Şimdi Ara

protein tozu tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Antremandan sonra kullanmayı düşünüyorum aklımda Hardline 3 Matrix Var kullanan varmı tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• optimum nutrition gold standart öneririm. ben kullanıyorum ve çok memnunum.
  • Optimum; 1 servisinde 24 gram Protein, 5.5 gram BCAA ve 4 gram Glutamin ve öncülerini bulundurmaktadir.

Hardline; 1 servisinde 35.3 gram Protein, 7.9 gram BCAA, 5 gram Glutamin öncüsü ve 3 gram Kreatin Monohidrat içermektedir.

Bende bu ikisi arasındayım ama değerlere bakınca hardline daha mantıklı gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakat Hardline 52 servis optimum 72 olması lazım
  • Evet servis sayıları 52 ye 74. Ama genel kullanım şekline göre kullanırsak öyle mesela optimum günde 1 ölçek hardline 2. Birde hardlinenin bcaa oranı fazla ve ekstradan kreatinde var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• tabikide dünyaca ünlü ve en popüler olan optimum gold whey, türk mallarına fazla güvenme hele hardline vasaın altında ürünlerinin hepsi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Protein tozu aldım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3DMystic

tabikide dünyaca ünlü ve en popüler olan optimum gold whey, türk mallarına fazla güvenme hele hardline vasaın altında ürünlerinin hepsi

Sonucta 25te 23 gram protein yokmu buda alsam olumlu sonuc vermezmi sabahlari 6 yumurta yiyorum bunuda antremanlardan sonra icicem tadi kotumudur bide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb1907fb1907

quote:

tabikide dünyaca ünlü ve en popüler olan optimum gold whey, türk mallarına fazla güvenme hele hardline vasaın altında ürünlerinin hepsi

Sonucta 25te 23 gram protein yokmu buda alsam olumlu sonuc vermezmi sabahlari 6 yumurta yiyorum bunuda antremanlardan sonra icicem tadi kotumudur bide

kardeş gerekli proteini zaten besinlerden alıyorsan fazlası karaciğeri depolanır ve sana ilerde yağ olarak döner yada wcye gider. vucud agırlıgının 1.5-2katı proteini alıyorsan gerek yok toza filan
  • quote:

quote:

quote:

kardeş gerekli proteini zaten besinlerden alıyorsan fazlası karaciğeri depolanır ve sana ilerde yağ olarak döner yada wcye gider. vucud agırlıgının 1.5-2katı proteini alıyorsan gerek yok toza filan

Alamiyorum iste sabah yedigim 6 yumurtayla kaliyorum zayiftim kilo aldim birazda pirinc pilavi yiyorum hergun eti tavugu her gun yiyemiyorum oyle iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alamiyorum iste sabah yedigim 6 yumurtayla kaliyorum zayiftim kilo aldim birazda pirinc pilavi yiyorum hergun eti tavugu her gun yiyemiyorum oyle iste

günde 6 yumurta yiyen birinin tozun tadının kötü olmasından şikayet edeceğini düşünmüyorum, ben optimum gold whey kullanıyorum 10 lira daha ver dünya markası al hardline ürünlerini şişirme geliyor bana tabi seçim senin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.