Uygulamalardan birinin işlemci kullanım %sini nasıl kısıtlayabilirim? İşletim sistemim Win8
Cpu limit programını indir.
for Linux/Mac yazısını görmediniz sanırsam. Size iyi akşamlar dilerim.
Görev Yöneticisi'ne girin. İşlemi bulduktan sonra sağ tıklayın ve Benzeşmeyi Ayarla seçeneğine tıklayın. İstediğiniz CPU'yu kullanın. Yada Öncelik Ayarla diyerek işlemin önceliğini belirtin.
Teşekkür ederim. İkisinide biliyorum. Öncelik ayarlayı en alta indirdim. Fakat diğerini tercih etmememin sebebi o çekirdekler %100 kullanılacak ve bu uygulama bilgisayarımın açık olduğu her an çalışacağı için işlemciye zarar verebilir düşüncesindeyim. Sanırsam bu yüzden bahsettiğim gibi bir program lazım bana. Ha şuan için kullandığım yöntemse güç seçeneklerinden cpunun maximum kullanım yüzdesini %70 e çekmek oldu. Yazayım ki bu da önerilmesin.
Battle Encoder Shirase adlı programı kullanabilirsiniz. windows 8 ve üstü kullanıyorsanız xp service pack 3uyumluluk modunda kullanın. target deyip programı seçin ve işlemci gücünü % olarak kısın. bluestacks programı için kullanıyorum ve işe gerçekten yarıyor. laptobumun fanını çalışmasını önlüyorum bu program sayesinde :)