< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 18 Nisan 2017; 14:8:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 18 Nisan 2017; 14:8:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şu yabancı hayranlığını, yerli malı kötüdür ezikliğini bir türlü anlamıyorum. Hardline kullandığı hammaddeyi sankiş kendi yapıyormuş gibi aşağılamalar.
üretim tesisini gördünüz mü? Laboratuvar testi yaptınız mı? Denek grubuyla uzun süreli karşılaştırmalı incelemeniz mi var? Aman uzak dur yok fiyat pahalı, yerli olduğu için daha mı kaliteli gibi saçma düşünceler. Eğer 2si de aynı para ise yerliyi al destekle kardeşim kendi ekonomini. Whey hammaddesi düünya tedarikçileriinden geliyor. Üst seviye üretim prosesi var. Nereden mi biliyorum, üretim müdürü arkadaşımın eşi. Ha ürün içeriği senin amacına hitap etmez o ayrı. Ama artık sırf yerli firma diye karalamaktan vazgeçin. Ülkenize, ekonominize sahip çıkın. Sadece "Vatan için canım feda" demekle vatan sevilmez. Bir almana "made in Germany" yazmayan bir ürünü satamazsın. Adamların durumu ortada. atın üzerinizden biz yaparsak kötüdür, çakmadır ezikliğini.Saygılarımla. edit: firma ile alakam yoktur, sadece vatanını seven askeri personelim. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 19 Nisan 2017; 1:21:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 19 Nisan 2017; 2:10:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dkan7 -- 19 Nisan 2017; 9:46:52 > |
|
|
|
|
|
|