Şimdi Ara

profilocu.com güvenlimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu sıtede bir televızyon begendım lg'nın ama sıte güvenlimi degılmı bılemedım bilen duyan gören varsa nnolur soylesın yarın almayı dusunuyorum

• Arkadaşım yaptın mı aliş veriş o siteden? beyaz eşya beğendim oradan, ama senin gibi ben de site hakkında hiçbir bilgi bulamadım. Bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alışveriş hiç yapmadım buradan ancak resime bakarak söylüyorum.

profilocu.com güvenlimi

1-Firma olarak vergi numarası olması iyi bir şey.

2-Sabit bir telefon numarası olması iyi bir şey.

3-Bir bankaya ait hesap numarası olması iyi bir şey.

Bunlar güven verici ancak yinede şu adresteki yeri manisalı arkadaşlar kontrol ederse daha güven verici olur.

uluderbent kasabası cumhuriyet meydanı numara:2, alaşehir, Manisa, 45660, Türkiye

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ayrıca zaten internet üzerinden alışveriş yapacağınız için koşulşuz-şartsız iade edebilme hakkınız var ama yinede dikkatli olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz976 -- 13 Haziran 2014; 7:54:30 >

• arkadasım alabılırsın ben alısverıs yapamadım 55la640s tvyı 2069tl gıbı bı fıyatı gorunce once mimlendim ama iletişime gectım aradım lg turkıye garantısı vaar dedı servıs gelıp kuracak dedı pazar gunu görusmuştuk ama stokta varmı bılmıyorum dedı ertesı gun iletişime tekrar gectık kalmamıs ellerınde...baska model onerdıler fılan ama ben almadım...2.sıde calıstıkları kargo şirketını aradım onlara en yakın subeyı dedimki firma ismini verip nasıl bi firma dedim..adam yıllardan berı bu kasabada eskı bır esnaf hıc bır sıkıntı olmaz urunlerını tasıyoruz hanı ıadeye gittigimiz filan hiç olmadı korkmadan alabilirsiniz biz yıllardır calişiyoruz dedi..anlıcan bi sıkıntı olmaz kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkigiyim -- 13 Haziran 2014; 10:38:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.