Şimdi Ara

PROTEİN 7 SUPPLEMENTLERİ GÜVENİLİR Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WEİDER MARKA ÜRÜNLERDE BANDROL OLMADIĞINI İDDİA ETSE DE BU FİRMA BENCE 2. KALİTE OLARAK SATMAKTA WEİDER ÜRÜNLERİNİ. ANCAK OPTİMUM DA VE DİĞER MARKALARDA DA BÖYLE Mİ ?
    OPTİMUM GOLD PROTEİN TOZU ALDIM ANCAK SİTE GÖRSELİNDEKİ FOTO İLE ALAKASI YOK YANİ AZ ÇOK BU İŞLERLE UĞRAŞAN BİR ŞÜPHE DUYABİLİR. BEN DUYDUM AÇIK SÖYLİİM. OPTİMUM PRO. TOZU ALDIM VE BİR ŞAHIS İSMİ VERDİLER ULAŞTIM KUTUNUN ALTINDAKİ LOT NUMARASINI GÖNDERDİM. "ÜRÜNÜNÜZ ORJİNAL" DEDİ KESTİRİP ATTI. YANİ HİÇ SAĞLAM BİR SORGULAMA OLMADI.
    SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ MİLLET ? OPTİMUM VE DİĞER MARKALARLA İLGİLİ. ALIŞVERİŞ YAPILIR MI ? GÜVENİLİR Mİ ?

• weider ürünlerini paralel ithalat yapıp satıyorlar...Forum da bununla ilgili açıklamaları mevcut...protein7 sitesinini web adresihttp://www.yakamoz-gida.com/optimum-nutrition.html
    ek olarak kendi görüşüm site güvenilir...
    optimum ve bsn ile ilgili buradan bilgi alabilirsiniz.. destek@glanbiaturkiye.com
  • daha önce alışveriş yapmadım ordan ama eski bir site sikinti yaşamazsın bence forumda çok tartışıldı bu konu zaten özellikle weider ürünleri:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00onur -- 30 Nisan 2018; 19:49:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.