Şimdi Ara

Prometheus (2012) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
6
Favori
30.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bursa Carrefour Cinemaximum'da bugün 19.15 seansına gittim. Ve filme gidecekler için şu öneride bulunmak istiyorum.

Sakin paranızı heba etmeyin. İğrenç üstü bir filmdi. Film bittiğinde hiç bir sorunuza cevap alamayacaksınız. Sadece görsellik istiyorsanız gidin ama filmde konu bütünlüğü yok. Bu kadar reklamı yapılan bir film için iğrenç bir durum. IMDB puanının düşük olması benim için hiç bir zaman kriter olmadı. Ahmak Amerikalıların beğendiği filmleri çok gördük.
  • bence çok güzel filmdi dostlar tavsiye ederim
  • verdiğim paraya yandım sadece
  • Filmi anlamamışsın demek ki, yazık.
    Tamam, beğenmeyebilirsin. Anlarım, elbette en doğal hakkın. Ancak bu film paraya yanılacak bir film değil ne yazık ki. Abartı olur.
  • Alien'i tekrardan izlemeli. 1-2-3 (4'ü boşver)
    Daha sonra Prometheus Extended Bluray 17 dakika daha uzun olacak sinema versiyonundan onu izlemeli.
  • Bu akşam gittim bende.Film fena değildi bence.Şimdiye kadar izlediğim en iyi görsel efekte sahip filmdi.Hikayeye biraz daha odaklanabilirlermiş.Ama genel olarak beğendim.

Filmi hiç beğenmeyenler çoğunlukla Alien serisinden bir haber olanlar.Konuya hakim olmadıklarından herşeye fransız kalmışlar haliyle.10 üzerinden 7'dir benim puanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tEmh@Filmi hiç beğenmeyenler çoğunlukla Alien serisinden bir haber olanlar.

En komik olanı ise; Prometheus'un yapımı ve konusu hakkında hiçbir şey bilmeyip sonra da Alien'dan çalmışlar diyenler. O kadar komik oluyor ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCB

quote:

Orijinalden alıntı: tEmh@Filmi hiç beğenmeyenler çoğunlukla Alien serisinden bir haber olanlar.

En komik olanı ise; Prometheus'un yapımı ve konusu hakkında hiçbir şey bilmeyip sonra da Alien'dan çalmışlar diyenler. O kadar komik oluyor ki.

• quote:

quote:

aynen ya adamlar nasıl alien olur ya filmde diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clive

quote:

quote:

aynen ya adamlar nasıl alien olur ya filmde diyorlar

Bir de ''Alyen alyen dediler gittik, filmin sonunda çıktı'' diyerek isyan eden tayfa var:D

Bu arada kaptan muradına erdi mi acaba, göremedik yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tEmh@ -- 3 Haziran 2012; 14:53:27 >
  • Güzel filmdi öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel filmdi bazı sahneler zooken etkisinde arkadaşla gittik sabah 11 seansına filmden çıkarken ani olan olaylara küfrediyorduk

ÖNERİRİM
  • Bir Alien fanı olarak filmi dün izledim.
    Eğer birinci filme bağlantı yapacak en az bir film daha çekmek planlarında yoksa bu film hiçbir şekilde bir anlam ifade etmeyecek.
    Kendi içinde, ne bir prequel öncesi hazırlık filmi ne de bağımsız olarak hikaye başlatacak bir başlangıç filmi olarak yeterli konusu ve tutarlı bir senaryosu yok.
    Film bireysel olarak saçma sapan davranan karakterlerin bir bütünü olmuş, umarım bu şekilde bırakmazlar.
    Prometheus'un bu filmde indiği gezegen (LV-223), Nostromo'nun ilk filmde çağrı aldığı gezegen (LV-426) olmadığına göre, en az bir tane daha derelict gemiye ve onun komuta eden/edecek bir space jokeye ihtiyaç var.
  • Arkadaşlar filmin süresi nedir? Yarın gitmeyi düşnüyorum da..
  • @PersPrensi23
    124 dakika.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 3 Haziran 2012; 20:25:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcapfrog

@PersPrensi23
    124 dakika.

Teşekkür ederim hocam..
  • Spoiler yememek için konuya girmiyorum. Blurayi çıkar çıkmaz alıp izleyeceğim.

• ARKADAŞLAR FİLMİN BAŞINDAKİ UZAYLI İNTİHAR ETMİYOR..ORASI DAHA İNSANIN VAROLMADIĞI DÜNYA ELİNDEKİ MADDEYİ İÇEREK MOLEKÜLLERİNE BÖLÜNÜYOR VE SUDA MOLEKÜLLER DAĞILARAK İNSANIN İLK OLUŞUM SÜRECİ BAŞLIYOR...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Biz bilmiyorduk, sağol.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.