Şimdi Ara

protein tozu ölcüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Maximus gold series protein tozu aldim içinde yarısında 1/2 yazan kasik var 500 ml süte ne kadar atmaliyim ?

• icerik olarak güzel Türkiye'de nereden temin ettin bu markayı şahsen ilk defa duydum
  • edit : icerik iyi değilmiş içinde haribo jelibon kadar sugar var dikkat etmemişim

sitesinde 1 scoop olarak belirtilmiş . 40-45 gram arası bi ölcek ayarla işini görecektir o kaşık mevzusunu bilmiyorum .

protein tozunu sütle değilde suyla icmeye calısın spor öncesi ve sonrası sabahları veya off günde sütle icilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 6 Mart 2015; 21:16:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordmuzzy12

edit : icerik iyi değilmiş içinde haribo jelibon kadar sugar var dikkat etmemişim

sitesinde 1 scoop olarak belirtilmiş . 40-45 gram arası bi ölcek ayarla işini görecektir o kaşık mevzusunu bilmiyorum .

protein tozunu sütle değilde suyla icmeye calısın spor öncesi ve sonrası sabahları veya off günde sütle icilebilir

Kardes bbeen hacim kaybettim yani kilo verdim bayagi 5kilo kadar adam onun için bana bunu verdi whey proteinden yapiliyormus sanirim birde bca fln var dedi içinde kullandigi seyi tavsiye etti bende aldim bu kasik mevzusunu ögrenmem lasm kardes gram olarak ayarlayamiyorum.Birde baktigin protein tozuhttp://www.protein7.com/urun-protein-tozu-twinlab-whey-fuel-2270-gr-kas-gelistirici-61-2.html#.VPofAXysXuM linkdeki demi ? yanlis olmasinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekrarDENEYİNİzz -- 6 Mart 2015; 23:42:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TekrarDENEYİNİzz

quote:

Orijinalden alıntı: lordmuzzy12

edit : icerik iyi değilmiş içinde haribo jelibon kadar sugar var dikkat etmemişim

Kardes bbeen hacim kaybettim yani kilo verdim bayagi 5kilo kadar adam onun için bana bunu verdi whey proteinden yapiliyormus sanirim birde bca fln var dedi içinde kullandigi seyi tavsiye etti bende aldim bu kasik mevzusunu ögrenmem lasm kardes gram olarak ayarlayamiyorum

şekerle mi kilo alınıyormuş ? 40 gramlık her scoop ta 5 gr şeker var .

şekerle kilo alınıyorsa 2 kilo jelibon alayım bende .

adamın elinde kalmış sana vermiş gibime geldi benim . ne bileyim bi ton iyi ve şeker icermiyen ürün varken bunu vermesi ya işi bilmiyor ya da itelemasyon olmus biraz

bcaa olayına gelince o kadar iyi marka kullanmama ragmen (weider) ben bile hala gidip dışardan bcaa takviyesi alıyorsam kimse bana proteinde ki bcaa oranlarının dogrulugundan bahsetmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 6 Mart 2015; 23:44:22 >

• Dostum twinlab ise sıkıntı yok,yurtdışında da sıkça kullanılan bir marka.1 ölçekte 25 gr protein var galiba antrenmandan sonra 1 ölçek tozu su yada sütle karıstırıp tüketebilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edriyınnn

Dostum twinlab ise sıkıntı yok,yurtdışında da sıkça kullanılan bir marka.1 ölçekte 25 gr protein var galiba antrenmandan sonra 1 ölçek tozu su yada sütle karıstırıp tüketebilirsin

Aynen twinlabsa iyi ilk mesajla verilen link birbirini tutmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dostum twinlab ise sıkıntı yok,yurtdışında da sıkça kullanılan bir marka.1 ölçekte 25 gr protein var galiba antrenmandan sonra 1 ölçek tozu su yada sütle karıstırıp tüketebilirsin

Kardes ben genelde sütle kullaniyorum su ilede düsünüyorum ama 1 bardak suya 1 ölcekmi yapicak karismiyor pek içinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: TekrarDENEYİNİzz

quote:

Kardes ben genelde sütle kullaniyorum su ilede düsünüyorum ama 1 bardak suya 1 ölcekmi yapicak karismiyor pek içinde

Aynen shakera yaklasık 250-300 ml su koy üstüne protein tozu sonra çalkala

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meraktan soruyorum hayatında hiç muz damı yemiyorsun hayatımda sen kadar şeker düşmanı biri görmedim.

Tamam küp şeker ile muzdaki bir değil ama bu kadar da tribe girmeyin yahu.

Benim vucut mu enteresan ülkerin sıcak çikolatası, milka ile falan baklava çıkarttım kalorisini saydığım hiç bir şeyi gram sorun etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Meraktan soruyorum hayatında hiç muz damı yemiyorsun hayatımda sen kadar şeker düşmanı biri görmedim.

Tamam küp şeker ile muzdaki bir değil ama bu kadar da tribe girmeyin yahu.

Benim vucut mu enteresan ülkerin sıcak çikolatası, milka ile falan baklava çıkarttım kalorisini saydığım hiç bir şeyi gram sorun etmiyorum.

Muz yerim gunde 2 . Fakat para verip protein diye aldığım seyin içinde şeker yag istemem mesele bu yoksa bizde arada milkshake fln içiyoruz :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.