Web Projeleri geliştirmek Tasarlamak ve Uygulamak için takım arkadaşları arıyoruz.
Programcılar : --------------------------- PHP + MySql tecrübeli yazılımcı arıyoruz. - Genel olarak web teknolojilerini iyi tanıyor ve kullanıyor olmak, - PHP geliştirmede uzman olmak, - Web kullanıcı arayüzlerinin geliştirilmesinde tecrübe sahibi olmak,
Tasarımcılar : --------------------------- Photoshop ve flash kullanan yaptığı işlerden referans gosterecek tasarımcılar arıyoruz. - Yazılan kodu siteye uyarlaya bilmek, - Web kullanıcı arayüzlerinin geliştirilmesinde bilgi sahibi olmak, - Creative tasarımlar yapabilen, - Web tasarım araçlarını iyi derecede kullanmak
ben şahsen açık yazılım ( linux ,PHP ,mysql.....) taraftarıyım merak ediyorum piyasa açısından PHP programlamayı öğrenmek para kazandırır mı ? piyasa genelde ASP yanlısı gibi geldi bana ,başarılı ticari uygulamalar PHP ile yapılırmı ve bu müşterilere kabul ettirilebilir mi ?
quote:
Orjinalden alıntı: Azimkar
ben şahsen açık yazılım ( linux ,PHP ,mysql.....) taraftarıyım merak ediyorum piyasa açısından PHP programlamayı öğrenmek para kazandırır mı ? piyasa genelde ASP yanlısı gibi geldi bana ,başarılı ticari uygulamalar PHP ile yapılırmı ve bu müşterilere kabul ettirilebilir mi ?
Web uygulamaları için genelde PHP kullanılıyor.. Yani e-ticaret hadisesinde PHP ile para kırabilirsiniz.. Keza ASP de öyle. Ama mesela şirketler kendi intranetlerinde ASP.NET kullanıyorlar.