Şimdi Ara

Profesyonel ORDU !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugunden itibaren türkiye de profesyonel orduya geçilmesinin tartışılması gerekıyor bence...

20-21 yasındakı cocukları 2 aylık eğitimden sonra yıllarını dağda geçirmiş kurtların onune atmak kadar saçma bir şey yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendenii -- 21 Ekim 2007; 13:03:45 >

• kızıyorum askere kızıyorum hükümete kızıyorum askere daha fazla kızıyorum sen 2 hafta önce 13 bugün 17 askerinin pusuya düşmesini ve bu pusuda şehit olmasını engelleyemiyorsan sorgula kendini...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_18523620/tm.htm

Şurda bişeyler anlatttım buyrun arkadaşlar..
  • askere gittikten 3 ay sonra başvuru yapabiliyoruz 5 aydır ciddi ciddi düşünüyorum ben
  • kesinlikle profesyonel orduya geçilmeli.arkadaşın dediği gibi 3 aylık eğtimle olacak iş değil.en azından doğuda operasyona gidecekler eğitim almış mensuplardan oluşsun.
  • evet askeriyeyide eleştirmek lazım.sadece 15 ay asker doyurmakla olmuyor bu işler.vericeksin 3 bin ytl maaş.profosyenel askerleri salacaksın üstüne.
  • inan bana şu anda önemli olan para değil..

Kökünün kazınacağını bilseler 10bin lirada maaş verirler salarlar üstlerine ama olmuyo işte..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.