Şimdi Ara

Projeksiyon Perdesi Hakkında Sorunuzu Sorun cevaplıyayım. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
29
Favori
89.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu açan arkadaştan perde satın alıp tecrübesini buraya aktarabilir mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali beyendi

3.20X 2.50 EBATLARINDA 7 Aydır kullandığım otomatik kumandalı arkası siyah perdemi ebat değişikliğim nedeniyle satıyorum.İlgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler.5 yıl garantisi devam etmekte ve hiç bir sorunu yoktur.
    Saygılarımla,

perdenizin siyah dış şeritleri varmı,
    birde faturası ve 5 yıl garantili olduğuna dair garanti belgesi mevcutmudur,
    fiyat verirseniz düşünebilirim, yada diğer arkadaşlarda almak isteyebilir,
    tek şartım, siyah dış çerçeve ve 5 yıl garantisi gösteren garanti belgesi,
  • 0
    quote:

Orijinalden alıntı: newonw1

quote:

Orijinalden alıntı: ali beyendi

3.20X 2.50 EBATLARINDA 7 Aydır kullandığım otomatik kumandalı arkası siyah perdemi ebat değişikliğim nedeniyle satıyorum.İlgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler.5 yıl garantisi devam etmekte ve hiç bir sorunu yoktur.
    Saygılarımla,

perdenizin siyah dış şeritleri varmı,
    birde faturası ve 5 yıl garantili olduğuna dair garanti belgesi mevcutmudur,
    fiyat verirseniz düşünebilirim, yada diğer arkadaşlarda almak isteyebilir,
    tek şartım, siyah dış çerçeve ve 5 yıl garantisi gösteren garanti belgesi,

03.08.2011 tarihinden itibaren 5 yıl garantisi var.Elimde şirketten alınan garantiyi gösteren belge var.Siyah dış çerçeve yok.Perdenın arkası siyah.Cihazın faturasını bulamadım.Niyetinzi varsa istanbuldayım göreblrisiniz.

• Epson tw 9150 sanırım aldığım ürün. 1080 p süper güzel. Renkler falan çok güzel sevdim tek sıkıntım "perde"... önceki projeksiyon cihazımda perde önemli değildi. Everestin dandik perdesi ama iş tüksek çözünürlük olunca işler karıştı. 300-400 tl'ye store'lu perde arıyorum. elektiriğe gerek yok açıkçası.. İyi bir şey arıyorum. bu konuda "hiç" bilgim yok, lütfen fikirlerinizi esirgemeyin.
  • perdemde açılıp kapanmama gibi bir sorun vardı öyle kullanıyordum sorun olmuyordu ancak geçenlerde bir kısmı sarkmış perdenin bende söktüm yaptım ancak sökerkenmi takarkenmi bilemiyeceğim hafif kırmışım perdeyi aşağalarda çok büyük değilde işde titiz birisi olduğum için gözüme çarpıyor acaba düzeltme şanşım varmıdır ne önersiniz düzlemek için
  • everest perdelerde potluk yapma riski daha fazla diye biliyorum,
    birde boncuklu kumaş anlamı nedir acaba,
  • Hala bir tavsiye alamadım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Hala bir tavsiye alamadım :(

specta ürünlerine bakabilirsiniz.

http://www.projeksiyon-perdesi.com/storlu-projeksiyon-perdesi.htm
  • Arkadaslar yeni yaptirdigim eve projeksiyon perdesi koyacagim. 200x200 codegen motorlu perde. Size bir sorum var. Perdeyi karsiniza aldiginizda perdenin motoru saginizda mi solunuzda mi kaliyor? Ona gore ust duvara siva alti kablo kanali dosenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meditall -- 19 Mayıs 2013; 7:20:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada bu cam tozlu olanlar daha mı kaliteli oluyor acaba? O kadar parar vermeye değer mi? Oyun oynuyorum genelde, borderlands, cod falan..
  • www.boyutdijital.com
    XBLACK XGS-240 Storlu Projeksiyon Perdesi - 240x200 cm - (3D Projektör Perde)
    http://www.boyutdijital.com/XBLACK-XGS-240-Storlu-Projeksiyon-Perdesi-240x200-cm-3D-Projeksiyon-Perde,PR-21358.html

bu ürünü düşünüyorum.. Fikirleriniz nelerdir acaba*

• quote:

http://www.boyutdijital.com/XBLACK-XGS-240-Storlu-Projeksiyon-Perdesi-240x200-cm-3D-Projeksiyon-Perde,PR-21358.html

bende bu perdeyi kullanıyorum ve şahsi fikrim, fiyat performans açısından alınabilecek en iyi perde,
  • quote:

Orijinalden alıntı: newonw1

quote:

bende bu perdeyi kullanıyorum ve şahsi fikrim, fiyat performans açısından alınabilecek en iyi perde,

Çok teşekkürler, bundan spariş vereceğim pazartesi.

• Bence su listedeki projeksiyon perdesi fiyatlarını kontrol edin.. Hem daha kaliteli hem daha ucuz olur cunku ureticiden aliyorsunuz. Araya bir dolu sirket girince (dagitici, tedarikci, online magaza vs) fiyat firliyor.@vbalikci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gutshot -- 19 Mayıs 2013; 5:01:14 >
  • Arkadaslar yeni yaptirdigim eve projeksiyon perdesi koyacagim. 200x200 codegen motorlu perde. Size bir sorum var. Perdeyi karsiniza aldiginizda perdenin motoru saginizda mi solunuzda mi kaliyor? Ona gore ust duvara siva alti kablo kanali dosenecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gutshot

Bence su listedeki projeksiyon perdesi fiyatlarını kontrol edin.. Hem daha kaliteli hem daha ucuz olur cunku ureticiden aliyorsunuz. Araya bir dolu sirket girince (dagitici, tedarikci, online magaza vs) fiyat firliyor.@vbalikci

Cam perdelerin fiyatları çok pahalı üstadım bu adreste. Sizce değil mi?
  • bir projeksiyon perdesinin dışında siyah şeritler olmalı,
    bu izleme kalitesi artıran bir özelliktir.
  • Sn. vbalikci; bence bilgilendirme almanizda fayda var. Projeksiyon perdesinde cok cesit ve opsiyon var. Fiyat karsilastirmasi bu nedenle yaniltici ve zor. Bence info@bogaziciperde 'ye mail atin, bilgi alin ya da 212 266 0006 'dan telefon edin.

Su videolar faydalı olabilir:

Diğer projeksiyon perdesi sitelerini denemekte de fayda var. Fiyatlar değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gutshot -- 3 Aralık 2013; 3:09:00 >

• gümüş perdeler hangi sistemler için kullanılıyor ?

maliyetleri ne kadar ( diğerlerine oranla)
  • pasif polarize sistemlerinin olmazsa olmazıdır, ama yüksek kontrast kabiliyetinden dolayı bütçe sıkıntısı yoksa aktif 3D sistemlerde de kullanılabiliyor.
    Gerçek gümüş perde maliyetleri 2-2,5 k lardan başlıyor benim bildiğim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.