Şimdi Ara

PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.735
Cevap
26
Favori
524.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, oncelikle forum u fazla kucalayamadım, vakit olarak biraz sıkısığım acıkcası. Kusura bakmayın. lokanta da mac gosterimi amacıyla kullanılacak fiyat/performans oranı yüksek bir projecsiyon makinesi alacağım. Dolayısıyla en onemli unsur goruntu diye dusunuyorum, hdmi bağlantı vs pek onemli değil. Amaca en uygun en ekonomik ürünü alamak istiyorum. 1000 ytl civarı bütçe, daha ucuz olması tercihtir. Önerilerinizi bekliyorum.

Tesekkurler.
  • UP UP UP
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelfender2

Merhabalar, oncelikle forum u fazla kucalayamadım, vakit olarak biraz sıkısığım acıkcası. Kusura bakmayın. lokanta da mac gosterimi amacıyla kullanılacak fiyat/performans oranı yüksek bir projecsiyon makinesi alacağım. Dolayısıyla en onemli unsur goruntu diye dusunuyorum, hdmi bağlantı vs pek onemli değil. Amaca en uygun en ekonomik ürünü alamak istiyorum. 1000 ytl civarı bütçe, daha ucuz olması tercihtir. Önerilerinizi bekliyorum.

Tesekkurler.

Bu butceye gore benim size onerim Sanyo PLC-Xw55 modeli..
  • Hocam tesekkurler. Yalnız 1400-1500 ytl arsı bir cihaz onermissin bu beni aşar acıkcası. Acer P1165 modeli kullanan varmı? nasıl bir cihaz bilgisi olan?
  • quote:

Hocam tesekkurler. Yalnız 1400-1500 ytl arsı bir cihaz onermissin bu beni aşar acıkcası. Acer P1165 modeli kullanan varmı? nasıl bir cihaz bilgisi olan?

Ama burada fiyat 950 YTL...

www.istanbulbilisim.com.tr
    Sanyo PLC-XW55 LCD Projeksiyon
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SANYO_PLC-XW55-LCD-PROJEKSIYON,1704.html

Ayrıca şu kontrast işini hala anlayamıyorum. 2000 kontrastlı modellerde bu fiyat aralığında onları tercih etmek daha mantıklı değil mi peki...

• quote:

Hocam tesekkurler. Yalnız 1400-1500 ytl arsı bir cihaz onermissin bu beni aşar acıkcası. Acer P1165 modeli kullanan varmı? nasıl bir cihaz bilgisi olan?

DLP tipi bir projeksiyon cihazi alacaksaniz en iyi markalarin basinda Sharp gelir. Kullanan arkadaslar olabilir. Onlarin yorumlarini da alabiliriz.

Sharp XR-30X
    Sharp XR-40X

Panasonic PT-LB51 modelini de tavsiye ederim. 2000 Ansi Lumen. 1024x768 cozunurlugu var. ortamin isik durumuna gore kendi isik gucunu ayarlayan daylight view 2 parlaklik sensoru var.
  • Sharp Alırsanız benim gibi
    Türkiyede yetkili servisi yoktur.
    Garanti satıcının insafına kalmıştır
  • bende evde kullanmak için projektör almayı düşünüyorum. benq w100 ve acer ph530 arasında kararsız kaldım. Film izlemek,Nintendo wiiye bağlamak için alıyorum. Aslında izlediğim filmlerin çoğu da divx ama elimde çokca dvd de var. ileriye dönük olması açısından mali durumumu da biraz zorlayıp ph530 almayı düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım ?
  • sony vpl-vw60 sxrd , panasonic pt-ae2000 hangisini tafsiye edersiniz.başka marka varsa türkiyede servis sorunu olmayacak önere bilirsiniz. birde kaliteli perde ne önerirsiniz.teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amuse -- 20 Aralık 2007; 4:43:05 >
  • Benq ve Acer eskiden projeksiyonlari ortak uretiyorlardi. Marka kalitesi bakimindan cok fark olacagini sanmiyorum. Fakat W100 un cozunurulugu 854x480, PH530 un cozunurlugu ise 1280x720
  • quote:

Orjinalden alıntı: hdmi 1.3

sony vpl-vw60 sxrd , panasonic pt-ae2000 hangisini tafsiye edersiniz.başka marka varsa türkiyede servis sorunu olmayacak önere bilirsiniz. birde kaliteli perde ne önerirsiniz.teşekkürler

VW60 almayi dusunuyorsaniz VW100 modeli daha mantikli. VW100 de 400 Watt Xenon lamba var. Fakat her iki modelin fiyati o kadar pahaliki 2-3 tane AE2000 alabilirsiniz. Ki bu makina bence FullHD projeksiyon cihazi dusunenler icin yeterde artar bile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgeolun

Benq ve Acer eskiden projeksiyonlari ortak uretiyorlardi. Marka kalitesi bakimindan cok fark olacagini sanmiyorum. Fakat W100 un cozunurulugu 854x480, PH530 un cozunurlugu ise 1280x720

PH530 doğru seçim diyorsun yani ? bir kaç yerde biraz fazla ses çıkarttığını okudum rahatsız edecek kadar var mı ?
  • merhaba. sony aw 15 de real color processing özelliği var (aw 10 da yok). eğer yanlış anlamadıysam ekranın sadece birkısmındaki bir temel rengi seçip artırıp azaltabiliyorsun. eğer doğru ise başka projektör düşünemem. çünkü lcd projektörlerin az bilinen ama oldukça tatsız bir problemi ekranın bir tarafının yeşile diğer tarafının kırmızıya kaymasıdır bir köşe özellikle yeşile çok kayar ve bu sıkıntı zamanla artar. bu nedenle bu özellik gerçekten ekranın bir kısmına renk ayarı yapabilmemize imkan veriyorsa bu sorunu (kendi yapacağımız küçük bir kalibrasyonla) yaşamak zorunda kalmayız. bununla birlikte bu konudaki bilgim ve ingilizcem iyi olmasına rağmen cihazın kullanım klavuzundaki açıklamalardan anladığım şeyden emin olamadım. amerikadaki editörlerde kritiklerinde buna hiç değinmememiş. zaten çoğu color shift problemini problem olarak görmüyor ve değerlendirmelerine almıyorlar. ancak bazı kullanıcılar rahatsız. bende 5 yıldır kullandığım panasonic pt ae 100 ün renk kaymasından bazen rahatsız oluyorum. ben söylemezsem kimse farketmiyor(cehalet=mutluluk) fakat söylenince herkes görebiliyor. marmariste bu cihazı inceleme imkanım yok, eğer yanıtı bilen varsa veya inceleme imkanı olan ve bunu doğrulayabilirlerse, birkaç ay içinde amerikadan getirtmeyi planladığım projektörün modeli sanırım aw 15 olacak. ilginiz için şimdiden teşekkürler.

• teşekkürler bilgeolun vw 100 fiyatı oldukça yüksek bakmıştım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dirty_tux

quote:

Orjinalden alıntı: bilgeolun

Benq ve Acer eskiden projeksiyonlari ortak uretiyorlardi. Marka kalitesi bakimindan cok fark olacagini sanmiyorum. Fakat W100 un cozunurulugu 854x480, PH530 un cozunurlugu ise 1280x720

PH530 doğru seçim diyorsun yani ? bir kaç yerde biraz fazla ses çıkarttığını okudum rahatsız edecek kadar var mı ?

Evet Home Cinema grubunda en gurultulu modellerden birisi. 31 dB gurultu orani olmasi lazim. Ekonomik modda 3 dB daha asagi inebilirsiniz.
  • arkadaşım aynı soruyu sana sorayım dvd playerden scart ve com bağlantısı yapsam bilgisayardaki gibi aynı göüntü kalitesini alabilirmiyim .. s-video bağlantısı ile dvd de görüntü bozuluyor..teşekkürler.. cihaz toshiba xd2000 dvd sony dvp ns355
  • quote:

Orjinalden alıntı: 26xman

arkadaşım aynı soruyu sana sorayım dvd playerden scart ve com bağlantısı yapsam bilgisayardaki gibi aynı göüntü kalitesini alabilirmiyim .. s-video bağlantısı ile dvd de görüntü bozuluyor..teşekkürler.. cihaz toshiba xd2000 dvd sony dvp ns355

Bu model projeksiyon cihazinda Component girisi yoktur. Dolayisiyle Skart to Component baglanti kurmaniz imkansiz. DVD playeriniz ile XD2000 i ya kompozit yada S-Video ile baglarsiniz. Fakat kablolarinda kendi aralarinda cesitleri var. Kompozit kablo kullancaksaniz altin uclu olanlarini tercih ediniz. S-Video lar icin de alternatif kablolar vardir..
  • merhaba yakında amerikadan gelecek bir arkadışımın vasıtasıyla 5 senedir kullandığım pt ae100e yi ax200, z5 veya aw15 le yenilemeyi düşünüyorum. sanyonun raf üzerinde kullanma sorunu (arkasında 50 cm mesafe istiyor), sonynin kısıtlı zoom mesafesi, panasoniğin ise amerikaya özel model ismi ile satılıyor olması beni düşündürüyor, bunun dışıda üçününde resim kalitesinden şüphem yok. ben aslında elimdeki ae100 den memnunum ama arkadaş boş gelmesin diye düşünüyorum. ax200u ve ax200e arasındaki tek fark güç kablosu gibi. ax200u nun güç girişi 100 - 240 V AC, 50/60 Hz ve diğer özellikleri de ax200e ile aynı görünüyor. bu modeli amerikadan alsam türkiyede kullanırken sorun yaşarmıyım.
  • sanırım yanlış oldu ben scart çıkışını vga ya dönüştüren kablo ile görüntü aktarmayı düşündüm ..bir sorun olurmu ..görüntü nasıl olur
  • görüntü aktarmak istediğim kablo bu..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.