Şimdi Ara

Prometheus (2012) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
6
Favori
30.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vaybe sonunda space jockey açıklanacak demek :)

Prometheus (2012)

bence predatorlara bağlamaları gerekir , 1990 daki 2. predator filminde bu bağ kurulmuştu çünki

Prometheus (2012)
  •  Prometheus (2012)
  • Hastasıyım bu filmin beni çocukken makarnadan soğutmuştu

• Fragman HD versiyon henüz yayınlanmadı.

• Sir Ridley SCOTT son yıllarda çektiği kısmen başarısız filmlerinden sonra eski ustalığına tekrar dönmüşe benziyor!...
    1 dk'lık fragman bana bunu hissettirdi şahsen....gerçekten görsellik üst düzeyde bir film olacağa benziyor...bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaddeth -- 22 Aralık 2011; 22:49:27 >
  • Son yıllarda o kadar saçma Alien filmleri yapıldı ki, sonunda yaratıcı ustadan büyük bir başyapıt geliyor. Özledik be ekrana o yazının gelmesini. Kim hazırladıysa eline emeğine sağlık. Tüylerimi diken diken eden 3. fragman bu ay.

Bu günlerde The Thing'in prequeli çok övülüyor, ama durun, Haziran'da prequel nasıl yapılır göreceğiz.

Hayatımın yönetmeninden, hayatımın filminin öncesi... Ayrıca bu fragman değil arkadaşlar, teaser.

İşin garibi, Cowboys & Aliens gibi vasat filmi yazan Damon Lindelof senarist koltuğunda... Merak ediyorum, Lost ve Star Trek'den sonra 3. müthiş senaryosunu yazmış mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokě -- 23 Aralık 2011; 0:07:49 >
  • alien serisi benim için özeldir 4 filmi de çok sevmiştim alien 3 bile bence ortalamanın üzerindeydi sir ridley scott umarım şanına yakışır bir film çeker merakla bekliyorum.
  • En sonunda beklediğim film geliyor. İlk Alien filminden sonra Ridley Scott'ın geriye dönmesi çok iyi olmuş. Bilim-kurguya adam akıllı doyacağız. Fragmana bakılırsa gerçekten de üst düzey bir film geliyor tam istediğim gibi.Sabırsızlıkla bekliyorum.
  • trailer yayınlandı ,çok sağlam bi film geliyor

Prometheus - Official Trailer (2012) 1080p HD
  • Bu yaz bomba filmler geliyor... Acaba 3D olur mu?
  • Bir scifi ve Alien fanatiği olarak bu başlığı nasıl es geçmişim? Hayret ettim kendime

Gerçekten çok güzel bir film geliyor diye düşünüyorum,müzik&atmosfer&efektler vs her şey harika göründü gözüme 6 ay daha nasıl bekliyeceğiz ?

Fragmanda kullanılan müzik :

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Alien 2 gibi bir Cameron başyapıtından sonra Alien tamamen bir Hollywood oyuncağına dönmüş ve predator'un madara oğlanı haline gelmişti. Umarım bu filmde Alien o eski korktuğumuz ve ürktüğümüz bir karaktere bürünür ve bizi yerimizden zıplatır.

Alien vs. Predator filmlerinde sinemadaki veletlerin Alien yenildiğinde "nasıl koyduk" tarzı ifadelerini hatırlıyor gibiyim.

Hadi be Ridley bari sen güldür yüzümüzü.
  • Bekliyoruz, fragmandan aldım gazı..
  • Deli gibi bekliyorum bu filmi.
  • Aynen, hastası olarak merakla bekliyoruz
  • hadi bakalım "The Thing" Prequel inden sonra buda sağlam olacağa benziyor senaryodaki açıkların yıllardır kapanmasını bekleyen merkalıları için ise beklemek bir eziyet zaten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 3 Mart 2012; 14:59:57 >
  • Fragmanda devasa boynuz gibi bir şey var. O ilk Alien filminde gezegene indikleri zamanda vardı diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Fragmanda devasa boynuz gibi bir şey var. O ilk Alien filminde gezegene indikleri zamanda vardı diye hatırlıyorum.

o alien ları taşıyan gemi işte devrilip ilk filmdeki halini alacak sanırım ama neden öyle dik duruyor anlayamadım bende

Prometheus (2012)
  • Kaç tane film var ve son film ile bağlantılı olup izlenecek kaç tane var?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.