Şimdi Ara

Profosyonel Fotograf Makina tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Profosyonel bir fotograf makinası almak istiyorum, net bir görüntü sunmalı ve kesinlikle Video kaydı bulunmalı. Fiyat aralığı 1000-1700 olabilir.
    Çok fazla lens alma şansım yok bu yüzden fujifilm hs10 gibi makinalarıda önerebilirsiniz. tavsiyelerinizi bekliyorum

Şuan bunları inceliyorum
    Fujifilm HS10
    Fujifilm S200EXR

• quote:

Orijinalden alıntı: eneme123

Merhaba,
    Profosyonel bir fotograf makinası almak istiyorum, net bir görüntü sunmalı ve kesinlikle Video kaydı bulunmalı. Fiyat aralığı 1000-1700 olabilir.
    Çok fazla lens alma şansım yok bu yüzden fujifilm hs10 gibi makinalarıda önerebilirsiniz. tavsiyelerinizi bekliyorum

Şuan bunları inceliyorum
    Fujifilm HS10
    Fujifilm S200EXR

ikisi arasında seçim yapıcaksan hs10 öneririm sana
  • bence 1700 tl ye kadar cıkabiliyorsanız d90+18-105 vr 1750 tl civarına spot bulunabiliyor video cekımıde var dıger makınalardan cok daha ıyı oldugunu dusunuyorum sızın soyledıgınız sımdılık sızı kıt lensıde ıdare eder bence cok kötu bır lens degıldır cunku
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyyid

bence 1700 tl ye kadar cıkabiliyorsanız d90+18-105 vr 1750 tl civarına spot bulunabiliyor video cekımıde var dıger makınalardan cok daha ıyı oldugunu dusunuyorum sızın soyledıgınız sımdılık sızı kıt lensıde ıdare eder bence cok kötu bır lens degıldır cunku

dslr al
    napacan kompakt makineyi

onu bunu bilmem
    dünya kadar makine kullandım
    DSLR nin verdiği fotoğraf kalitesini hiçbiri vermiyor onu bil... burda kime sorarsan sor ayı şeyi söyler sana...
    DSLR sen ne istersen onu çeker, kompakt makine mesela h10, makine ne isterse onu çeker...

bu arada o fiyata profesyonel makine alamazsın :)

bak iki tane profesyonel makine incele
    http://www.sony.com.tr/hub/dslr/fotograf-makineleri/ileri-seviye

bunların fiyatları ile mahalleye market falan açabilirsin :)
    5000 euroyu gözden çıkar

değişik makinelerin çekim sonuçlarına bakmak istersen
    http://www.steves-digicams.com/camera-reviews/
    adresi 1 numaradır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölü ozan -- 20 Haziran 2010; 7:20:28 >

• hocam spot olarak canon eos 550d yada nikon d90 alabilirsin. o kadar parayı compact bir makinaya verme bence.
  • BENDE 1000-1700 ARASI FİYAT ARALIĞI KOYDUĞU İÇİN HS10 DEDİM YOKSA 2500 CIKABILIRSE İYİ BİR DSLR ALABILIR BENDE O DÜŞÜNCEDEYİM

quote:

Orijinalden alıntı: Bye Bye Beatiful

quote:

Orijinalden alıntı: neyyid

bence 1700 tl ye kadar cıkabiliyorsanız d90+18-105 vr 1750 tl civarına spot bulunabiliyor video cekımıde var dıger makınalardan cok daha ıyı oldugunu dusunuyorum sızın soyledıgınız sımdılık sızı kıt lensıde ıdare eder bence cok kötu bır lens degıldır cunku

dslr al
    napacan kompakt makineyi

onu bunu bilmem
    dünya kadar makine kullandım
    DSLR nin verdiği fotoğraf kalitesini hiçbiri vermiyor onu bil... burda kime sorarsan sor ayı şeyi söyler sana...
    DSLR sen ne istersen onu çeker, kompakt makine mesela h10, makine ne isterse onu çeker...

bu arada o fiyata profesyonel makine alamazsın :)

bak iki tane profesyonel makine incele
    http://www.sony.com.tr/hub/dslr/fotograf-makineleri/ileri-seviye

bunların fiyatları ile mahalleye market falan açabilirsin :)
    5000 euroyu gözden çıkar

değişik makinelerin çekim sonuçlarına bakmak istersen
    http://www.steves-digicams.com/camera-reviews/
    adresi 1 numaradır :)

• arkadaş yeni başlıyorsun fotograf hakkında bilgin yoksa slr-like ile başlaman daha dogru olcagını dusunuyorum. dslr oldukça karışık yapıya sahiptir !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DSLR Kamera Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Fotoğraf makinesi tavsiyesi yardim
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet tavsiyelerinizi bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.