Anneme ettiği küfürden yalan dolan ile kurtulan arkadaş
Arkadaşlar iyi günler, 13 yıllık bir arkadaşlığım vardı. 2010'dan beri süren. Bu herif R6 oynarken anneme küfür etti, bilmiyorum hangi kafa ile etti. Daha sonra 1 hafta sonra benimle konuşmak istemiş. 6 kişi konuştuk falan adam ciddi ciddi annene sövmedim diyor özür dilemiyor. Ben bunun sövdüğü esnada oyun ekran kaydı alıyordum youtube için. O an için denk geldi. Ama ben bu kaydı gördükçe sinir olduğum için sildim. Keşke silmeseydim. Bugün geri getiremedim. Ne kadar uğraştıysam videoyu bulamadım. Bulsaydım tepkilerini çok merak ediyordum. Neyse işte çocuk ciddi anlamda yalan ile bu işten kurtuldu arkadaşlar. Daha da kötüsü diğer yanımdaki 2 kişi de bana karşı adam küfür etmedi diyor. Ciddi ciddi ya benim arkadaş çevrem GRİZEKALI yada adamlar unutmuş o günde olanları.
İlgilenenler için alt kısıma konuşmaları bırakıyorum arkadaşlar. Ne olursanız olun dikkatli olun. Kanıt gibi şeyleri silmeyin. Ufacık SS bile haklı/haksız durumunu değiştirebilir.
-----
oyunda öldü bizim takımdaki yabancı adama laf attı başka bir arkadaş oynuyodu sus dedim orpu çocuğu dedi sikime takmadım
daha sonra son raund işte bu beyler takım oyunu kazanıyoz dedi ben de ne oldu az önce ağlıyodun dedim
ama gülüyom falan böyle anlaması lazım
olum sus skerim seni orspu çocuğu ciddi diyom dedi
anlamadım o sıra
kime diyon dedim sana dedi
ben de her öldüğünde zırlıyon hep böylesin dedim
zırlarım sanane dedi
ben de toxic oluyon o zaman dedim
iyi kanka toxic oluyosam oluyomdur bir daha girmeyiz dedi çıktı gitti oyundan sesliden
Dizel araba hangi devirde kullanılmalı?
Megane 2007 DCi 1.5 80Hp manuel aracım var. Arabayı genelde 1500-2500 arasında kullanıyorum. Ankarada çok yokuş olduğundan bazen arabanın ne isteyeceği belli olmuyor. 2000 altında iken gaza çok basmıyorum filtreyi doldurmasın diye. EGR vs temizlendi geçen aylarda. Ama katalizör 14 senedir ellenmemiş. İlk sahibinden aldığımızdan baskısını bile geçen sene biz değiştirdik. Bayağı orijinal bir araba ama turbosu ötmese de var biraz zayıflığı. 220.000KM olmuş bence böyle bir araca iyi bile. Bizim usta bayağı iyidir, 260K KM bile devirirsin düzgün kullanırsan diyor. Ki zaten öyle de yapıyoruz.
Fazla uzatmadan bu devir bandı iyi midir?
Xiaomi Redmi Note 7'den iPhone 7'ye geçilir mi?
Arkadaşlar, bende Note 7 var. Abimde Redmi Note 8 var. Ama bilirsiniz 8. nesil olan telefon sıkıntılı. Bende de az az sorunlar oluyor fakat özellikle abimin telefon gelen aramayı kimi zaman çalmayacak kadar sıkıntılı. O yüzden onu satıp, yakın çevremde olan aşırı temiz nokta hatasız iPhone 7 ile para ile takas etmeyi düşünüyoruz. Yani ben abime Note 7 vereceğim bende dayımın kullandığı iPhone 7'yi alacağım. iPhone olanın bataryası orijinal değişti kışın. Durumu %100.
Şimdi olayım şu. Ben 2 senedir büyük ekranlı ve büyük bataryalı telefon kullanıyorum. Arada saçmalamaları olsa da sırf ekranı için kullanılır. Ben 7'ye geçtikten sonra zorluk yaşar mıyım? En azından böyle üst segmente geçip ekran küçülten arkadaşlar yazabilir mi? Yoksa direk iPhone olanı abime mi vereyim?
iPhone 7 32 GB Gold.
Redmi Note 7 64 GB Neptün mavisi.
Redmi Note 8 64 GB Siyah.
(OC) FX 6300 voltaj verince prime95 testinde ısınıp kapanıyor
Arkadaşlar, FX 6300 işlemcim var voltajsız 4.2 GHz'de kullanıyorum ama biraz hızlandırmak istedim. 4.5 yaptığım zaman hızı bir süre sonra 80 derece olup kapanıyor. Arctic MX5 macun ve Cooler Master T4 12cm kule tipi soğutucum var. Üstünde fan, solunda fan ve yan kapakta fan var. Normal şartlar altında 11. nesil i7 işlemciye o kasada OC yapın inanın 5 GHz hızı geçer. O derece havadar ve delikli.
Olay şu daha önceden de konu açtım ama neyde sorun var bilmiyorum şöyle söyleyim, Prime95 testinden tüm çekirdekleri tam hızda ve 16 GB RAM ile %100 çalışan bilgisayar 1 dakika dolamadan 80 derece olup reset atıyor. Sanki işlemci fanını durdurmuşum gibi hem de. Silikon kalitesi ile alakası var mı bilmiyorum ama olsaydı Prime testinde kesin kapanırdı.
Furmark + Prime95 ile çalışırken AIDA64'den izledim aynı anda ASUS'un yazılımı ile de izledim. 3.3V olan kısım 2.85 gibi bir değere çıkıyor ve asus'un programında kırmızı oluyor. Çekirdekler tam hızda çalışıyor hiçbiri kapanmıyor ama 80 dereceye gelince reset atıyor. Soğutmam bu: COOLER MASTER HYPER T4 1155/1156/1366/2011&AM2+AM3/AM3+/FM1/AM4 İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Macun daha 3 ay önce Arctic MX5 ile değiştirdim. Soğutmamın yeterli olmadığını düşünüyorum ama benim fan veya muadilindeki kullanıcılar benimle aynı değere stabil şekilde ulaşıyorlar.
Yeni başlayan için coin ne zaman alınmalı?
Arkadaşlar 300 tl ile bu işe gireceğim ama bitcoin düşmesini bekleyim mi bilemedim. Tren durağa durunca bineyim diyorum durmadan trene atlamayayım. Her atak öncesi düşme yaşanmış. Sizce bu dediğim mantıklı bir haraket mi? Bu arada bana göre btc gene bir atak yapacak çünkü global çapta çok çok ünlendi.
Altcoin mi yapayım btc mi hangisini önerirsiniz ve önerdiğiniz altc hangisi?
Arctic MX 4 macun yenilemesi sonrası OC yapınca PC kapanıyor?
Arkadaşlar 1 ay önce OC ile kullandığım FX 6300 işlemcimin değerleri 1.4V 4.5GHz, 16 GB 1866MHz CL10 OC, ASUS M5A7 R.20 anakartım ve 500W PSU var sistemde. Eski macunumun raf ömrü dolmuştu yani kaliteli ama eskimişti, işlemci voltajlı iken %100 olunca kapanıyordu. Şimdi daha hızlı kapanıyor. O yüzden 4.2 voltajsız ayara çektim ve oyunda 55 dereceyi geçmedi. Çok ilginç hatta oyunda ortalama 100-140 FPS arası R6 Siege low 1080P ayarlarda. Ben hiçbir şey anlamadım :D Yani montajı yanlış yapsam voltajsız değerlerde ısının gene artlaması lazım. Bilen birileri var mıdır. Technopat forumda 1 tane OC'den anlayan adam yok olanında yazmak işine gelmiyor.
FX 6300 (Arctic MX 4)
ASUS STRIX GTX 960 2GB (Arctic MX 4)
16 GB 1866MHz CL10 OC
ASUS M5A7 R.20
Cooler Master T4 12CM kule tipi
120GB Samsung 850 EVO
1+1 TB HDD
Arctic MX 4
Xigmatek 500W PSU (non 80+)
"İşlemcinin hemen üstünde solunda ve yan kapakta fanlar var. Önde 1 adet fan var." "Toplamda 2 adet 12 CM, 1 adet 14 ve 9 CM fan var." Kablolama düzgün. İçerisi salon gibi.
Şu anki 4.2GHz Voltajsız hali (Chrome 5 sekme ve DC açık)
Intel Core i3 12100F / MSI H610M-B / ASUS STRIX GTX 960 2GB / Crucial Ballistix 16 GB 3200 MHz / Antec 550W 80+ Bronze / Kioxia Exceria Plus 500GB / VX2458 C-MHD - Arctis 5/G410/MX518 / iPhone 7 / 2012 13" Macbook Pro i7 2.9GHz |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 29
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.880 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İşlemci