Şimdi Ara

PROTEC KLİMA FRESH - Antibakteriyel Klima Temizleyici Sprey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
3.937
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aracınızın kliması yaza hazır mı? Klima kanallarınız temiz ve steril mi?
    Emin misiniz?
    Emin olmak için Protec Klima Fresh kullanın. %100 bakteri yoketme etkili ürünün kullanımı da çok kolaydır.

Laboratuvar sonucu için:

Satın almak için :

Kargo Bedava + %15 Facebook İndirimi ile: 50,15 TL

Kullanım Videosu:

Üstelik 31 Temmuz 2014'e kadar %15 İndiriminiz daha var.

https://www.facebook.com/Otobun
    http://www.otobun.com/

• Konunuzu baltalamak icin yazmiyorum ama burasi sicak firsatlar oldugu icin bir kac sorum olacak. 50 liraya aracimiza klima bakimi yapiyorlar ustelik gazi eksikse gaz takviyesi de yapiliyor. Ve ya gaz sorunumuz yoksa carpex in klima temizleyicisi var 15-20 tl ye veya burda paylastiginiz gibi antibakteriyel mafra var oda carpex le ayni fiyat gibi ustelik biri 200 digeri 150. Bu urunlerden farki nedir urunuzun veya nicin bunu alalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Hocam,
    Öncelikle ürün kesinlikle alerjen madde içermez. % 100 Alman malı olup, IFU sertifikası bulunmaktadır.
    Anti-bakteriyel olduğunu iddia etmiyor, raporla belgeliyoruz. Ve rapora bakarsanız %99,99 gibi bir oranda bakterileri yok ettiğini görebilirsiniz.

Aynı zamanda klima kanallarının en ince noktalarına kadar girmekte, buradaki ve evaparatördeki bakterileri temizlemektedir. Ayrıca bu bölgelerde bıraktığı tabaka sayesinde yeniden bakteri oluşumunu da 6 ay süreyle engellemekte olduğu bilgisi bize verilmişti ama konuyla ilgili rapor elimde yok. Dolayısıyla dikkate almayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koleman -- 21 Haziran 2014; 13:47:53 >
  • Bu bakterilerden bir profesör ölmüştü ama adını hatirlayamadim

• ezginingünlüğü kullanıcısına yanıt
    Hocam aşağıda haberin detayını bulabilirsiniz..

Olay çok yeni zaten :
  • Ben ebaydan aşağıdaki ürünü aldım. Arabanın içinde ayda bir 20-25 dk çalıştırıyorum, araç bu sırada çalışır durumda ve klima tam açık oluyor, klima iç havayı sirküle ediyor. Koku filan hiç olmadı.
    Ayrıca aynı ürünü su sebilinin, buzdolabının temizliğinde ve odaların temizliğinde kullanıyorum.
    Odalardaki klimaları da fan konumunda çalıştırarak kullanıyorum.
    Salon için akşamları yatmadan önce ya da yatak odasını evden çıkmadan önce klimasını fan konumunda 1 saat çalışacak şekilde ayarlıyorum cihazı da 1 saat çalışacak şekilde ayarlayıp çıkıyorum.
    Sabah salonun havası mis gibi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Remlak -- 21 Haziran 2014; 1:53:03 >

• Remlak kullanıcısına yanıt
    Bu çok farklı bir ürün hocam, burada bahsettiğimiz üründen çok ayrı birşey.. Buradaki ürün klima kanallarını dahi strelize eden ve bakteri üremesini de 6 ay süreyle geciktiren bir ürün.

Bu arada sizde iyi cesaret edip almışsınız. Şahsen bende çin menşeili ürünlerden çok alışveriş yapan birisiyim. Ama sağlıkla alakalı ürünlerde pek cesaret edip giremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koleman -- 21 Haziran 2014; 11:41:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Panel Temizleme Sprey/Köpük
    4 yıl önce açıldı
    Buharlı Temizleyici
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Klima iç devirdaimle çalıştığı için bu cihazın ürettiği ozon tüm klima kanallarını dolaşıyor.
    6 ay süreli geciktirme diye bir durum da olamaz çünkü bir süre kullanımdan sonra yine su oluşuyor ve bakteri üremesi başlıyor.
    Sağlıkla ilgisi olsa da ozonun yaptığı ister çin malı ister ev yapımı cihaz olsun fark etmiyor sadece kullanılan cihazın ürettiği ozon miktarına göre uygulama süresi değişiyor.
    Zaten cihaz çalıştıktan sonra ozon kokusunu alabiliyorsunuz işlem bitince de kısa bir süre sonra uçup gidiyor.

sonax ozonla-dezenfeksiyon-ve-sterilizasyon.html

quote:

SONAX Ozonla Dezenfeksiyon ve Sterilizasyon

OZON NEDİR?

Oksijen doğada iki oksijen atomundan meydana gelen bir molekül olarak bulunur. Soluduğumuz havada %21 oranında bulunmaktadır. İki atomun bir oksijen molekülü, çok özel şartlar altında oluşan bir oksidasyon süreci sonucunda, üçüncü bir oksijen atomunu alarak, üç atomlu bir ozon molekülü oluşturur. Bu üçüncü oksijen atomu, çok zayıf bir bağ ile bağlandığından her fırsatta molekülden ayrılmaya meyillidir. Molekülden ayrıldığından tek başına kalan oksijen atomu, son derece aktiftir ve ortamda bulunduğu her maddeyi oksitler.

Ozon, havada uçuşan mikroorganizmalara yapışarak hücre duvarlarının parçalanmasına ve böylece ölüp çökmelerine neden olur. Tamamen steril bir ortamda ise, benzer bir atom ile birleşerek iki atomlu normal bir oksijen molekülü meydana getirir. Mikroorganizmaların tamamını etkiler, yok eder. Bu, dezenfeksiyon etkisidir.

Ozonla Dezenfeksiyon Sistemi Nedir? Ozon bakteri ve mantarları nasıl etkisiz hale getirir?

SONAX Uygulama Merkezlerinde Otomobiliniz Ozonla nasıl dezenfekte edilir?

Bilindiği üzere SONAX Uygulama Merkezlerinde otomobilinizin içi detaylı iç temizlik ve koruma sistemiyle tavan ve tabanı kaplayan deri ve kumaş döşemelerin derinlemesine nüfuz eden ağır kir ve lekeler SONAX’ın kir ve leke sökücü ürünleriyle çıkartılmakta, araç içindeki tüm plastik ve deri kaplama alanlarında kir ve leke temizlenmekte yüzeydeki çizikler giderilmekte, canlı ve ilk günkü parlaklığı kazandırılmaktadır.

Yapılan bu ayrıntılı ve titiz iç temizlik uygulamasına rağmen aracın içinde ulaşılamayan bölgelerde; Örneğin klima – havalandırma kanalları, döşemelerin lif dipleri, montaj birleşme yerleri gibi dip noktalarda barınan bakteriler koku yaymaya devam etmektedirler. Hani bazen defalarca temizlersin ama yinede koku yok olmaz. İşte Ozonla dezenfeksiyon sistemi bu tür dip noktalara sinen bakteri ve mikropları yok eder.

Ozon jeneratörlerinin geliştirilmesi günümüzde ozon kullanım alanını, hızla genişletmektedir. Ozon bilinen bütün virüs, bakteri, mantar, maya ve küf çeşitleri için yok edici etkiye sahiptir. Ortamdaki hava kirliliği ve kötü kokuları yok etmesi sayesinde, insanlarda ferahlık ve zindelik hissi yaratır.

Ozon Hangi Kokuları yok eder?

OZON uygulamasıyla otomobillerimizde tamamen steril bir ortan yaratmakta kalmayıp bununla birlikte otomobillerimiz de meydana gelmiş tüm kokuları geri dönüşümsüz yok edebiliriz; Ozonun yok ettiği kokulardan bazıları şunlardır:
    •Hayvan kokuları, Banyo kokuları,
    •Sigara kokuları, Alkol kokuları,
    •Boya kokuları, Kömür kokuları,
    •Benzin kokuları, Medikal kokuları,
    •Yangın kokuları, Halı kokuları,
    •Lağım kokuları, Küf kokuları,
    •Yemek kokuları, Su kokuları,
    •Karbon monoksit kokuları, Balık kokuları,
    •Soğan kokuları, Sarımsak kokuları,
    •Çöplük kokuları, Hastane kokuları,
    •Leş kokuları, Yağ kokuları,
    •Yanık yemek kokuları, Et, tavuk ve balık kokuları,
    •Arıtma tesisi kokuları, Propan gazı kokuları vb…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Remlak -- 21 Haziran 2014; 12:11:50 >

Hocam 6 ay süreli geciktirme diye bir durum da olamaz diyorsunuz ama biz de diyoruz ki bu ürün klima kanalları ve evaparotör üzerinde bir kaplama gerçekleştiriyor ve bu sayede 6 ay süreyle bakteri oluşumunu geciktiriyor.

Siz neye istinaden 6 ay süreli geciktirme diye bir durum da olamaz diyorsunuz. Protec Klima Fresh'le ilgili bir deneyiminiz ve test yapmışlığınız mı var. İçindeki etkin maddeyle ilgili bir araştırmanız da olabilir belki. Yoksa bakteri dezenfeksion konusunda bir uzmanlığınız mı var?

Bizi de aydınlatırsanız biz de yanlış bilgi vermiş olmayalım tüketicilere.. En nihayetinde burada ticaret yapmaya çalışıyoruz. Ticareti de düzgün yapmak isteriz. Eğer kesin dayanaklarınız yoksa istediğiniz ürünü övebilirsiniz ama bizim ürünümüzü kötülemeyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koleman -- 21 Haziran 2014; 12:04:57 >

• Yıllarca uçak teknisyenliği yaptım ve uçaklarda bulunan havalandırma sistemlerinin nasıl çalıştığını, sistemde oluşan suyun nasıl ayrıştırıldığını, sistemin nasıl dezenfekte edildiğini bizzat uygulamalarıyla yapmış birisiyim ve bu dediğiniz 6 ay geciktirme olayını ilk kez bu yazınızda okudum.
    Zaten mantıken 6 ay diye bir süre verilemez. Kullanıcı kişi sayısı yani sistemin devrede olduğu anda ortamda bulunan kişi sayısı sürekli değişir, sistemin devrede olduğu zamanlar sürekli değişir vb. tüm bu değişkenlerle 6 ay diye süre verilmesi mantıken olanaksızdır.
    Sistemlerin hijenik kontrol edilme yöntemleri farklıdır. Her ne kadar otomobil ile uçak sistemleri karşılaştırılamazsa da aklın yolu birdir sonuçta.
    Her neyse daha fazla detaya girmeden diğer okuyucu arkadaşların da kafasını teknik bilgilerle doldurmadan kısaca benim dediğim verdiğiniz 6 ay gibi bir sürenin yanlış olduğuydu.
    Yazımın herhangi bir yerinde ürününüzü kötülemedim. Takıldığınız nokta sanırım 6 ay konusuydu buna da yeterli yanıtı verdiğimi düşünüyorum.

Daha fazla tartışmaya girmeyeceğim size iyi satışlar diliyorum.
    Sizin ürününüzü almak isteyenler de kendi kararlarını versinler.

Peki hocam anladım, bize seminerde verilen bilgilerden birini paylaştım sadece.. Sizin mantığınızla örtüşmüyor olabilir.

Biz satışa devam edelim
  • Paylaştığınız laboratuar sonuçları söylediklerinizle çelişiyor, ilk 20dk da bakterisid etkiyi göstermişler ama sizin söylediğiniz 6 aylık bakteriostatik etki yok, ayrıca candida ve e.coli'de ciddi bir azalma varken, air-conditioner sistemlerin en ciddi sorunlarından Legionella pneumophilia testini göremedim. Bir diğer konu bu tür spreylerle nasıl sterilizasyon yaptığınız da yazmıyor, ve yanlış bilmiyorsam bu gibi yöntemlerle bu imkansız; ancak dezenfekte edebilirsiniz.

edit: sizin ürününüzde sterilizasyon iddiası yokmus galiba ben öyle anlamışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugur851 -- 21 Haziran 2014; 12:52:51 >
  • Ugur851 kullanıcısına yanıt
    Hocam çelişme diye bir bir şey yok. Ben öldürüyor demişim de test öldürmüyor dese, çelişme olur. Rapor uzun süreli etkiyi yansıtmıyor, uzun süreli etki bize verilen seminer bilgisidir. Elimde onu gösteren bir rapor yok, bulursam eklerim.
    Rapor dior k; 20 dakika içerisinde bakterileri yok etmiştir. Buradan da dezenfeksiyon ve sterilizasyon konusunu görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koleman -- 21 Haziran 2014; 12:54:09 >
  • bakteri olsa nolur ya ?

15 senedir aynı arabaya binerim , ilk sahibiyim . 15 senedir klimaya hiç bakım yaptırmadım , ve ölmedim de . Bana böyle işler boş geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

bakteri olsa nolur ya ?

15 senedir aynı arabaya binerim , ilk sahibiyim . 15 senedir klimaya hiç bakım yaptırmadım , ve ölmedim de . Bana böyle işler boş geliyor.

Bir doktor olarak Legionella Pneumophila veya Lejyoner Hastalığı şeklinde Google'da bir arama yapmanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbs02 -- 21 Haziran 2014; 19:07:09 >
  • Öncelikle dezenfeksiyon ve sterilizasyon kounusunun ayrımını öğrenmenizi tavsiye ederim. Belki çarşıda pazarda 6ay bakteri birikmiyor diye satabilirsiniz ama forumda bunu söykerken rapor istememizi yadırgamayın. Önceki yorumda da bahsettiğim Legionella pneumophilia testi yok ve bu ciddi bir hastalık test ve verileri olmadan da 10 liralık diğer ürünlerden bir farkı kalmaz.
  • Filtrenin kendisi 5-10 TL neden buna bu kadar para vereyim

• koleman kullanıcısına yanıt
    Yanıt vermeyecektim ama dayanamadım.
    İlk yazdığınızda kesin bir bilgi gibi 6 ay yazmış ve bana

quote:

Siz neye istinaden 6 ay süreli geciktirme diye bir durum da olamaz diyorsunuz. Protec Klima Fresh'le ilgili bir deneyiminiz ve test yapmışlığınız mı var. İçindeki etkin maddeyle ilgili bir araştırmanız da olabilir belki. Yoksa bakteri dezenfeksion konusunda bir uzmanlığınız mı var?

bu soruları sormuşsunuz ben yıllarca üzerinde çalıştığım bir konu hakkında yazdım siz seminerde verilen bilgi diyorsunuz.
    Buradan bakteri dezenfeksiyonu konusunda sizin de uzman olmadığınızı seminer de söylenen bir söz üzerinden konuştuğunuzu çıkarabiliriz.

Şimdi hangimizin açıklaması mantığa daha uygun, fark ettiniz mi?

Bana göre tüm klimaların ister bina içi ister araç kliması olsun dezenfeksiyon ve sterilizasyonuna çok önem verilmesi gerekir.
    Gerek yok diye yazanların dikkate alınmamasını öneririm.

quote:

Legionella pneumophila ile bilimsel ve alternatifsiz en etkili mücadele (dezenfektan) ozon gazı kullannılmasıdır.

tr.wikipedia.org
    Lejyoner virüsü - Vikipedi
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Lejyoner_vir%C3%BCs%C3%BC

Edit : Sabahtan beri dilimin ucundaki sözcüğü bulamamıştım Uğur851 yazmış. sterilizasyon

@Uğur851

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Remlak -- 21 Haziran 2014; 13:37:54 >

• Ugur851 kullanıcısına yanıt
    Dezenfeksiyon ve sterilizasyon arasındaki farkı biliyorum. Bununla ilgili de bir bilgi paylaştım sizinle. Ve bu ürün dezenfeksiyon sağlar, anti bakteriyeldir diyorum. Bu sözümün de arkasındayım.

6 ay koruma konusuyla ilgili de elimde rapor yok bulursam paylaşırım dedim. İstemenizi yadırgamadım. Doğrudur, elimde rapor olmadan bu bilgiyi paylaşmamalıydım belki de.

Sizin için ürünün değeri konusunda istediğinizi düşünebilirsiniz ben buna karşı çıkamam. Ama bizdeki değeri budur. Ve piyasanın altındadır. Kargo dahil ve indirimli gönderiyoruz, o yüzden de sıcak fırsatlarda paylaştım.

Farklı fiyatınız varsa ona göre de bakabiliriz. Piyasadaki muadil ürünlerden iyi olduğunu düşünüyorum. Ama bu konuda da raporum yok.

• Hayırlı satışlar dilerim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.