Şimdi Ara

Projeksiyon Perdesi Hakkında Sorunuzu Sorun cevaplıyayım. (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
678
Cevap
30
Favori
90.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum selamlar, gerdirmeli perde almalısın bu sorunu yaşamamak için. Evet ilk başta biraz fazla para verirsin ama kafan rahat olur, uzun süre sıkıntısız kullanırsın. Benim gerdirmeli perde(specta) 4 yıllık. Hala ilk günkü gibi👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eozen81 kullanıcısına yanıt
    Kıvrılma bütün motorlu perdelerde mevcut. Gerdirmeli motorlular var ama projeksiyondan pahalı.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137171185
    konuda fotoğraflar paylaşmıştım. Önemli olan bunların fazla olup olmadığı. İlk perde beni çok rahatsız etmişti ancak ikincisini değiştirmedim. Normal görüntüde hiç anlamıyorsunuz kıvrımları ancak çizgili görüntülerde küçük de olsa yamulmalar oluyor. Linkteki fotoğraflardan anlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxcy -- 5 Mart 2019; 1:26:30 >
  • arkadaşlar bu potlanma sorunu az da olsa bende de mevcut. bunu düzeltme imkanımız yok mudur ? yani düz mantıkla aklıma üstüne bir kaç parça kalın bir şey koyup ütülemek geldi ama denemedim tabii ki :) Var mı tavsiyesi olan ?
  • arkadaşlar gerçekten iyi bir berde istiyorsanız lütfen bestvision çünkü bu işi gerçekten düzgün yapan bir firma firma sahibi GÜVEN bey olup konuşması biraz sert olup fakat onla tanıştığınızda aslında iyi kaliteli ve düzgün bir insan olduğunu anlıyacaksınız bende bu hafta ondan bir perde satın aldım kafamda birçok soru işareti vardı yok perdenin arkası siyahmı olsun yok gerdirmelimi olsun yok bordürlümü birçok soruyla gittim yanına sorularımı bir bir cevapladı o sert mizacının altından dedimya çok düzgün bir adam çıktı beni en doğru şekilde yönlendirdi cebimden fazla para çıkmasına engel oldu lütfen kendisine ulaşın ve gerçekten yaptığı perdelerin kalitesini görün
  • pırne P kullanıcısına yanıt
    AYRICA YUKARDAKİ ARKADAŞIMIN DEDİĞİ GİBİ HER HANGİ BİR POTLUK VS OLMADI JİLET GİBİ DURUYOR PERDE
  • En ucuz nereden bulurum?

• Yerden gerdirmeli projeksiyon perdesi gördüm youtube da ama sanırım Türkiye de satışı yoktur.
  • TV yerine Projeksiyon almak istiyorum. Genelde gündüz yada ışıklar açık kullanmak istiyorum. Bütçe 400-500 Euro civarında Almanya'dan alacağım. Tavsiyeniz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

arkadaşlar bu potlanma sorunu az da olsa bende de mevcut. bunu düzeltme imkanımız yok mudur ? yani düz mantıkla aklıma üstüne bir kaç parça kalın bir şey koyup ütülemek geldi ama denemedim tabii ki :) Var mı tavsiyesi olan ?
    Az bişi oluyor kafaya takmamak lazım. Çok takıyorsan perdeyi açınca uç kısımlara ağırlık asabilirsin yada iple gerdir

• İndirim kodumuZda geldi ; GaMMactc6A1

• LG PF1500G projeksiyon alma arefesindeyim ve perde konusunda kararsızım. Kimi yerler mat beyazı överken kimi yerlerde kontrast gri yada siyah perdeyi övüyorlar.

İzleyeceğim yerde ışık sorunum yok genellikle karanlık ortam olacak. Siz hangisini tavsiye edersiniz? Bu 3 tür perdeyi de deneyimleyebileceğim bir yer var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasuta

LG PF1500G projeksiyon alma arefesindeyim ve perde konusunda kararsızım. Kimi yerler mat beyazı överken kimi yerlerde kontrast gri yada siyah perdeyi övüyorlar.

İzleyeceğim yerde ışık sorunum yok genellikle karanlık ortam olacak. Siz hangisini tavsiye edersiniz? Bu 3 tür perdeyi de deneyimleyebileceğim bir yer var mıdır?
    Mat beyaz almaniz lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

Mat beyaz almaniz lazim.

Alıntıları Göster
    Siz diğerlerini tecrübe edebildiniz mi farkları nedir?
  • quote:

Siz diğerlerini tecrübe edebildiniz mi farkları nedir?

Alıntıları Göster
    Led pj icin mat beyaz oneriliyor. Ben mat beyaz dekota panel kullaniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: oxcy

Kıvrılma bütün motorlu perdelerde mevcut. Gerdirmeli motorlular var ama projeksiyondan pahalı.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137171185
    konuda fotoğraflar paylaşmıştım. Önemli olan bunların fazla olup olmadığı. İlk perde beni çok rahatsız etmişti ancak ikincisini değiştirmedim. Normal görüntüde hiç anlamıyorsunuz kıvrımları ancak çizgili görüntülerde küçük de olsa yamulmalar oluyor. Linkteki fotoğraflardan anlayabilirsiniz.
    merhaba,

aşağıdaki linkte perdenin tam düz montajı yapılmaz ise potluk olacağı söylenmiş ama uygulamada kontrol ettiniz mi hiç su terazisi ile v.s. Benim perdemde 2 cm kadar düz olmama durumu var sanırım ve bir miktar da potluk var, söküp baştan taktırsam mı karar veremedim
    https://teknominal.com/hata/projeksiyon-perdesinde-dalgalanma-neden-olusur/

• quote:

Orijinalden alıntı: sarampol

merhaba,

aşağıdaki linkte perdenin tam düz montajı yapılmaz ise potluk olacağı söylenmiş ama uygulamada kontrol ettiniz mi hiç su terazisi ile v.s. Benim perdemde 2 cm kadar düz olmama durumu var sanırım ve bir miktar da potluk var, söküp baştan taktırsam mı karar veremedim
    https://teknominal.com/hata/projeksiyon-perdesinde-dalgalanma-neden-olusur/

Alıntıları Göster
    Su terazisiyle kurulum yaptık. Perdede olan genel bir problem bu, çoğu kullanıcıda var. Daha üst kalite perdelerde olmadığı söylenmişti forumda.

• Arkadaşlar selam. Sizce Gamma Screen mi, SilverCrest mi? İkisinin de boyutu aynı, SilverCrest yarı yarıya ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tst-

Arkadaşlar selam. Sizce Gamma Screen mi, SilverCrest mi? İkisinin de boyutu aynı, SilverCrest yarı yarıya ucuz.
    Yeriniz müsaitse önce duvarda denemenizi öneririm. Mesela benim yerim müsait olmadığı için mecbur perde kullanıyorum ama duvar ile perde arasında iq açısından çok bir fark yok. Yerim müsait olsaydı kesinlikle perde almazdım.
  • quote:

Yeriniz müsaitse önce duvarda denemenizi öneririm. Mesela benim yerim müsait olmadığı için mecbur perde kullanıyorum ama duvar ile perde arasında iq açısından çok bir fark yok. Yerim müsait olsaydı kesinlikle perde almazdım.

Alıntıları Göster
    Ne yazık ki duvar kağıdı var. İkisini de almadım, XBlack cam tozlu olandan aldım parlaklık tatmin edici olsun diye :)
  • Cam tozlu olanı bir çok kimse tavsiye etmiyordu.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.