Şimdi Ara

Prometheus (2012) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
6
Favori
30.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım alien türünün the pilot olarak adalandrılan ırk tarafından yaratılma sürecini öğreneceğiz.kesin olmamakla birlikte the pilot ırkının alienları biyolajik silah olarak ürettiği teorileri var buna bi açıklama getirilecek büyük ihtimalle.
  • alien serilerinde ve avp lerde alian ları silah olarak kullanmaya çalışan "weyland yutani corp" olmuştur hep , space jockey in gemisi baya bir kargo gemisidir aslında ve gemide onun ırkından başka kimsede yok , bu işin ucu yine Charles Bishop ve Peter Weyland a dayanacak bence

ayrıca full fragmanda geçen konuşmalara bakarsak senaryoda avp 1 havası var biraz
    http://www.fragman.web.tr/prometheus-2012-turkce-altyazili-fragman-izle

Prometheus (2012)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 21 Mart 2012; 11:41:35 >
  • Aslında hikayeden çok birşey beklememek lazım. Çünkü ortalama bir okur bile bugün her türlü fantastik fikri benimsemiş ve hiçbir şey onu şaşkına uğratamaz hale gelmiştir. Ki şuna kesinkes eminim, izlendikten sonra başka bir filme, diziye, kitba ya da animeye benzetilecektir. Ancak ne olursa olsun işleyiş tarzı ve hikayeyi bağlayış şekli önem kazanacaktır. Onun için yönetmeni ve senaristiyle güzel bir eser ortaya çıkacağına inanıyorum.

Ve bu fimi dört gözle bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 津波

Aslında hikayeden çok birşey beklememek lazım. Çünkü ortalama bir okur bile bugün her türlü fantastik fikri benimsemiş ve hiçbir şey onu şaşkına uğratamaz hale gelmiştir. Ki şuna kesinkes eminim, izlendikten sonra başka bir filme, diziye, kitba ya da animeye benzetilecektir. Ancak ne olursa olsun işleyiş tarzı ve hikayeyi bağlayış şekli önem kazanacaktır. Onun için yönetmeni ve senaristiyle güzel bir eser ortaya çıkacağına inanıyorum.

Ve bu fimi dört gözle bekliyorum.

80 lerde sci-fi mirasının çoğu tüketildi zaten ki ilk alien filmi de en büyük miraslardan biridir
  • Arkadaşlar dead space inde film olarak geleceği söyleniyor bu gayet güzel bir haber benim en az alien serisi kadar sevdiğim bir seridir Dead Space umarım haber doğrudurda bilimkurugya doyarız

Bu arada siz birşeyden bahsediyorsunuz ve ben onu hatırlamıyorum tam olarak nedir bu " Space Jockey " alien in hangi filminde geçiyor hatırlamıyorum ama bugün serinin 1080p ye çevrildiğini görünce indireyim dedim beni bu konu hakkında ve dead space ile ilgili yeni birşey varsa bilgilendiriseniz çok sevinirim .

8 haziranı iple çekiyorum ve şunu söylemek istiyorum 2012 hem oyun hemde film açısından bizi çok tatmin edecek bir yıl olacak
  • Umarım senaryo güçlü olur kült bir serinin devamına yakışır bir film görürüz. (Resurrection gibi olmasında)
  • Ridley Scott yapıyorsa her türlü izlenir.
  •  Prometheus (2012)
  • Trailer'lar mükemmel salt aksiyon ve gerilim bekliyor filmde bizleri
  • Beklediğim yapımlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

sanırım alien türünün the pilot olarak adalandrılan ırk tarafından yaratılma sürecini öğreneceğiz.kesin olmamakla birlikte the pilot ırkının alienları biyolajik silah olarak ürettiği teorileri var buna bi açıklama getirilecek büyük ihtimalle.

nihayet getirirler inşallah, ilk film müthişti ama ikinci de fena değildi de 3 berbattı 4 de öyle.
  • Prometheus Bluray Sinema versiyonundan 17 dakika daha uzun Extended Cut versiyonu ile piyasada olacakmış.

Prometheus to Get 17-Minute Extended Cut on Blu-ray
    http://www.movieweb.com/news/prometheus-to-get-17-minute-extended-cut-on-blu-ray
  • beklediğim filmlerden alien serisi abartmıyorum yüzlerce kere izlediğim bir seridir , arşivimin en müstesna parçasıdır.
  • Alien serisi beni Sci-Fi hayranı yapan seridir desem sanırım yanlış olmaz Büyük bir heyecan le bekliyorum (Her türlü sosyal paylaşım sitesi vs dende film sitelerinden de takip ediyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 19 Nisan 2012; 16:04:44 >
  • Benimde bekledigim film.ciksin bizzat usenmeyip istinyeparkta imax izlicem.
  • Fragmanda bir tane bile alien göstermedi,bir de bu alien predator felan bir sürü film çekildi hep karıştı bunlar birbirine.Hangi birine göre izleyeceğiz bu filmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

Fragmanda bir tane bile alien göstermedi,bir de bu alien predator felan bir sürü film çekildi hep karıştı bunlar birbirine.Hangi birine göre izleyeceğiz bu filmi?

sadece Alien ( 1979 ) ı izle yeter , onun öncesinin anlatacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

ridley scott adam ya, olaylara hakim fassbender'in saç ne öyle civciv gibin
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.