Şimdi Ara

PROJEKSİYONUM YEŞİL GÖSTERİYOR (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi projeksiyon yeşil gösteriyor ışıktan kaynaklı bi problem olmadığına eminim çünkü çok eski bir leptopa bağladığımda normal renklerde gösteriyor. ama kişisel leptopum veya kasaya bağladığımda yeşil renkte gösteriyor. renk ayarlarını da tek tek kontrol ettim ama bi türlü çözemedim. (hepsinde kullandığım kablo aynı birkaç farklı bilgisayarda da denedim ama gene aynı sorunu yaşıyorum sadece ortalama 7-8 yıllık leptoplarda sorunsuz çalışıyor projeksiyon da baya eski misubishi xd206u model bir projeksiyon)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RakunVahit -- 24 Şubat 2023; 19:19:2 >

• Çok enteresan bir arıza çeşidi özellikle de eski laptopta çalışıp yenilerde çalışmaması ilginç 🤔 Bence yeni laptopun vga veya hdmi çıkış portunda bir problem mevcut. Veya yazılımsal sorunda olabilir. Araştırma yapmak lazım iyice

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde kullandığınız bilgisayarın ekran yenilenme süresini düşürerek deneyiniz. Ör: 60Hz ise 50Hz veya daha aşağısına ayarlayabiliyorsanız ayarlayın.

Daha net deneme için; çalışan eski makinenin ekran yenileme hızını kontrol ediniz. Eski makinede görüntü aldığınınız tazeleme hızını yeni makinede ayarlayarak deneyebilirsiniz.

• tda 1562q kullanıcısına yanıt

hocam farklı farklı kablolarla farklı farklı cihazlarda denedim ancak problem çözülmedi

• rafet32 kullanıcısına yanıt

hocam sağolun 60hz den aşağı düşüremedim ancak ayarlarda 60.004 hz diye bi ayar çıkıyor projeksiyonu takınca o şekilde düzeltebildim ancak tekrar teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.