Şimdi Ara

Prof krampon tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cebimde 200 lira param var babamda 100 lira veririm dedi yani 300 liralık bir bütçem var ve 3 krampon arasında kaldım birincisi adidas predator lethal zones outlet magazasında 187 lira predator 200 gram ağırlığında
    Diğeri kırmızı beyaz f50 messi o da 187 lira ve yaklaşık 150 gram diğeri ise f50 samba o da 150 gram civarında ama 293 lira sebebiyle birlilte hangisiini almalıyım

Prof krampon tavsiye Prof krampon tavsiye Prof krampon tavsiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 300 liraya nasıl prof alicaksin ben onu anlamadım proflarin fiyatlarına bi bak istersen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • resimdekiler yarı prof. olmuyo mu?

Prof krampon tavsiye

bunlar prof olması lazım
  • ağırlıklar iyiymiş ayağında hissediliyor mu bunlar futbol oynamıyorum ama hep merakım vardır şunlara
  • Adidas pradator efsanedir. F50 ve mercuriel kadar hızlı değil ancak şut isabeti aşırı derecede iyi. Vurduğun zaman sert gidiyor ve çerçeveyi buluyor. Forvet sağ sol açık için uygun değil. Orta saha oyuncuları için birebir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O resimdekileri bilmiyorum da son modeller 550 sen falan aşağı değil ondan söyledim

• Ben converse ile oynuyorum 25 liralık ne gerek var krampona

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • outlet mağazaları var oralarda çok daha ucuz oluyor eski modeller ayrıca samba serisi de indirimde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.