Arkadaşlar 20.000 TL'ye kadar projeksiyon önerisi istiyorum. evde, bazen salonda bazen yatak odasında bazende bodrum katımda kullanacağım genelde film izlemek için arada PS5 bağlarım. Konuda uzman arkadaşlara yardımları için şimdiden teşekkür ederim. Aklımda olan modeller. Philips Neopix 730 700 Lümen Full HD ViewSonic LX60HD 630 Lümen Full HD Havit PJ300 Plus 550 Lümen Xiaomi Mi Smart Projector 2 500 Lümen Full HD Genelde Akşam izlerim ama parlaklık ve canlılık önemli benim için 1-Salon İzleme mesafem:5.70 m uzaklık 4.30 m genişlik 2-Yatak o. izleme mesafem: 3.10 m uzaklık 3.10 m genişlik 3-Bodrum İzleme mesafem: 5.30 m uzaklık 2.30 m genişlik |
Projeksiyon Tavsiyesi
-
-
alabilcen mi ? 6000 dolar
Information Capture CommunityyoutubeThe RICOH PJ UHL3660 is a highly adaptable 6,500 lumens, 4K quality UST Laser projector. Designed for challenging applications, it has 0.24 throw ratio, creating an 85-inch image from just 46 cm. Easy to control with wireless connectivity, it operates constantly in temperatures up to 45 degrees Celsius and features safety functions for public spaces. Economical and efficient with 40,000-hour lifespan, there’s no need to replace filters or lamps - and all software is includedhttps://www.youtube.com/watch?v=6x9TnYdShuQ -
Alabilecek imkanım olsa acımam :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Karar verebildiniz mi?
Ben de android sistemi olan bir ürün arayışındayım.
www.akakce.comJust a moment...https://www.akakce.com/projeksiyon-cihazi/en-ucuz-formovie-xming-page-one-google-tv-500-cvia-lumen-dolby-vision-audio-hdmi-2-1-usb-3-0-boston-acoustics-fiyati,824456793.htmlFormovie Xming Page One Google TV, 500 CVIA Lümen
Bu cihaza yakın gibiyim. İndirim kovalıyorum.
-
ViewSonic LX60HD 630 Lümen Full HD modelini aldım lakin test etmedim, ama parlaklık daha iyi sizin attığınızdan o sebeple bunu tercih ettim.
-
Yaklaşık 1 saattir aldığınız ürünü inceliyorum.
Bu ürüne inat tv vs apk yükleniyor mu ondan emin olamadım.
Android sürümünden de bahsedilmemiş.
İnceleme fırsatı bulduğunuzda yazarsanız çok memnun olurum.
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
-
Hocam inat yüklenir çünkü android sonuçta, perde gerekiyor anti light perde ile daha iyi performans alacağım büyük ihtimalle.
Marka olarak daha çok güven veriyor yılların monitör markasıdır halen aktif kullanıyorum monitörünü (5 yıldır)
Lisanslı gogle tv var.
Google bazen playstore dışı uygulamalara izin vermiyor o yüzden tereddüt ettim.
-
Evet benim de o yüzden ilgimi çekti, projektör konusunda tecrübeli.
xming page one Xiaomi ürünü.
Özellikleri de oldukça iyi.
Sanırım ikisinden birini alacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bien -- 26 Kasım 2024; 19:15:33 > -
Güzel günlerde kullanın. Üzerinden biraz zaman geçmiş ama görürseniz dite soruyorum. Bende aldığınız ürünü almak üzereyim de, memnun musunuz karşılaştığınız olumsuz bir durum var mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam, bu incelemeyi seyrettiniz m?
İncelemeyi yapan arkadaş formdaşımızdır, @OlguErhan
Olgu ErhanyoutubeViewsonic LX60HD Google TV Projeksiyon Cihazı Detaylı İncelemehttps://www.youtube.com/watch?v=-sUaR4x1ujE&t=10s
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X