Şimdi Ara

PROTEİN TOZU ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar b.b'ye başlayalı 1.5 ay oldu 2 hafta kardiyo yaptım yaklaşık 1 aydır bölgesel çalışıyorum. Akşam programın resmini çeker atarım. Boyum 1.69 Kilo 60. Hacim kazanmak ve aşırı olmamak kaydıyla kas yapmak istiyorum. Şuan ağırlık olarak Biceps ve Triceps hareketlerinde 7.5-10 kilo arası basıyorum. 5 kilo hafif geliyor. Ama önce 5 kilo ile başlayıp 4x6 set piramit yapıyorum. Kilo olarak zayıf olduğumun farkındayım. Sabahları 2-3 haşlanmış yumurtayı yoğurtla karıştırarak çılbır yapıp yiyordum ama tadı artık kötü gelmeye başladı yiyemez oldum. Zaten haşlanmış yumurta sevmiyorum. Hoca bana en az 70-72 kilo olmam gerektiğini söyledi. Protein tozu salonda satılıyor ancak biraz pahalı. Maximum 100-120TL bütçem var. 09.04.2014'te salon sürem bitiyor. O zamana kadar yetecek bir protein tozu gerekli. Ve gerçekten beni 70 kiloya çıkarması gereken bir malzeme lazım. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

• Süre dolunca devam etmeyecekmisiniz bb ye?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Süre dolunca devam etmeyecekmisiniz bb ye?

iş zaman ve maddi durum yoğunluğumdan dolayı devam edemeyebilirim.
  • Protein tozu bir mucize değilki şurda kalmış 1-1,5 ay hiç boşuna paranızı harcamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halfmoon37 -- 19 Şubat 2014; 11:35:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Protein tozu bir mucize değilki şurda kalmış 1-1,5 ay hiç boşuna paranızı harcamayın.

haklısınız ama 1.5 ay boyunca haybiye boşa çalışmaktansa en azından 1 ay yetecek bir protein tozuyla bişeyler olabilir vücudumda. Şuan kendimi gayet fit hissediyorum ama dediğim gibi kilo almam gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazçikolata

quote:

Protein tozu bir mucize değilki şurda kalmış 1-1,5 ay hiç boşuna paranızı harcamayın.

haklısınız ama 1.5 ay boyunca haybiye boşa çalışmaktansa en azından 1 ay yetecek bir protein tozuyla bişeyler olabilir vücudumda. Şuan kendimi gayet fit hissediyorum ama dediğim gibi kilo almam gerek

Günlük alman gereken karbonhidrat ve protein miktarını alıyor musun ?

Protein tozunun normal besinlerden alacağın proteinden farklı bir yanı yok sadece hızlı karışıyor ve pratik. Hızlı karışmasının beslenmeyi iyi düzenlediğin takdirde çok da bir önemi yok, hele ki senin gibi başlangıç seviyesindeki biri gibi için hiç gerek yok. 1.5 ay kalmış paranı çöpe atma. O paraya 1-2 ay daha üyeliğini uzatabiliyorsan uzat doğal beslen.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

quote:

Protein tozunun normal besinlerden alacağın proteinden farklı bir yanı yok sadece hızlı karışıyor ve pratik. Hızlı karışmasının beslenmeyi iyi düzenlediğin takdirde çok da bir önemi yok, hele ki senin gibi başlangıç seviyesindeki biri gibi için hiç gerek yok. 1.5 ay kalmış paranı çöpe atma. O paraya 1-2 ay daha üyeliğini uzatabiliyorsan uzat doğal beslen.

çalıştığım salonun patronu diktatör bi lavuğun teki, 3 ay 300tl diyor başkada bişey demiyor, 1-2 ay uzatamıyosun. Ama haklısın 1.5 ayım kalmış protein tozuna gerek yok bencede

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Protein tozu aldım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

quote:

çalıştığım salonun patronu diktatör bi lavuğun teki, 3 ay 300tl diyor başkada bişey demiyor, 1-2 ay uzatamıyosun. Ama haklısın 1.5 ayım kalmış protein tozuna gerek yok bencede

Ya zaten salon belli bi yere kadar en güzeli eve ekipman kuracaksın. 1-2 seneye öyle imkanım olursa sağlam ekipman kuracağım. Belli bir seviyeye gelip bütün hareketleri nasıl çalışman ve beslenmen gerektiğini öğrenince salonun çok bir anlamı kalmıyor, tabiki daha iyi daha çeşitli ama ömür boyu da salona gidecek değiliz. :)

• http://www.supplementler.com/urun/optimum-gold-standard-whey-2273-gr-608

Size fazlasıyla yetecektir.

Tat-Fiyat-Performans üçlemesinde Dünya'nın en iyi protein tozudur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.