Şimdi Ara

Protein Tozu [Bilgilendirme]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size bir bilgilendirme olsun araştırmıştım bu konuyu benim gibi deneyenler varsa yorumlarını bekliyorum karbonhidrat tozuna para vermenize gerek yok bence. Protein Tozunun içine 300-400 gram Mısır Nişastası koyunca belirli bir karbonhidrat alındığını bi sitede okumuştum bu forumda deneyenler var mı acaba yorum alabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnarchyZone -- 4 Mart 2014; 20:07:31 >

• Mızır

Ona gerek yok yulaf gibi sağlıklı kompleks karbonhidrat varken. Robotta çek içine de 5-10 tane ceviz falan at sonra süt ve tozla karıştır mis gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Mızır

Ona gerek yok yulaf gibi sağlıklı kompleks karbonhidrat varken. Robotta çek içine de 5-10 tane ceviz falan at sonra süt ve tozla karıştır mis gibi.

yulafmı 7-8 ay oldu başlayalı 3-4 kez aldım yulaf 1 kez bıle adam gıbı yıyemedım hayatımda tatdıgım en ıgrenç tat
  • Valla hocam yulaf ezmeside yenir spordan önce bende yiyorum 1 saat önce falan karbonhidrat olarak ama Mısır Nişastasını çok önerdiler heleki protein tozunun içine karıştırdın mı sağlam protein + karbonhidrat alıyormuşsun ben denicemde deneyen yok sanırım forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: NextArnold

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Mızır

yulafmı 7-8 ay oldu başlayalı 3-4 kez aldım yulaf 1 kez bıle adam gıbı yıyemedım hayatımda tatdıgım en ıgrenç tat

Yemesini bilmiyosundur. Ben her sabah kuru üzüm ve pekmez katıp sütle birlikte büyük iştahla yiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Protein tozu aldım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.