Şimdi Ara

Prokejsiyon almak istiyorum, yardımlarınızı bekliyorum :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar; projeksiyon cihazı almak istiyorum, fakat bu cihazlar hakkında çok fazla bir bilgim yok. Internetten araştırdığım kadarıyla LED modeller çıkmış. Fakat bu ürünlerinde de eski modellere göre Ansi Lümen değerleri düşük. Bu önemli bir detaymı bilmiyorum. Marka model ve fiyat konusunda bilgileriniz paylaşırsanız memnun olurum.Ayrıca belirtmek istediğim bir konu görüntüyü büyük istiyorum 2.5m / 2m gibi.
    Tşk.

• Aynen bende almak istiyorum, benim merak ettiğim alibaba da çin malı atco marka modeller var, son çıkanlar 3d, full hd, hdmi, 4500 lumen, 8000 contrast, android, wifi, ayrıca osram lamp.

Bu cihaz hakkında alan kullanan bilgisi olan varsa yorum yazarsa bilgi sahibi oluruz, alıp almamak konusunda karasız kaldım...
  • kimse cevap yazmamis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baysimon B kullanıcısına yanıt
    @baysimon, projeksiyonu kullanım amaçını ve bütçeni belirtmemeişsin. Home cinema olacağını düşünerek öneri de bulunacağım.
    Benq w1070 modelini tavsiye ederim. Fiyat / performans ürünüdür. Bu konuda şuan için rakibi yok bu cihazın. Specta veya fullscreen marka gri kontrast perde ile kullanırsan görüntü performansından oldukça memnun kalırsın. Eğer beklentin çok yukarılar da değilse ... Linkleri inceleyebilirsin ... Aktivizyon firmasından Cihan bey le temas kurabilirsin. Foumdaşlara yardımcı olduğunu biliyorum ...

http://www.projeksiyoncihazi.com.tr/benq-w1070-3d-home-cinema-projeksiyon-cihazi-pmu157

http://www.projeksiyonperdesi.com.tr/fullscreen-storlu-projeksiyon-perdesi-contrast-gray-234x132-pmu204

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max-well -- 20 Nisan 2014; 12:27:43 >

• 1300 tl alti bu urune yakin alternatif bir cihaz var mi acaba? yoksa ikinciel olsun 1070 olsun diyebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.