Şimdi Ara

Profesyonel BMW 1 ve Seat Leon karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
3.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Autoexpress sitesi BMW 118d ve Seat Leon 2.0 TDI karşılaştırması yapmış ve Leonu daha iyi bulmuş. Ancak ulkemizde BMW ve Leon fiyatlarını karşılaştırdıgımızda BMW'nin fiyatları çok yuksek. Buna "neden?" diye sorarsak standart cevap olarak "premium" diyenler var. Neresi premium onu cok merak ediyoruz açıklama yapabilecek var mı? Buyrun işte adamlar 2 arabayı cok rahatça kıyaslayabiliyorlar..

http://www.autoexpress.co.uk/seat/leon/63086/seat-leon-vs-bmw-1-series

• Şimdi olay şu... Seat Leon'u 2.0 TDI motorla satmaya kalksalar.. "Buna o parayı verene kadar.. 1 serisi alırım" diyecekleri için..
  • Şuraya dikkat:
    -----------------------------------------------Leon-------------BMW 1--------
    Noise levels outside/idle/30/70mph----------70/48/62/69dB------72/55/65/72dB
    ------------dışta/boşta/50/110 km/h

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur@t_333 -- 26 Mart 2013; 4:20:13 >
  • Seat'ın yanında BMW çıplak şaseden ibaret olsa bile benim gözümde tercih sebebidir.
  • İlginc bir test olmus...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEAT Leon 2.0 TDI FR £26,775
    BMW 118d M Sport 5dr £26,850

BMW 1 Serisinin benzer dolulukta ve motorda fiyatı Seat ile aynı.

Bizde BMW aynı durumda en az 30000 TL pahalı. Yazık günah, şu millete BMW diye kazık fiyatla araç satanlar tam dayaklık.

C segmenti BMW bildiğin normal bir araç demek ki İngiltere'de.
  • ingilizler insaflı çıktı. Allah'tan golf'le karşılaştırmamışlar. yoksa 1 serisi bir daha insan içine çıkamazdı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic 1.4 HB Hakkında
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: clsmntib02
    açıklama yapabilecek var mı?

açıklayalım canımsın.
    1-açılış.
    2-dergiye göz atış.
    3-reklamını nereden aldığı belli olan fanboy paçavrası olduğunu görüş.
    4-Bilinen düsturu tekrar hatırlayış: "otomobil dergilerinin=fanboy paçavralarının yaptığı hiç bir kıyaslama ciddiye alınmaz."
    5-BMW 1 serisinin olduğu yerde leondan marul cacığı olur gerçeğiyle yüzleşme.
    6-Kapanış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 26 Mart 2013; 13:36:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

açıklayalım canımsın.
    1-açılış.
    2-dergiye göz atış.
    4-Bilinen düsturu tekrar hatırlayış: "otomobil dergilerinin=fanboy paçavralarının yaptığı hiç bir kıyaslama ciddiye alınmaz."
    6-Kapanış.

üzgünüm hiç açıklayıcı olmamış. Autoexpress'in kalitesi belli sizin bahsettiğiniz dergilere pek benzemiyor kabul etmeniz lazım artık. İngiltere'de 1 numara olmuş adamlar boyle basit yorumlardan uzaklaşmamız gerek artık. Haksız mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Inque

SEAT Leon 2.0 TDI FR £26,775

Bizde BMW aynı durumda en az 30000 TL pahalı. Yazık günah, şu millete BMW diye kazık fiyatla araç satanlar tam dayaklık.

Olayı özetlemişsiniz tesekkurler
    Hala bunu anlamayanlar cıkacaktır ne yorumlar gelecek cok merak ediyorum
  • bi linkte ayrıntılı acıklama nerde acaba ayrıntılı linki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inque

SEAT Leon 2.0 TDI FR £26,775

Evet hocam, gerçekten bu test hislerimize tercüman oldu. Ben de sokakta her seat gördüğümde dönüp bakmışımdır, mükemmel arabalar yapıyorlar, artık bir seat diyince mercedes, bmw, audi gibi markalar korkuyor. Belki bir kaç yıl sonra bunu tüm dünya anlıycak ve herkes neden o kadar para verip mercedes bmw audi alıyım, en iyisi seat diyerek, tüm dünyada saydığım o büyük üç markayı iflasın eşiğine getirecektir.

Ciddi anlamda bu test bir çığır açacak, sessiz çoğunluğun hislerine tercüman olacak. Seat piyasada ün yapmış Bmw mercedes ve audıinin tekerine çomak sokacak.

• quote:

quote:

açıklayalım canımsın.
    1-açılış.
    2-dergiye göz atış.
    6-Kapanış.

Hocam iddialı konuşmayın. Dünya piyasasında en iyi araba markası diyince benim aklıma seat geliyor. Sıralamam 1-Seat 2-Bmw- 3-Mercedes 4- Audi. Lütfen bu şekilde yazıp da kötülemeyin seatı. Hele o ibiza yokmu, ilk çıktığında hastası olmuştum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih_540ia

quote:

quote:

açıklayalım canımsın.
    1-açılış.
    2-dergiye göz atış.
    6-Kapanış.

Evet hocam, gerçekten bu test hislerimize tercüman oldu. Ben de sokakta her seat gördüğümde dönüp bakmışımdır, mükemmel arabalar yapıyorlar, artık bir seat diyince mercedes, bmw, audi gibi markalar korkuyor. Belki bir kaç yıl sonra bunu tüm dünya anlıycak ve herkes neden o kadar para verip mercedes bmw audi alıyım, en iyisi seat diyerek, tüm dünyada saydığım o büyük üç markayı iflasın eşiğine getirecektir.

Ciddi anlamda bu test bir çığır açacak, sessiz çoğunluğun hislerine tercüman olacak. Seat piyasada ün yapmış Bmw mercedes ve audıinin tekerine çomak sokacak.

Hocam iddialı konuşmayın. Dünya piyasasında en iyi araba markası diyince benim aklıma seat geliyor. Sıralamam 1-Seat 2-Bmw- 3-Mercedes 4- Audi. Lütfen bu şekilde yazıp da kötülemeyin seatı. Hele o ibiza yokmu, ilk çıktığında hastası olmuştum...

Seat dediğin markanın VW Group'un bir markası olduğunu biliyorsun herhalde. Audi de aynı grubun premium markasıdır.

Ya yorum yapamıyorum ya. Ne insanlar var ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

quote:

quote:

quote:

açıklayalım canımsın.
    1-açılış.
    2-dergiye göz atış.
    6-Kapanış.

Seat dediğin markanın VW Group'un bir markası olduğunu biliyorsun herhalde. Audi de aynı grubun premium markasıdır.

Ya yorum yapamıyorum ya. Ne insanlar var ya.

Ne anladın sen yazdığımdan? Seatı mı övüyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih_540ia -- 26 Mart 2013; 16:41:03 >

• Keşke yazdıklarımı ciddiye almasaydınız :) Benim yukarıdaki iletilerimde yazdığım testin saçmalığına işaret etmek için yazılmış şeyler, seatı filan övdüğümden değil. Testi okuyanın, vay anasına diyip, benim düşündüğüm tarzda düşünmesini dayatan bir inceleme olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih_540ia -- 26 Mart 2013; 16:49:40 >
  • quote:

Keşke yazdıklarımı ciddiye almasaydınız :) Benim yukarıdaki iletilerimde yazdığım testin saçmalığına işaret etmek için yazılmış şeyler, seatı filan övdüğümden değil. Testi okuyanın, vay anasına diyip, benim düşündüğüm tarzda düşünmesini dayatan bir inceleme olmuş.

Kusura bakmayın.

Neler görüyorum forumda, o yüzden anlayamamışım mesajınızı. Yazdıklarınızsı forumdan birinin yazmasını olağan buluyorum artık.
  • Yok artık daha neler
    leon un herhangi bir versiyonu aynı fiyat etiketiyle hiç bir şekilde BMW ye tercih edilemez, komik. Göz var izan var
    Leon un da kendine has sürüş karakteristiği ve dinamikleri olacaktır tabi, çok başarılı da olabilir ama bu karşılaştırma kasıtlı bir reklamdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Autoexpress'in kalitesi belli

evet en kaliteli paçavradan yapıyorlar.
    neyse fatih kardeşim gerekli açıklamayı yapmış zaten,siz paçavraları ciddiye alıp ceee seat bimiwiyi geçer demeye devam ediniz.
  • Premium markaların C-D segment araçlarını heralde en çok bizim millet abartıyordur.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.