Şimdi Ara

Prosesör Yardımı !..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. elektroya başlayalı 1,5-2 ay oldu ama soğumama neden olacak bazı olaylar yaşadım, yaşıyorum. Çünkü ben de diğer pek çok acemi gibi prosesör yerine pedalla başlıyanlardanım Genelde Metallica tarzı dinlediğim için forumlarda mt2 önerdiler ve bende onu aldım.
    (Örneğin Enter Sandman de 5li akor basamıyorum çünkü pedaldan dolayı çok sert kaçıyo) Dolayısıyla bu tarz şarkıları çalmakta sıkıntı yaşamayacağım bi prosesör arıyorum. 2.el de olur. Max. 300-350TL falan. Bi fikri olan veya prosesöründen memnun olanlar varsa lütfen yazın, bi fikrim olsun. Çünkü şuan hiçbi fikrim yok

(Gitarım Jackson JS30 DKT Dinky. 10w amfim var ama 70w lık 2li kolonlarımı da devreye sokabiliyorum)

• boss me 50-70 olabilir, ses kartı özeliiği de var olsa gerek öneririm
  • soğumanız normal çünkü gitarı aldıktan 1 ay sonra metallica tonu monu işine girilmez... daha pedal nedir? nasıl çalışır? bilmeden metallica tonu monu işine girerseniz elinizde dünyanın en iyi ekipmanıda olsa başarılı olamazsınız. zamanla olucak şeyler bunlar. ısrar ederseniz sadece zaman ve para kaybeder, dahada soğursunuz elinize başka bişey geçmez. samimi olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim...

ben kendim kullandım mt2 gayet versatil bir pedaldır. en rezil amfide bile bi şekilde iş görüyor. sizinkinde de iş görür... dediğim gibi pedalı kullanmayı bilmediğiniz için sert kaçıyordur. o yüzden ton ayarlaması yapmadan önce amfi nedir? pedal nedir? nasıl çalışır? nasıl ayarlanır? araştırmanızda fayda var.

ilk iş elinzideki pedalıda amfiyide elden çıkarın üstünde güzel modellemeleri olan çok pahalı olmayan bi tane modelling amfi alın. misal roland cube 20gx... başlangıç seviyesinde rahat edersiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 14 Haziran 2014; 0:33:30 >

• yani aslında gitarı alalı 1,5-2 ay olmuştu demek istemiştim (maddi sıkıntılardan dolayı). ben bu tarz tonları arkadaşlarımın stüdyolarındaki kurulu sistemlerden alabiliyorum. tabi sayısız ekipman ve aparatlarla. ama tek başıma o kadar ekipmanı satın alabilecek kadar gücüm olmadığı için bu işi en düşük bütçeyle nasıl ayarlayabilirim, onun derdindeyim aslında.
    önerileriniz için de çok teşekkürler.dediğiniz gibi amfi gerçekten çok önemliymiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayara Amfi bağlama
    14 yıl önce açıldı
    Amfi önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.