Şimdi Ara

Program,oyun yuklemenin baska yolu yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaslar.Ben iphone almayi dusunuyorum...forumu takip etmeye calisiyorum...
    Bi sorum olacakti ...yardimci olacak arkadaslara simdiden cok tesekkurler.

Wireless olmadan installerden program ,oyun falan yuklemem mumkun olmadigini biliyorum.Peki program, oyun yuklemenin baska yolu yok mu?
    Web'de aradim program,oyun icin hep sources falan cikti..

Soyle ola bilir mi?
    Bundan once Windows Mob kullandim.USB-le bilgisayara bagladigimda eger PC inernete bagliysa o zaman telefonda pc-deki interneti kullana biliyordum.
    Pc-de 56k modemle internete baglaniyorum.Iphone'u PC-ye USB baglayip PC-deki interneti kullanmak mumkun mu? aklima baska bi yontem gelmedide....

iPhone konusunda oldukca acemiyim....kusura bakmayin..yardimlarinizi bekliyorum.

• Arkadaslar wi-fi yoksa iphone icin program,oyun da YOK...Oyle mi?

Pc-den program,oyun yukleme olsaydi cok guzel olurdu.Hadi diyelim Iphone'u aldim wireless-i nerden bulacam...
  • arkadaşım şöle söleim sen istersen gene porgram yüklersin hatta oyun film resm tema icon bile atarsın iphone browser programıyla ama source ekleme şansın yok.mutlaka wireless gerekio.
  • arkadaslar ben iphone browser ı kurdum fakat iphonumu görmüyor bi source eklememi istemisti bi arkadas i.unlock.no galiba ama buda bulunamıyor bi yardım etseniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.