Şimdi Ara

Prometheus (2012) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
6
Favori
30.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

quote:

Arkadaşlar filmi 3D izlemeye değermi değmezse boşu boşuna 3D izleyerek baş ağrısı çekmeyelim ne dersiniz izlim mi 3D,

Ben 3d izlemedim filmi ama efekler tam o formata göreydi çok da başarıyldı efekler.3D izlenirse ayrı bir keyfi olur bence.

Tamam 3D çakarım bende üstat, ama tek kötü yayı dublajlı izlemek zorunda kalacağım,

Dublajlı ise izleyeceğin salon en iyi 3D performansını sunsa bile 3D izleme.
  • bugun 3d olarak isledim ama 3d olarak pek bir sey yok ve sonunu alien'a baglamalari cok sacmaydi ve anne sevgisi gozlerimi doldurdu

6/10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

quote:

Orijinalden alıntı: obiwan kenan abi

quote:

Orijinalden alıntı: ax

ya arkadaşlar birisi alien serisini özet geçebilirmi spoiler olarak.şimdi size komik gelecek ama bu filmi çok merak ediyorum ama alien serisinide izlemek istemiyorum.korku filmlerini hiç sevmem.aliendanda korkarım o yüzden konuya hakim olmak açısından bir spoiler iş görür...

Sadece alien 1 i izlemen kafi

ya işte trailerına baktımda ben o filmi izleyemem.korkarım...

yooook artık
  • kusura bakmayında senaryosu çocuk işi olmuş, filmin ikinci bölümü çok kötü. sinemada 15 lira izlenecek şey degil, ancak korsanı sara sara izlenir, bu işin sorumlusu şu senaryo yazarı lost yazar ıolabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Alien serisi diyosunuz da, ben de hiç izlemedim lakin bu filmi izlemek istiyorum. Bu filmi izlemeden genel yapıyısyla fikir sahibi olabileceğimiz bi kaynak yazı yok mu Alien serisi için. Boşuna gitmeyelim filme.

Bir yöneticiden bu kadar üşengeç birşey duymak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokě

quote:

Alien serisi diyosunuz da, ben de hiç izlemedim lakin bu filmi izlemek istiyorum. Bu filmi izlemeden genel yapıyısyla fikir sahibi olabileceğimiz bi kaynak yazı yok mu Alien serisi için. Boşuna gitmeyelim filme.

Alien serisini araştıramayacak kadar uzağım seriye o derece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

quote:

Arkadaşlar filmi 3D izlemeye değermi değmezse boşu boşuna 3D izleyerek baş ağrısı çekmeyelim ne dersiniz izlim mi 3D,

Ben 3d izlemedim filmi ama efekler tam o formata göreydi çok da başarıyldı efekler.3D izlenirse ayrı bir keyfi olur bence.

Tamam 3D çakarım bende üstat, ama tek kötü yayı dublajlı izlemek zorunda kalacağım,

Dublajlı ise izleyeceğin salon en iyi 3D performansını sunsa bile 3D izleme.

3D olmayan salonda kide Türkçe dublajlı üstat,
  • quote:

quote:

quote:

Film çok kötü olmuş. Sinemada izlemeye değmez.
    KEsinlikle tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: irish

quote:

quote:

quote:

Film çok kötü olmuş. Sinemada izlemeye değmez.
    KEsinlikle tavsiye etmiyorum.

Bence gayet yeterli, film vizyondan kalkabilir.
  • sevimli yaratıklar
  • 2 gün önce gittim tr dublajlı ve 3d harika bi filmdi bilim kurgu severlere tavsiye ederim ama böcük adamı bekliyorum şu an gelsede gıtsek :)
  • Film görsel olarak güzeldi.
    Aklıma takılan mantık hataları;

Bu bizim uzaylı abimiz intihar ederek tohumları nasıl atıyor ? Hani dnaları falan eyvallah diyeceğim de en ince ayrıntısına kadar gösteriiyo dnaların yok olması falan abimiz bildiğin karbonlarına ayrılıyo neyinden geliyoruz biz bunun
    Ulan 5-6 medeniyette bulduğu takım yıldızına hareketle o mühendisimisss efendimisss geyiğini nası çıkardınız be, bu kadar mı zorlama olur.
    Hadi gittiniz eyvallah, buldunuz bi uygun ortam ona da tamam. O *çok konuşan korkak* karakterler nedir be abicim? hani insan bu kadar mı bağırır beyler ölücem ben ilerlerde diye. hadi tamam ona da eyvallah, demin yardıra yardıra kaçan bu arkadaşlar hangi akla mantık eğitmeye çalışıyor o solucanı ?
    bizim robot ne alaka, içine katıp niye içiriyon adama olm hasta mısın robotsun lan sen, kötü karakter mi yaratamadınız robota yüklediniz her şeyi.
    bizim abla içindeki yaratğı çıkarmak için ortalığı birbirine kattı gitti ameliyat etti kendini, iki zımbaladı koşuşturmaya başladı etrafta. kola şişesi mi olm bu kapağını geri kapıcan, zımbaladın lan resmen nereye koşuyon napıyon sen. kimse de naptın sen tarzı tepki göstermedi, halbuki 5-10 dk önce ellerinden kaçıcam diye tokatlamıştı alayını.
    gittiniz mühendisinize, uyandırdınız bizim robot bi iki şey söyleyince psikopata bağladı. olm bi dur iki muhabbet et, bişeyler söyle ne saldırıyon hemen bi bak şaşır 2000 yıl uyuyodum uyandırdığınız için eyv falan de çılgın herif ya.
    belki de en saçmalarından, bizim abla 'dünyaya çarpmaya gidiyo ona gidip çarpın son şansımızzz!!'dediği an ne hikmetse bütün mürettabat tamam o zman helheohoehl diye ölüme koştu. lan intihara gidiyonuz bi korkun, şaşırın, tartışın hatun panikle iki şey söyledi diye çarptırdılar bütün gemiyi. yanılmış olsa nolcak, fake olsa nolcak vs vs.
    ayrıca o silahlar nedir abicim flameththrowerla canavar avlyıolar ya. tabancalar da su tabancası mı belli değil.
    normalde filmlere bu tarz eleştiriler yapmam, aldığım zevke bakarım da birader mantık hataları filmin ana senayrosu olunca filme mantık çerçevisinde yaklaştığın her an beynine sancılar giriyor, aman tanrım 2. si de mi çıkacak diye dehşete kapılıyorsun.
  • Çoğu izleyici çok mantık hatası var diye yakınmış bazı konularda haklılar ama bazı konularda da haksızlar bana göre;

Filmin başında intihar eden yaratıcının DNA'larından biri sağlam kalıyor o sayede ortaya çıkıyoruz.

Direk olarak bunlar bizi yaratanlar diye gitmiyorlar yaratanlar düşüncesi ilk başta sadece çift olan bilimciler de var.Araştırma yapınca da yaratmışlar işte diyorlar.

Gezegende ki o yapıyı direk olarak bulmaları gezegeni tarıyorlar mı bir şey mi yapıyorlar o sayede düz bir alan tespit ediyorlar bilim adamı da düz alanlar kendiliğinden olmaz Tanrı düz alanlar yaratmaz diyerek oraya inmeye karar veriyorlar.

Android'in o kadar hin olmasının nedeni verilen emirleri uygulamasından kaynaklanıyor.

Kadının içinden o şeyi çıkartıp direk koşması ise kadın o kadar kendine sakinleştirici gibi bir iğne yaptı teknoloji aşmış zaten ve peşinizde öyle bir şey olsa sizde o halde koşardınız.

Uzay gemisi düşerken ile yana kaçmayı akıl edememeleri benimde üstüme uzay gemisi düşse bende akıl edemem öyle bir şeyi.

Bilim adamı olan ve filmin başında direk ölen adamlar ise bilim adamı olmasına rağmen o kadar ölü beden görünce bilimi boş verip kaçması normal bir olay bana göre.
  • Sakın gidip zamanınızı bu saçma filme harcamayın.2 saatim ve 10 liram boşu boşuna gitti.Tam bi fiyaskoydu bence.

• Space Jockeylerin insanlığa karşı olduklarını nerden anladınız. Gemi o yurmutları dünyayamı götürüyordu yoksa yok etmek için mi götürüyordu. İnsanları oluşturan bir ırk neden sonra yok etmeye çalışsın. Ayrıca orayı işaret etmeleri gelin yumurtaları bulunda alienler oluşsun diyeyse, neden onları biz bulmadan önce direk onalar yumurtları göndermediler dünyaya. Yok etmekse amaç böylesi daha kolay olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 9 Haziran 2012; 21:10:13 >
  • Açıkcası şuanda vizyondaki filmler arasında gidilecek bir film değil.Mib3, Pamuk Prenses, The Avengers çok daha iyi yapımlar gibi duruyor.
  • Bende az önce izledim filmi, genel olarak beğendim ama çok fazla açık vardı filmde bi aydınlatın arkadaşlar bu sorularımı,

1-Madem uzaylı içti siyah suyu intihar ederek yeni bir tür yarattı bunu evrimlemi yapmayı planlamış ayrıca orası dünyamıydı,

2-Uzaylıları öldüren neydi neden ölmüştü hepsi ayrıca ara ara çıkan o yeşil dalga neydi neden izletiyordu olanları,

3-Mezarlık dedikler yerde, solucanlar vardı onlar nereden geldi ve o mezarlıktaki kapsüllerdeki su mu hayat verdi onlara canavar yapmaya,

4-Robotun gemiye götürdüğü o kapsül ne işe yarıyordu aldı ondan bir damla adama verdi adam ölümsüz uzaylı tuaf bi şey oldu,

5-Kadın la adam sevişince o pislik mahlukat ne tuhaf bi şey di arkadaş ondan ona geçiyor ondan ona geçiyor üreyip duruyor onun mantığını anlamadım ben,

6-2000 filan yıldır orada bekliyen uzaylıları kurtarmaya hiç mi ekip adam filan göndermemişler bunların arkadaşları gemiler sistemler orada duruyor ama kimse gelmiyor insanlar gelince sağ olan canlandı astı kesti dünyayı yok etmeye gitmeye çalıştı o gemide taşıdıkları kapsülleri tam tam olarak yine çözemedim dünyaya gitse ne yapacaktı onu,

7-Peki bu uzaylıları yaratan kim,
  • Aklıma birkaç tane daha geldi

Şu 'obaa burda karbondioksit düzeyi süper çıkaralım hemen başlıkları yandan sıkıyodu zaten geyiği de saçmalık ötesiydi. Bilmediğiiniz bi gaz gelse, saçma sapan bişeyi solusanız, o kapsüllerden egzotik şeyler çıksa nolucak
    Bizim uzaylı abi eski dilleri öğrenerek uzaylılarla nası iletişim kurdu ? tamam öğreniyosun da milyonlarca dil var, eski hallerini bilmiyosun hangisini konuşcan birader.
    bizim yakışıklı ultra süper baş karakterimiz niye gözünde solucan dolaştığını söylemedi millete, o ultra süper makineyle çıkarır atarlardı.
    Bu zenci abiler niye otomatik pilota almadı gemiyi, içinde niye kalıyolar daha mı iyi çarpıyo, mukavemeti mi artıyo geminin nedir.
    Bizim yakışıklı abi niye zombi oldu ? Hayır yani hikayeye ne katkı sağladı ? Flamethrowerlardna insanlık olarak hala vazgeçemediğimize mi vurgu yapmak istemişleer ?
    Androidin o kadar hin olmasının nedeni verilen emirleri uygulamasıysa emri kim verdi? Herhangi birinin şu abiyi zehirle dediğini göremedim. O mağaradan kapsülü çıkarıp kokladı etti dur bakıyım şunu veriyim de nolcak görüyim diye içirdi.
    Cidden senarist fena halde batırmış. Cristopher nolan olsaydı, en basitinden o robotun zehirleme sahnesine o eleman ölürken
    -neden beni zehirledin?
    - çünkü yapabiliyorum
    tarzı bi sahne ekleyip kurtarabilirdi
  • @ahmet//

Yazdığın tüm mesajlara benden +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

Film görsel olarak güzeldi.
    Aklıma takılan mantık hataları;

Bu bizim uzaylı abimiz intihar ederek tohumları nasıl atıyor ? Hani dnaları falan eyvallah diyeceğim de en ince ayrıntısına kadar gösteriiyo dnaların yok olması falan abimiz bildiğin karbonlarına ayrılıyo neyinden geliyoruz biz bunun
    Ulan 5-6 medeniyette bulduğu takım yıldızına hareketle o mühendisimisss efendimisss geyiğini nası çıkardınız be, bu kadar mı zorlama olur.
    Hadi gittiniz eyvallah, buldunuz bi uygun ortam ona da tamam. O *çok konuşan korkak* karakterler nedir be abicim? hani insan bu kadar mı bağırır beyler ölücem ben ilerlerde diye. hadi tamam ona da eyvallah, demin yardıra yardıra kaçan bu arkadaşlar hangi akla mantık eğitmeye çalışıyor o solucanı ?
    bizim robot ne alaka, içine katıp niye içiriyon adama olm hasta mısın robotsun lan sen, kötü karakter mi yaratamadınız robota yüklediniz her şeyi.
    bizim abla içindeki yaratğı çıkarmak için ortalığı birbirine kattı gitti ameliyat etti kendini, iki zımbaladı koşuşturmaya başladı etrafta. kola şişesi mi olm bu kapağını geri kapıcan, zımbaladın lan resmen nereye koşuyon napıyon sen. kimse de naptın sen tarzı tepki göstermedi, halbuki 5-10 dk önce ellerinden kaçıcam diye tokatlamıştı alayını.
    gittiniz mühendisinize, uyandırdınız bizim robot bi iki şey söyleyince psikopata bağladı. olm bi dur iki muhabbet et, bişeyler söyle ne saldırıyon hemen bi bak şaşır 2000 yıl uyuyodum uyandırdığınız için eyv falan de çılgın herif ya.
    belki de en saçmalarından, bizim abla 'dünyaya çarpmaya gidiyo ona gidip çarpın son şansımızzz!!'dediği an ne hikmetse bütün mürettabat tamam o zman helheohoehl diye ölüme koştu. lan intihara gidiyonuz bi korkun, şaşırın, tartışın hatun panikle iki şey söyledi diye çarptırdılar bütün gemiyi. yanılmış olsa nolcak, fake olsa nolcak vs vs.
    ayrıca o silahlar nedir abicim flameththrowerla canavar avlyıolar ya. tabancalar da su tabancası mı belli değil.
    normalde filmlere bu tarz eleştiriler yapmam, aldığım zevke bakarım da birader mantık hataları filmin ana senayrosu olunca filme mantık çerçevisinde yaklaştığın her an beynine sancılar giriyor, aman tanrım 2. si de mi çıkacak diye dehşete kapılıyorsun.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.