arkadaşlar 2 dknızı ayırıp bir proje için yaptığımız ankete oy verebilirseniz çok sevinirim.http://www.surveey.com/SurveyStart.aspx?lang=1&surv=85f84066e15d4ae4a705374f88ae228b Bazı tarayıcılarda sorun oluşabiliyor sorun yaşayanlar internet explorer i kullanarak anketi yapabilir. Çok teşekkürler
quote:Orijinalden alıntı: 7 Ricardo Quaresmagüncel yardım piliss :DAlıntıları Göster hadi yardımım olsun
quote:Orijinalden alıntı: kasova Anketi doldurdum, eğer böyle bişey olursa kullanırım, gerçekten güzel olur teşekkür ederiz, proje aşamasında şuan yurt dışında örnekleri mevcut biz türkiyede yapmayı planlıyoruz
quote:Orijinalden alıntı: 7 Ricardo Quaresmaquote:Orijinalden alıntı: kasova Anketi doldurdum, eğer böyle bişey olursa kullanırım, gerçekten güzel olur teşekkür ederiz, proje aşamasında şuan yurt dışında örnekleri mevcut biz türkiyede yapmayı planlıyoruzAlıntıları Göster +1
yardım yapılırken ben yatım denmez arkadaslar.. yalniz atıkları bu yolla hallederseniz copculer sizi bulduklari yerde...
quote:Orijinalden alıntı: onurmaureryardım yapılırken ben yatım denmez arkadaslar.. yalniz atıkları bu yolla hallederseniz copculer sizi bulduklari yerde...Ankete katıldım güncel kalsın diye yazıyorum.
quote:Orijinalden alıntı: UltravioleTTAnkete katıldım güncel kalsın diye yazıyorum.Alıntıları Göster Güncel