Herkese Merhaba,Öncelikle konuyu doğru yere açmadıysam kusura bakmayın.Şimdi sorunum şu...Masaüstü güncel donanımlı performans olarak sorunu olmayan bir bilgisayarım var . Tüm driverlerı güncel ve sağlıklı bir donanım .3 yıldır bu masaüstü bilgisayardan , projeksiyona görüntü aktarıyor ve sorunsuz kullanıyordum.Son birkaç gündür. Projeksiyonda titreme var . Monitörde yok.Bende tüm hattı yediden değiştirdim . Akıp koruyucu prizde bağladım fakat titreme devam ediyor.Projeksiyonu farklı bir yerde denedim herhangi bir titreme olmadı .Elektrikle alakalı bir şey ise çok anlamadığım için foruma yazmak istedim . Bağlantı şeklim şöyle..Projeksiyon , avizeye giden elektrikte 3'lü prizle tavana monte edilmiş şekilde .Elektrik duvarda ki avize açma kapama anahtarından geliyor . Bu prizde akım koruyuculu bir prize takılı ve sadece projeksiyon var.Bilgisayara HDMI girişinden bağlı.Masaüstü bilgisayarda ,yerden farklı bir prizden çekilen 3'lü uzatma kablo ile çalışıyor.Bu kabloda, ses sistemi ve monitörde bağlı.Tüm kablolar sağlam ve iyi kablolar .Hattın kurulumu da doğru ama titreme yapıyor . Elektriksel olma durumu nedir ?Evde ki elektrik mi,prizler mi arızalı anlamadım .Arkadaşlar yardımlarınızı ve önerinizi bekliyorum.Durumdan çıkamıyorum .Çözüm için yapılanlar.Windows 10 sıfırdan kuruldu,görüntü ve güç kabloları yenilendi.Akım koruyucu priz kullanıldı.
Bir ihtimal kullandığın prizi açıp topraklamasını iptal et. (Sigortaları kapatmayı unutma :) ve projeksiyonun güç kablosunu değiştirmeyi dene.