Şimdi Ara

Prometheus (2012) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
6
Favori
30.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ax

ya arkadaşlar birisi alien serisini özet geçebilirmi spoiler olarak.şimdi size komik gelecek ama bu filmi çok merak ediyorum ama alien serisinide izlemek istemiyorum.korku filmlerini hiç sevmem.aliendanda korkarım o yüzden konuya hakim olmak açısından bir spoiler iş görür...

Sadece alien 1 i izlemen kafi
  • quote:

Orijinalden alıntı: obiwan kenan abi

quote:

ya arkadaşlar birisi alien serisini özet geçebilirmi spoiler olarak.şimdi size komik gelecek ama bu filmi çok merak ediyorum ama alien serisinide izlemek istemiyorum.korku filmlerini hiç sevmem.aliendanda korkarım o yüzden konuya hakim olmak açısından bir spoiler iş görür...

ya işte trailerına baktımda ben o filmi izleyemem.korkarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: obiwan kenan abi
    quote:

Hatta ek olarak, bir 15-20 dakika Aliens ekleyebilirsin, bulabilirsen özel versiyonundan. Bu arada merak etme Alien seni korkutmaz artık günümüzde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 7 Haziran 2012; 0:51:26 >
  • Dün izledim filmi sinemada pek beğenmedim hep eksik bir durum, olay vardı sanki.Hikayesi güzel ama iyi kullanamamışlar bunu.İşi direk paraya dökerek devam filmi yapacaklardır mutlaka.

Alien filmini izleme fırsatım olmadı belki o durumdan dolayı beğenmemiş olabilirim haksızlık yapmak istemem o yüzde o filmi de izlemek isterim.
  • bende dün akşam izledim, beğendim izlenesi bir film :)
    atmosfer, karakter tasarımları filmin felsefi boyutu filan gercekten güzel yapmışlar adamlar..
    yanlız begenmedigim bir nokta film karakterlerinin bazılarının cok sıradan - kilişe olması..mesela jeolog vardı dövmeli , saç trajı filan garip bir tipti...ama andorid david ve elizabeth shaw karakterleri cok güzel bir performans sergilemiş..ben 8/10 veriyorum ;)

• Uzaylılar dünyaya geldi, filmin başında ölen eleman bence suçlu filandı kendini öldürünce suyunda etkisiyle bişiler oldu insanlar türedi, magaradaki sekillere gorede bunlar dünyaya arada gelip gidiyolardı (belki kendi gezegenlerine bişe olursa alternatif gezegen filandı) sonra baktılar insanlar dünyayı pok edicek yada kendi gezegenlerini terketmek zorunda kaldılar o yüzden sunların soyunu kurutalım filan dediler gittiler bi gezegende biyolojik silah olsun diye yaratıkları yarattılar bunları dünyaya bırakacaklardıki işler ters gitti ölüp gittiler sonrada once insandan cıkan sonrada uzaylıdan cıkan yaratık bizim bildigimiz alien'in ilk hali oldu sonra zamanla dahada degismistir baska uzaylı yaratıklara gire çıka filan ama iri yarı cüsseli elemanın direk bizimkilere verdiği tepkiye bakarsak acip gıcık alıyolar bizden ne diyeyim adamlar haklı acilen dünyanın geleceği bakımından soyumuzun kuruması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cy_x -- 7 Haziran 2012; 12:21:08 >
  • Kimse değinmemiş,
    belki ben anlamamışımdır. David,Charlie nin içkisine neden kapsülden aldığı örneği attı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M J

Kimse değinmemiş,
    belki ben anlamamışımdır. David,Charlie nin içkisine neden kapsülden aldığı örneği attı.

robot, filmdeki yaşlı eleman wayne in emirlerini yerine getiriyor.kapsülün içindeki maddenin ne olduğunu öğrenmek içindir.
  • filmi izledim güzeldi , devam filmi olacağını düşünüyorum ve merakla bekliyorum.
  • Ailen serisini taa çocukluğumda izlemiştim, aklımda pek birşey kalmamış, filmin alien ile bağlantısı olduğunu bilmiyordum başta, önce o yumurtaları görünce bi şaşırdım sonra sonunda alien çıkınca yuh dedim eve gelip 3 alien serisini baştan izledim, çok eskiden izlediğimden nerdeyse aklımda hiçbirşey kalmamış tekrar izlemek iyi oldu.

Ancak aklıma takılan önemli bir soru var
    .Alien filminin ilkinde geminin içinde karnı delik space jockey var ancak filmde o space jockey başka yerde ölüyor. Bakşa gezegen falan dermeyin çünkü geminin yerdeki açısı vs aynı alien1 ile prometheus da. Acaba başka space jockey demi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 8 Haziran 2012; 8:50:22 >
  • Alien serisi diyosunuz da, ben de hiç izlemedim lakin bu filmi izlemek istiyorum. Bu filmi izlemeden genel yapıyısyla fikir sahibi olabileceğimiz bi kaynak yazı yok mu Alien serisi için. Boşuna gitmeyelim filme.
  • Arkadaşlar filmi 3D izlemeye değermi değmezse boşu boşuna 3D izleyerek baş ağrısı çekmeyelim ne dersiniz izlim mi 3D,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Arkadaşlar filmi 3D izlemeye değermi değmezse boşu boşuna 3D izleyerek baş ağrısı çekmeyelim ne dersiniz izlim mi 3D,

Benim izlediğim salondan kaynaklanıyor olabilir ama 3D aşırı gereksizdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

quote:

Arkadaşlar filmi 3D izlemeye değermi değmezse boşu boşuna 3D izleyerek baş ağrısı çekmeyelim ne dersiniz izlim mi 3D,

Açıkçası bende ondan korkuyorum üstat filmin hem 3D si var hemde normal versiyonu aksi gibi 3D si birde Türkçe dublajlı eğer 3D ye gerek yoksa normal izlim diyorum, bi kaç yorum daha gelsin bi,
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

quote:

Ben 3Dyi begendim. Derinlikler felan cok iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• filmin atmosferi iyiydi.fakat oyunculuklar bana göre çok iyi değildi.özellikle iki bilim adamının ilk keşif denemesinde su koyvermeleri anlaşılır değil.dünyadan 3x10 üzeri 14 km uzaklığa 2 yıl da gidecek ekipte olabilecek türde adamlar değildi.

Gezegeni bulmaları ile gezegendeki yapıyı bulmaları 2 dakikalarını almadı.Son sahnede iki bayan arkadaşın uzay gemisi düşerken düştüğü yol boyunca kaçma çabaları ; 3. sınıf aksiyon filmlerinde arabadan asfalt boyunca kaçmaya çalışan elemanların çabaları gibi çok basitti.Bunun gibi bir sürü mantık hatası mevcut.Her filmde mantık hatası olabilir ama filminiz iddaalı bir yapım ise bu tip hataları asgariye indirmek de yapımcının görevi olmalı.

Filmde anlamadığım ya da devam serilerinde cevap bulabilecek bir iki nokta var ;

1- Filmin başında siyah sıvıyı içen yaratıcı lakaplı şahsiyet intihar mı ediyor yoksa insan ırkını yaratmaya mı çalışıyor?

2- Günümüz dünyasında mağara duvarlarında bulunan hiyeroglifler da yaratıcılar neden insan ırkına biyolojik silah yaptıkları gezegeni işaret etmekteler?Neden kendi yaşadıkları gezegeni işaret etmezler?

3- Madem bu kadar zeki varlıklar , her şekilde insan ırkından üstünler, bir soru karşısında neden adamın kafasını kopartırlar . Robot onların dilinde acaba ne sordu?Sahibinin istediğini mi yoksa başka bir soru mu?

Üzerinde tartışma götüren filmleri iyi de olsa kötü de olsa seviyorum sanırım.

Film izlenebilecek kalitede.
  • Bir not ekliyeyim : Film çok güzel 'görsel' sahnelere sahip IMAX de seyredemiyor olmamız gerçekten kayıp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeepers_creepers
    1- Filmin başında siyah sıvıyı içen yaratıcı lakaplı şahsiyet intihar mı ediyor yoksa insan ırkını yaratmaya mı çalışıyor?

2- Günümüz dünyasında mağara duvarlarında bulunan hiyeroglifler da yaratıcılar neden insan ırkına biyolojik silah yaptıkları gezegeni işaret etmekteler?Neden kendi yaşadıkları gezegeni işaret etmezler?

3- Madem bu kadar zeki varlıklar , her şekilde insan ırkından üstünler, bir soru karşısında neden adamın kafasını kopartırlar . Robot onların dilinde acaba ne sordu?Sahibinin istediğini mi yoksa başka bir soru mu?

3-Bunu bilemeyiz.
    2-Silah yapılan gezegeni değil, gezegenler adasını işaret ediyorlar. Bizimkiler içlerinden birini seçip gittiler. Filmde söylenmişti nedeni, şu anda hatırlamıyorum.
    1-Kendini feda ederek hayatı oluşturacak tohumları bırakıyor.
  • quote:

Ben 3d izlemedim filmi ama efekler tam o formata göreydi çok da başarıyldı efekler.3D izlenirse ayrı bir keyfi olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

quote:

Ben 3d izlemedim filmi ama efekler tam o formata göreydi çok da başarıyldı efekler.3D izlenirse ayrı bir keyfi olur bence.

Tamam 3D çakarım bende üstat, ama tek kötü yayı dublajlı izlemek zorunda kalacağım,
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.