Bildirim
Prometheus (2012) (7. sayfa)
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
8 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ya abi neyi tartışıyorsunuz yau!!!
Çok enteresan valla -
Hacı tartışmıyoz fikirlerimizi açrpıştırıyoruz
hakikatten muhabbet fazla uzadı -
ne ya bu filme niye ilgi yok...sinemada izlemeyi düşünüyorum ..bence güzel bir film ve bu haftasonua 60-70 m lık acılıs yapabilir abd de..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 28 Mayıs 2012; 17:25:33 > -
Alien serisinin başlangıcına gideceğinden bayağı heyecanlı olacak tabi benim gibi hayranları için zaten AvP serisinin bilgisayar oyununda da konu Alienların ana gezegeninin bulunmasıyla bitiyordu -
İstinye park ta imax 3d olarak izlemeyi düşünüyorum.Fiyatı nedir ? Yakın zamanda giden varsa söylesin süpriz olmasın sonra -
-
Niye bu film'e ilgi yok bende anlayamadım, merakla bekliyorum yarını iple çekiyorum -
IMAX izlemek isteyenler bir hafta daha beklemek zorundalar haberiniz olsun -
ingilizcem pek yok ama filmi seyredenlerin ibmd'ki yorumları pek olumlu değil, 10 üzerinden 1 verenlerde var. ama ben yinede umudumu kaybetmedim. artık bekleyip yarın görecez inşaallah -
imdb ilk 1500 oy geldihttp://www.imdb.com/title/tt1446714/ 9 puan -
gıdenlerden ılk yorumları beklıyoruz bugun -
quote:
Orijinalden alıntı: amo
ingilizcem pek yok ama filmi seyredenlerin ibmd'ki yorumları pek olumlu değil, 10 üzerinden 1 verenlerde var. ama ben yinede umudumu kaybetmedim. artık bekleyip yarın görecez inşaallah
hacı şaka falan mı yapıyorsun? Daha bugün İngiltere'de öğrenim gören ve filmi Londra prömiyerinde izleyen bir arkadaşla konuştum adam öve öve bitiremedi. Keza ekşi sözlükte üye olup filmi erken izleme imkanı bulan yurtdışındaki vatandaşlarımızda gayet olumlu yorumlar yapmışlar.
Edit: Az önce de imdb'yi inceledim yorumların %95'i olumlu sen hangi olumsuz yorumlardan bahsediyorsun anlayamadım? Neyse yarın Allah'ın izniyle izleyip görüez. Yorumları burada paylaşırız kısmet olursa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi san lorenzo -- 1 Haziran 2012; 4:04:45 > -
Aciliyitle izleyici yorumu bekliyorum.
3D mi izlesem yoksa 2D mi karar veremedim. -
Bugün gidebilirim uzun zamandır bekliyordum -
Bugün izliyicem yorumlarımı paylaşırım. -
beklenen an geliyor gerçi baya spoiler yedik ama 30 senelik hasret kolay olmuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Xinu
Alien serisinin başlangıcına gideceğinden bayağı heyecanlı olacak tabi benim gibi hayranları için zaten AvP serisinin bilgisayar oyununda da konu Alienların ana gezegeninin bulunmasıyla bitiyordu
Yalnız yine de Alien serisinden bağımsız olduğu belirtiliyordu. Öyle değil mi şimdi? -
quote:
Orijinalden alıntı: kyran
quote:
Orijinalden alıntı: Xinu
Alien serisinin başlangıcına gideceğinden bayağı heyecanlı olacak tabi benim gibi hayranları için zaten AvP serisinin bilgisayar oyununda da konu Alienların ana gezegeninin bulunmasıyla bitiyordu
Yalnız yine de Alien serisinden bağımsız olduğu belirtiliyordu. Öyle değil mi şimdi?
Kafayı karıştırmaya gerek yok artık. Film gösterimde.
Ayrıca Ridley Scott filmin tamamen özgün bir senaryoya sahip olduğunu söyledi. -
İlk yorum benden olacak sanırım. Filmi az önce 3D olarak izledi. Film görsel açıdan çok güzel bir film, oyunculuk performansı, konu, filmin ilerleyişi de iyi.
Fakat bundan sonra yazacaklarım izlememiş olanlar için yüksek spoiler içerir. İzlemiş olan arkadaşlara bir kaç sorum olacak isterlerse izlememiş olanlar da okuyabilirler ama tekrar belirtiyorum Spoiler içerir;
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X