Şimdi Ara

PROG DVB HD NASIL İZLERIM ACIL YARDIM LÜTFENNNN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• öncelikle dvb-s kartının hdtv destekli olması lazım.
    örnek:
    Hauppauge: WinTV-HVR-4000
    fiyatı 199 €
    ihtiyaç duyduğu donanım ise:
    3,2 GHz Prozessor (Intel Core Duo), 512 MB memory, Microsoft Windows XP Service Pack 2, PCI-Express-Grafikkarte mit 128 MB ,

yani biraz daha beklemini tavsiye ederim i
  • yav benımkı ss2 bılgısayarda çokk iyi lütfen yardım et dostum ss2 de olurmu
  • walla arkadaşım bende 3 gündür uğraşıyorum kafayı yiyicem bi türlü yapamadım.

yapanlar bunukurun diolar kurdum olmadı.

altdvb'de kendi graph file mi oluşturdum olmadı

dvbviewer'ı da çlıştıramadım.

biri yardım etsin yaw çıldırıcam. eski sistemde takıl takıla izlemiştim bikere. Yeni sistemde hiç izliyemedim bi yardım edin

• Ben yüzeysel olarak anlatıyım.İlk önce pc ye powerdvd 7.0 yükleyin ,sonra alt dvb 2.2 sürümünü kurun bunun settings bölümünde graph h264 e girip cyberlinkh264 codecini gösterin .Hotbird deki luxe hd kanalını açıp izleyebilirsniz.
  • nedir bu hd dediğiniz olay anlatabilirmisiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: duncan21

Ben yüzeysel olarak anlatıyım.İlk önce pc ye powerdvd 7.0 yükleyin ,sonra alt dvb 2.2 sürümünü kurun bunun settings bölümünde graph h264 e girip cyberlinkh264 codecini gösterin .Hotbird deki luxe hd kanalını açıp izleyebilirsniz.

LUXE TV hd mi ? şu an izliyorum fakat bana pek hd gibi gelmedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • r biri bana şu hd nin ne olduğunu anlatabilirmi bende skystar2 kart var. eğer bu hd iyi birşeyse bende izliyebilirmiyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: federaL

quote:

Orjinalden alıntı: duncan21

Ben yüzeysel olarak anlatıyım.İlk önce pc ye powerdvd 7.0 yükleyin ,sonra alt dvb 2.2 sürümünü kurun bunun settings bölümünde graph h264 e girip cyberlinkh264 codecini gösterin .Hotbird deki luxe hd kanalını açıp izleyebilirsniz.

LUXE TV hd mi ? şu an izliyorum fakat bana pek hd gibi gelmedi

Muhtemelen normal luxe tv izlemişsindir ,birde luxe hd diye ayrı bir kanal var 2 taneler yani biri normal yayın biri hd yayın yapıyor.

• HD yayınları ile en az işlemci yiyen codec nvidia codectir.onu yüklemelisin.Ama uzun zaman oldu.Nereden indirebileceğini bilmiyorum.www.dvbsat.org adresine bir bak.

http://www.dvbsat.org/forum/showthread.php?t=21409

Üye olup bir mesaj at.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.