Şimdi Ara

Programlar kapanmıyor pc çok kasıyor :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sorunum şöyle bir program açtım diyelim işim bitti kapatıyorum programı başka program açıp kapatıyorum vs..
    bir süre sonra pc aşırı kasmaya başlıyor. görev yöneticisinden işlemlere baktığım zaman o kapattığım programlardan birkaçının hala çalıştığı gözüküyor ve sanki şişirilmiş gibi cpu yu normalinden 4 5 kat daha fazla kullanıyorlar. format attım düzelmedi sizce nedendir bu:S
    şimdiden teşekkürler...

• Anti virüs kullanıyormusunuz? Kaspersky la bi taratmanızı öneririm.
  • Sabit olarak kullandığın programlar buna sebep oluyo olabilir
    eğer işlemciyi tanımadığın programlar meşkul ediyosa virüs olma olasılığı yüksek. bi tarama yaptır

düzelmezse HijackThis ile işlemin dosyasını bulup silebilirsin
  • cevaplar için teşekkürler antivirüs kullanmıyorum en kısa zamanda kasperskyle taratacağım ad aware ile tarattım birşey bulamadı bir de programların hepsi bilfiğim programlar internet explorer firefox vs hatta bazen görev yöneticisi bile böyle kasıyor
  • bence virusle falan alakası olmayan bişey bu. tamamen donanımsal. işlemcinin 4-5 katı fazla seviyede çalışması işlemcinin enerjiyide çok yediğini gösterir. çok enerji yiyen işlemci çok ısınıyordur. fanlarını ve işlemcini kontrol etmeni öneririm. ayrıca ram de etkili bi faktör.. bu donanımlarını da bi incelersen sonuç alabilrisin. bol şans..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.