Şimdi Ara

Projeksiyon Perdesi Hakkında Sorunuzu Sorun cevaplıyayım. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
29
Favori
89.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: astramastra

pasif polarize sistemlerinin olmazsa olmazıdır, ama yüksek kontrast kabiliyetinden dolayı bütçe sıkıntısı yoksa aktif 3D sistemlerde de kullanılabiliyor.
    Gerçek gümüş perde maliyetleri 2-2,5 k lardan başlıyor benim bildiğim.

Anladım sağolasın.

pasif polarize 3d projeksiyon sistemi kurmak istiyorum.

bununla ilgili marka önerin olabilir mi?

15 kişi civarında izleyici olacak.

gözlük maliyeti nedeniyle böyle bir set istiyorum.

son olarak: böyle bir set kalite ve maliyet açısından uygun mu?

sistemlere uzun zamandır uzak kaldım. Yardımcı olur, alternatif bir öneri verirsende sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 29 Mayıs 2013; 17:23:53 >

• gözlük maliyetinden kaçıyorsunuz ama perde maliyetine yakalanıyorsunuz bu seferde :)

yinede düşünürseniz Epson'da EB-W16SK modeli var gözlükler 5 € falandı yanlış hatırlamıyorsam ama 720p dir.

http://www.epson.com.tr/tr/tr/viewcon/corporatesite/products/mainunits/overview/11993

diğer bir seçeneğinizde dlp bir projeksiyon alıp dlp linkten bağlantı kuran 3d modülatörler var bunu bir araştırabilirsiniz.
  • 15 kişi için pasif sistem tercih edilmemeli,

aktif sistem kontrast açısından hem daha kaliteli hemde daha az maliyetli olacaktır.

Örnek perde çeşitleri: Projeksiyon Perdesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newonw1 -- 31 Mart 2016; 23:55:46 >
  • cevaplar için teşekkürler.
  • slm arkadaşlar yeni projeksiyon aldım ilk defa. perde alma gerek. cihazım bugün gelior. optoma hd83 oda uzunluğu 3.60mt duvar genişliği 3.10mt hangi boyutlarda perde almam gerek. storlu karartma blackout düşünüyorum ucuz yollu sizce nasıl olur? beyaz mı alma gerek mat mı ? bu düşündüğüm tarzda görüntü çok farkedermi nasıl perde alma gerek? yardımlarınızı bekliyorum...
  • buraya gelince kafam bulanıyor her seferinde. bitane kontraplak alcam. 30 tl. resimleri atarım.
  • İyi günler ben de bir perde alacağım da projektör epson'un eğer satılmazsa kendim kullanacağım. salona kuracağım salon da bayağı büyük nasıl bir perde almak lazım? bütçem ne kadar düşük olursa o kadar iyi olacak şekilde. direkt link verirseniz direkt almayı düşünüyorum.
  • cam tozlu perde konstrast oranında ve siyah derinliğinde iyileştirme sağlıyormu
  • Silvercrest nasıl bir marka acaba kullanan var mı? 240x200 cam tozlu storlu perde 180 lira.
  • sabit çerçeveli projeksiyon perdesinde prolyte tercih edebilirsiniz,
    storluda xblack veya codegen bence iyi tercih olacaktır.
  • xblack'in 240*200 modeli var hepsiburada'da onu alayım o vakit. çeklerim vardı daha önceden kalma bugün onları tanımlamadıklarını gördüm umarım tanımlarlar da alırım.
  • Tw 6100 için 1000 tl yi geçmeyecek 240 x 200 motorlu perde önerisi verirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silvercrest'in metalize gri 240x200 olan perdesini aldım 140 liraya kargo dahil. Umarım memnun kalırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Vidar

Silvercrest'in metalize gri 240x200 olan perdesini aldım 140 liraya kargo dahil. Umarım memnun kalırım

nereden aldınız
  • projeksiyonu beyaz tonlu duvara yansıtıyorum, cam tozlu perde alsam görüntü kalitesi,kontrast bariz artarmı?
  • bir sorumda cam perdesi hakkında olacaktı,
    salon öğleden sonra güneş alıyor,cam tarafına perde takacağım, ne tür ve ne renk bir perde önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfatih85

quote:

Orijinalden alıntı: Vidar

Silvercrest'in metalize gri 240x200 olan perdesini aldım 140 liraya kargo dahil. Umarım memnun kalırım

nereden aldınız

Gittigidiyordan aldım

• 2,2 metre yüksekliğinde bir TV-duvar ünitesi yaptırıp, ünütenin tam üstüne öne doğru çıkan raf gibi birşey tasarlasam, ve o rafın altına 240x200 boyutunda motorlu stor projeksiyon perdesi taksam diyorum,

Ama 2 metrelik perde, 2,22 metre yukarıdan aşağı inmiş olacak...yani tam olarak açıldığında aşağıdan 22 cm boşluk kalacak sadece...bu sıkıntı olur mu seyir açısından bilemedim...
  • Boyle bir secenek var mi ulkemizde bulur muyuz?

Asagidan yukari cikan perde,? Yani fotodaki gibi
     Projeksiyon Perdesi Hakkında Sorunuzu Sorun cevaplıyayım.

• Up
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.