Şimdi Ara

Protein tozu tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
10.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • almadan önce bu siteyi incelesen daha iyi olur whey protein tozu nedir vshttp://supplementansiklopedisi.com/whey-protein-tozu-nedir/
  • Optimum nutrition alabilirsin ama hardline kesinlikle alma neden dersen hardline denilen firma Türk olmasına rağmen Optimumla nerdeyse aynı fiyata satıyor hatta optimum nutrition'ın bir ölçeği daha ucuza geliyor hardlinedan.Hadi Optimumun pahalı olma sebebi yurtdışından geliyor olması yani doların yüksek olması gibi etmenler optimumun fiyatını arttırıyo.Peki hardline denilen firma Türk olmasına rağmen ve Türkiye'de üretim yapmasına rağmen fiyatı daha ucuz olması gerekirken neden optimumla aynı fiyat?Hayır yani dolarla gelen bir üründe değil ama dolarla gelen ürünle neredeyse aynı fiyat.Daha mı kaliteli desen kesinlikle değil.Bu kendi vatandaşını kazıklamaktan başka bir şey değil.Zaten hardline denilen firma reklamdan başka bir şey de değil.Gidip fitness youtuberlara reklam vermeye devam etsin.Hardline alacağına git paranı çöpe at daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 12 Aralık 2017; 21:31:1 >
  • Şu yabancı hayranlığını, yerli malı kötüdür ezikliğini bir türlü anlamıyorum. Hardline kullandığı hammaddeyi sankiş kendi yapıyormuş gibi aşağılamalar.

üretim tesisini gördünüz mü?

Laboratuvar testi yaptınız mı?

Denek grubuyla uzun süreli karşılaştırmalı incelemeniz mi var?

Aman uzak dur yok fiyat pahalı, yerli olduğu için daha mı kaliteli gibi saçma düşünceler.

Eğer 2si de aynı para ise yerliyi al destekle kardeşim kendi ekonomini. Whey hammaddesi düünya tedarikçileriinden geliyor. Üst seviye üretim prosesi var. Nereden mi biliyorum, üretim müdürü arkadaşımın eşi.

Ha ürün içeriği senin amacına hitap etmez o ayrı. Ama artık sırf yerli firma diye karalamaktan vazgeçin. Ülkenize, ekonominize sahip çıkın. Sadece "Vatan için canım feda" demekle vatan sevilmez. Bir almana "made in Germany" yazmayan bir ürünü satamazsın. Adamların durumu ortada. atın üzerinizden biz yaparsak kötüdür, çakmadır ezikliğini.Saygılarımla.

edit: firma ile alakam yoktur, sadece vatanını seven askeri personelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanmet -- 7 Mart 2018; 9:45:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Daha önce xpro kullanıyordum. 2 aydır optimum gold protein tozu kullanıyorum. Ancak alerji yaptı bende anımda hep sivilce çıktı. Bu ayarda veya daha iyi hangi protein tozu kullanabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fr4m3 F kullanıcısına yanıt
    Dymatize iso 100 oneririm hocam. Butce varsa deneyin, pisman olmazsiniz insallah

• kullandıklarım her yönden memnunum. karışmak lezzet vs. ( whey double chocolate yada milk chocolate / bcaa strawberry mango)

Protein tozu tavsiyeProtein tozu tavsiye

• Bende bu uruny kullaniyorum, cikolatalisi bildigin nestquick tadinda, icimi cok rahat 25 gr protein ve bcaa iceriyor

• Hocam 3 senedir spor yapıyorum arkadaşımla, 5lbs kutu alıp hassas tartı ile ikiye bölüyoruz, böylelikle çabuk bitirip farklı markalar deniyoruz. Türkiye piyasasında en leşinden en iyisine kullanmadığım marka kalmadı diyebilirim. Benim tavsiyem scitec sindirimi kolay gaz yapmıyor, optimum Gold ismi gibi optimum düzeyde bir marka, paran varsa olimp complex whey al. Weider ve olimp en iyi geri dönüş aldığım markalardır. Herhangi bir sorun olursa cevaplayabilirim, iyi forumlar.

• Arkadaşlar protein tozunu kullanım talimatında belirtilen su miktarından fazla su ile karıştırmanın sakıncası olur mu? yani 300 ml su diyor ben 500 ml su ile karıştırıyorum çünkü tadı çok kötü 300 ml olunca tad fena olduğundan içmekte zorlanıyorum. 500 ml su ile seyreltiyorum hiç değilse tadı absorbe oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatlisevgi

Arkadaşlar protein tozunu kullanım talimatında belirtilen su miktarından fazla su ile karıştırmanın sakıncası olur mu? yani 300 ml su diyor ben 500 ml su ile karıştırıyorum çünkü tadı çok kötü 300 ml olunca tad fena olduğundan içmekte zorlanıyorum. 500 ml su ile seyreltiyorum hiç değilse tadı absorbe oluyor.
    Farkeden bisey olmaz, sonucta istenilen miktari iciyorsun

• Gençler konu hakkında bilgim yok pahalı olmayan fiyat performans ürünü olarak hangi toz alınabilir

• Yerli marka almayın da gerisi mühim değil.

Supplement endüstrisinde yerliye ölüm cidden, kaç tane f/p yerli diyip aldıysam balon çıktı hepsi. Vurun kahpelere modundayım artık.

• sapient1 S kullanıcısına yanıt
    Özelden yazdim kardesim

• tatlisevgi T kullanıcısına yanıt
    Bisey olmaz rahatlikla icebilirsin.

• absorb3 kullanıcısına yanıt
    Yemek yeme zamani olmayanlar icin etkili bir ürün

• Günlük protein açığımız olmadığı halde protein tozu kullanırsak bir problem, yağlanma olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nietzsche55 -- 1 Mart 2019; 14:26:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nietzsche55

Günlük protein açığımız olmadığı halde protein tozu kullanırsak bir problem, yağlanma olur mu?
    Günlük kalori sınırını aşmazsan yağlanma olmaz da neden açık olmadığı halde alacaksın ki?

• Konuyu hortlatacağım ama var mı tavsiye. ?

muzlu olabilir.: Protein tozu tavsiye 

• hakan2200 kullanıcısına yanıt

merhaba,

bir süredir bu ürünü kullanıyorum. Çok memnunum. Topaklanma yok, içimi rahat ve çilek aroması güzel. Eminim varsa muz aroması da güzeldir.

https://www.supplementler.com/urun/big-joy-big-whey-classic-whey-protein-2376-gr-9968

• ucuz diye içinde esansiyel aminoasitten eser olmayan proteinlere para vermek paranızın boşa gitmesidir, şu an protein oranı ve aminoasit profili uygun protein tozlarının 2-2.4kg fiyatları 700 civarlarında başlar.

içindekiler kısmındaki aminoasitlere göz gezdirmeyi unutma.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.