Şimdi Ara

Program önerebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Salı Perşembe Cumartesi ve Pazar salonda ağırlık çalışıyorum. Program önerebilir misiniz?

• Onur_38 O kullanıcısına yanıt
    1-Salı: Gögüs + Kol (Arka - Ön)
    2-Perşembe : Omuz + Bacak

cumartesi - 1
    pazar - 2
  • Salı Göğüs&biceps
    Perşembe Sırt&Triceps
    Cumartesi Omuz&Bacak
    Pazar Göğüs&Biceps

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-12 White

Salı Göğüs&biceps
    Perşembe Sırt&Triceps
    Cumartesi Omuz&Bacak
    Pazar Göğüs&Biceps

Dün ilk defa göğüs çalıştım ön omuz ve biceps hafif ağrıyor normal mi yoksa yanlış mı yapmışım Göğüste herhangi bir şey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

quote:

Salı Göğüs&biceps
    Perşembe Sırt&Triceps
    Cumartesi Omuz&Bacak
    Pazar Göğüs&Biceps

Dün ilk defa göğüs çalıştım ön omuz ve biceps hafif ağrıyor normal mi yoksa yanlış mı yapmışım Göğüste herhangi bir şey yok

Yanlış hatırlamıyorsam birkaç aydır bu sporu yapıyordun sen?İlk defa derken sadece göğüsten bahsettin herhalde ,göğüs çalışmadan fitness/bodybuilding düşünemiyorum iyi yapmışsın başlamakla.

Soruna gelirsek belki doğru formda yapmamış olabilirsin.İnternetten videolara bak iyice oturt.Onun dışında hangi hareketleri yaptın belkide hafif çalıştın falan birsürü şey olabilir.Triceps ve biceps göğüs antrenmanından sonra hafiften ağrır benimde.

• quote:

quote:

quote:

Salı Göğüs&biceps
    Perşembe Sırt&Triceps
    Cumartesi Omuz&Bacak
    Pazar Göğüs&Biceps

Yanlış hatırlamıyorsam birkaç aydır bu sporu yapıyordun sen?İlk defa derken sadece göğüsten bahsettin herhalde ,göğüs çalışmadan fitness/bodybuilding düşünemiyorum iyi yapmışsın başlamakla.

Soruna gelirsek belki doğru formda yapmamış olabilirsin.İnternetten videolara bak iyice oturt.Onun dışında hangi hareketleri yaptın belkide hafif çalıştın falan birsürü şey olabilir.Triceps ve biceps göğüs antrenmanından sonra hafiften ağrır benimde.

Aynen 2 aydır falan yapıyorum. Bench press, makinede fly ve dumbell press yaptım bu antrenman biraz alışma gibi oldu. Öncesinde triceps çalıştım sanırım o yüzden ağır giremedim dumbell press 10 kiloyla anca çıktı. Fly'ı zorladım ama omza ve kola vurdu. Dediğin gibi internetten iyice öğreneyim salonda herkes farklı bi şey söylüyor

• quote:

quote:

Salı Göğüs&biceps
    Perşembe Sırt&Triceps
    Cumartesi Omuz&Bacak
    Pazar Göğüs&Biceps

eklemi güçlendirmezsen omuz ağrır. liftlerde sıkıntı yaşarsın baya. ne çalışırsan çalış idmana başlamadan önce external rotation + scarecrow yap, zırh giymiş gibi olursun. tabi bulabildiğin en hafif ağırlıkla başla bunlara, kaş yaparken göz çıkarmayalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UPS Önerisi verebilir misiniz
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Del Toro

quote:

quote:

Salı Göğüs&biceps
    Perşembe Sırt&Triceps
    Cumartesi Omuz&Bacak
    Pazar Göğüs&Biceps

eklemi güçlendirmezsen omuz ağrır. liftlerde sıkıntı yaşarsın baya. ne çalışırsan çalış idmana başlamadan önce external rotation + scarecrow yap, zırh giymiş gibi olursun. tabi bulabildiğin en hafif ağırlıkla başla bunlara, kaş yaparken göz çıkarmayalım.

teşekkür streching yapıyorum bunları da deneyeyim, scarecrow'u anlamadım ama

• quote:

quote:

quote:

quote:

Salı Göğüs&biceps
    Perşembe Sırt&Triceps
    Cumartesi Omuz&Bacak
    Pazar Göğüs&Biceps

pardon dalgınlığımdan olsa gerek yanlış yazmışım. idmandan önce dışarıya ve yukarıya rotasyon yapmalısın sadece. yeterli. bir öneri daha vermek gerekirse, front raise yapma derim. gerçekten gereksiz ve postür için iyi değil. fly'da da çok zorlamamalısın, izole hareket zaten.

+

açıklaması vardı ama hatırlamıyorum, presslerde indirirken hardcore aşağı inersen biceps aktivasyonu oluyordu sanırım. ağrıma sebebi o olabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Salı Göğüs&biceps
    Perşembe Sırt&Triceps
    Cumartesi Omuz&Bacak
    Pazar Göğüs&Biceps

pardon dalgınlığımdan olsa gerek yanlış yazmışım. idmandan önce dışarıya ve yukarıya rotasyon yapmalısın sadece. yeterli. bir öneri daha vermek gerekirse, front raise yapma derim. gerçekten gereksiz ve postür için iyi değil. fly'da da çok zorlamamalısın, izole hareket zaten.

+

açıklaması vardı ama hatırlamıyorum, presslerde indirirken hardcore aşağı inersen biceps aktivasyonu oluyordu sanırım. ağrıma sebebi o olabilir.

Biceps sadece makinedeyken oldu zaten hızlı indirmiyorum, başka sebebi olmalı. Front raise başlarda yapıyodum ama boşa yapıyomuş gibi hissettim çıkardım, dediğiniz doğru

• Programın genel olarak mantıklı geldi de bacağı tek gün calıssam o da mantıklı olur mu aslında pazar gögüs biceps calısmak isime gelir de bacak tek çalışılmalı diye duymuştim

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur_38

Programın genel olarak mantıklı geldi de bacağı tek gün calıssam o da mantıklı olur mu aslında pazar gögüs biceps calısmak isime gelir de bacak tek çalışılmalı diye duymuştim

Omuzla çalıştığında herhangi bir sorun olmaz.

• Son bir sorum olacak program harici karın calısmalı mıyım gittiğim 4 günde

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur_38

Son bir sorum olacak program harici karın calısmalı mıyım gittiğim 4 günde

Haftada 3 gün antrenman sonrası karın programı ekle.İnternete buff dudes abs workout yazarsan çok güzel bir program onu uygulayanilirsin

• Teşekkürler

• Program önerileri fecaat

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.