biri yardım etsin yaw çıldırıcam. eski sistemde takıl takıla izlemiştim bikere. Yeni sistemde hiç izliyemedim bi yardım edin
Ben yüzeysel olarak anlatıyım.İlk önce pc ye powerdvd 7.0 yükleyin ,sonra alt dvb 2.2 sürümünü kurun bunun settings bölümünde graph h264 e girip cyberlinkh264 codecini gösterin .Hotbird deki luxe hd kanalını açıp izleyebilirsniz.
nedir bu hd dediğiniz olay anlatabilirmisiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: duncan21
Ben yüzeysel olarak anlatıyım.İlk önce pc ye powerdvd 7.0 yükleyin ,sonra alt dvb 2.2 sürümünü kurun bunun settings bölümünde graph h264 e girip cyberlinkh264 codecini gösterin .Hotbird deki luxe hd kanalını açıp izleyebilirsniz.
LUXE TV hd mi ? şu an izliyorum fakat bana pek hd gibi gelmedi
r biri bana şu hd nin ne olduğunu anlatabilirmi bende skystar2 kart var. eğer bu hd iyi birşeyse bende izliyebilirmiyim.
quote:
Orjinalden alıntı: federaL
quote:
Orjinalden alıntı: duncan21
LUXE TV hd mi ? şu an izliyorum fakat bana pek hd gibi gelmedi
Muhtemelen normal luxe tv izlemişsindir ,birde luxe hd diye ayrı bir kanal var 2 taneler yani biri normal yayın biri hd yayın yapıyor.
HD yayınları ile en az işlemci yiyen codec nvidia codectir.onu yüklemelisin.Ama uzun zaman oldu.Nereden indirebileceğini bilmiyorum.www.dvbsat.org adresine bir bak.