Şimdi Ara

Projeksiyon ile alakalı 4 model ama hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 1 aydır geceli gündüzlü babamla birlikte araştırıyoruz.artık kayış atma seviyesine yaklaştı her ikimiz içinde.aşağıya 4 tane model yazıcam.Lütfen sadece bu modelleri KULLALANLAR veya görüntülerini GÖRENLER seçimlerini belirtsinler bunu özellikle RİCA ediyorum...Elemelerimiz sonunda kalan 4 model:

1-) Sony VPL-AW15

2-) Panasonic PT-AX100U

3-) Sanyo PVL-Z5

4-) Epson Powerlite Home Cinema 400

Bu 4 modelinde fiyatları birbirine çok yakın yani fiyat konusunda problem yok.Önerilerinizi merakla bekliyorum artık hangisini alıcamızı burda belirlicez şimdiden tşkler ilgi ve alaka gösterenlere...

• Ben Sony VPL AW10 kullanıyorum. AW15'ten 2 farkı var kontrastı daha düşük ve lens shifti yok. Hedefim AW15'ti ama o an ellerinde bulunmadığından AW10'u alıp çıktım. Bu modeli alırken Acer PH530 ve Panny AX 100 ile karşılaştırdım. Sinema performansı olarak AW10 bence hepsinden iyiydi. Renkler kesinlikle daha güzel. Ama AX100'ün de 2000 ansi avantajı var, biraz ışık gören ortamlarda 100% tercih edilmesi gereken bir model. Acer kesinlikle alma, fiyatı iyi ama diğerleriyle yanyana koyduğunda 5 para etmediğini anlıyorsun. Sanyonun da iyi olduğunu duydumama bana sorarsan kullanım yerine göre panny veya sony derim.

Karar senin, işin zor, kolay gelsin.

quote:

Orjinalden alıntı: ghezoo

yaklaşık 1 aydır geceli gündüzlü babamla birlikte araştırıyoruz.artık kayış atma seviyesine yaklaştı her ikimiz içinde.aşağıya 4 tane model yazıcam.Lütfen sadece bu modelleri KULLALANLAR veya görüntülerini GÖRENLER seçimlerini belirtsinler bunu özellikle RİCA ediyorum...Elemelerimiz sonunda kalan 4 model:

1-) Sony VPL-AW15

2-) Panasonic PT-AX100U

3-) Sanyo PVL-Z5

Bu 4 modelinde fiyatları birbirine çok yakın yani fiyat konusunda problem yok.Önerilerinizi merakla bekliyorum artık hangisini alıcamızı burda belirlicez şimdiden tşkler ilgi ve alaka gösterenlere...

• bu arada bazı fotoğraflar için aşağıdaki linke bakabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_18825141/tm.htm
  • bazı sorularım olacak.

bunlar önemli.

1)Perde Kaç metre olacak?
    2)Oturma düzeni perdeden kaç metre uzakta olacak?
    3)Işıklar açıkken seyredilecek mi?
    4)perdeler açıkken gündüz seyredilecekmi?(pek mümkün değil ama belki kış aylarında)
    quote:

yaklaşık 1 aydır geceli gündüzlü babamla birlikte araştırıyoruz.artık kayış atma seviyesine yaklaştı her ikimiz içinde.aşağıya 4 tane model yazıcam.Lütfen sadece bu modelleri KULLALANLAR veya görüntülerini GÖRENLER seçimlerini belirtsinler bunu özellikle RİCA ediyorum...Elemelerimiz sonunda kalan 4 model:

1-) Sony VPL-AW15

2-) Panasonic PT-AX100U

3-) Sanyo PVL-Z5

• quote:

Orjinalden alıntı: Hi-def-man

bazı sorularım olacak.

bunlar önemli.

1)Perde Kaç metre olacak?
    2)Oturma düzeni perdeden kaç metre uzakta olacak?
    3)Işıklar açıkken seyredilecek mi?
    4)perdeler açıkken gündüz seyredilecekmi?(pek mümkün değil ama belki kış aylarında)
    quote:

1-) Sony VPL-AW15

2-) Panasonic PT-AX100U

3-) Sanyo PVL-Z5

1.
    VPL-AW15 max. konumlama mesafesi: 300 cm. Elde edilen goruntu 226 cm x 127 cm
    PT-AX100 max. konumlama mesafesi: 450 cm. Elde edilen goruntu 324 cm x 182 cm
    PLV-Z5 max. konumlama mesafesi: 350 cm. Elde edilen goruntu 253 cm x 142 cm

2.
    Oturma duzenini perdenin tam karsisina gelecek sekilde ayarlayabilirsiniz. Mumkunse projeksiyon cihazi ile ayni hiza yada yarim metre kadar gerisi olabilir.

3.
    Bu tip cihazlarda isik gucu zayif oldugu icin disaridan gelen isiklardan cok etkilenir. O yuzden mumkun oldugunca karanlik ortamlarda kullanilmasi tavsiye edilir.

4.
    Ucuncu sorunun cevabi ile aynı.

• yardımlar için tşkler ilk olark.

cihazı oturma odamda kullanıcaz.çoğunlukla ışıksız ortamda spor karşılaşmaları dvd ve ps3 için kullanmayı dusunuyoruz.perdenin boyutunu tam bilmiyorum fakat 2 ila 2.5m arası olması lazım.basit bişey sıradan.perde ile oturdugumuz yer arasında yaklaşık bi 5 mt var.tam karsıdan izliyoruz.

sanırım Sony AW15 de karar kıldım.P.tesi kısmetse siparişi vericem.haydi hayırlısı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghezoo -- 25 Kasım 2007; 4:21:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.