Şimdi Ara

Protein - BCAA Sorum ve Öneriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3 Yıldır aralıklı olarak BB yapıyorum. Önceki iki sene sadece yazları 3 ay yaptım bu sene 1 aydır yapmaktayım ve ara vermiyecem inşallah.
    Sorum şu olcak 183 boyundayım 80 kiloyum, hacim kazanmak için hangi protein tozunu önerirsiniz. Yani kilo almaktan çok kas kütlesini arttırmak istiyorum. Bunun için bir protein tozu söylerseniz sevinirim.
    Bir de BCAA konusu var... Kafamda bayadır BCAA alma fikri vardı ancak geçen gün salonda bi abimiz "BCAA bende yağlanma yapıyor" diyince tedirgin oldum. Böyle bir şey var mı ? BCAA veya herhangi bir amino asit vücutta yağlanma yapabilirmi?
    Cevap verirseniz memnun olurum..

• quote:

Orijinalden alıntı: stromeas

Merhaba arkadaşlar,
    3 Yıldır aralıklı olarak BB yapıyorum. Önceki iki sene sadece yazları 3 ay yaptım bu sene 1 aydır yapmaktayım ve ara vermiyecem inşallah.
    Sorum şu olcak 183 boyundayım 80 kiloyum, hacim kazanmak için hangi protein tozunu önerirsiniz. Yani kilo almaktan çok kas kütlesini arttırmak istiyorum. Bunun için bir protein tozu söylerseniz sevinirim.
    Bir de BCAA konusu var... Kafamda bayadır BCAA alma fikri vardı ancak geçen gün salonda bi abimiz "BCAA bende yağlanma yapıyor" diyince tedirgin oldum. Böyle bir şey var mı ? BCAA veya herhangi bir amino asit vücutta yağlanma yapabilirmi?
    Cevap verirseniz memnun olurum..

olimp bcaa 500 gr ananas lı tavsiye ederim etki tat fiyat kombinasyonu güzel bi ürün .

protein de cok önemli degil markası icinde ki yag şeker karbonhidrat oranlarına bakman gerek . sana uygun olan yag şeker bulundurmayan veya minumum seviyede bulundurandır.

bcaa nın yaglanma yaptıgını ilk defa duydum günde 5 gram 10 gram kullanılan ürün nasıl yaglanma yapıyormuş .

spordan cıkar sigara icer aksam bar da bira icer sabah kahvaltıda nutella bal yer oglen yemeginde 1 tam ekmek yer

sonra bcaa bende yaglanma yapıyor yaa .

sana bcaa yaglanma yapıyor diyen abine bunu söyle

cenk hocanın deyimiyle al sana garın gası (anlamayan videoyu izlesin).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 26 Aralık 2015; 13:43:55 >

• Hahaha biliyorum hocam. Demek garın gası istersin ha :D
    Cevabın için teşekkür ederim, Xtend i çok övüyolar bide musclepharm.. Bu ikisi için bi fikrin varmı acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stromeas

Hahaha biliyorum hocam. Demek garın gası istersin ha :D
    Cevabın için teşekkür ederim, Xtend i çok övüyolar bide musclepharm.. Bu ikisi için bi fikrin varmı acaba.

xtend cok iyi ama 30 servis benim söyledigim ürün 50 servis xtend de alabilirsin 95-100 tl fln
  • Eyvallah hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.