Şimdi Ara

PROTEİN TOZU ZARARLI MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • prtotein tozu kullanmayı düşünüyorum fakat zararli old.duydum kafam karişti gercektend e zararli mihttps://www.youtube.com/watch?v=uMmFCfC2gdM

• Zararlı. Araştırma yapma alışkanlıkları olmayan bünyeler içince ölüyormuş. Mesela bu sorunu google'a yazsan milyon tane kaynak çıkar. 9-10 farklı kaynaktan inceleyerek doğru cevaba ulaşabilirsin. Hadi Türkçe sayfaları geçtim, İngilizce yazsan milyar tane şey çıkar, çoğu da bilimsel araştırma olur. Ama sen gelip buraya konu açmayı tercih etmişsin başka birinin ağzından çıkana uyacaksın.

Kişisel algılama ama bu zihniyet salonlara gidip hocasından steroid dilenerek 0 araştırmayla resmen ölümle dans ediyor hatta ölüyor, ardından haberlere konu oluyor, ve kadının biri çıkıp protein tozları zararlı kalbi büyütür diyor. İşte bu da benim canımı sıkıyor.
  • 40-50 kutu içtim bir zararını görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

40-50 kutu içtim bir zararını görmedim
    hocam trans yağ olmayan en sağlikli marka hangisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 31 Mayıs 2018; 19:6:40 >
  • Zararlı. Araştırma yapma alışkanlıkları olmayan bünyeler içince ölüyormuş. Mesela bu sorunu google'a yazsan milyon tane kaynak çıkar. 9-10 farklı kaynaktan inceleyerek doğru cevaba ulaşabilirsin. Hadi Türkçe sayfaları geçtim, İngilizce yazsan milyar tane şey çıkar, çoğu da bilimsel araştırma olur. Ama sen gelip buraya konu açmayı tercih etmişsin başka birinin ağzından çıkana uyacaksın.

Kişisel algılama ama bu zihniyet salonlara gidip hocasından steroid dilenerek 0 araştırmayla resmen ölümle dans ediyor hatta ölüyor, ardından haberlere konu oluyor, ve kadının biri çıkıp protein tozları zararlı kalbi büyütür diyor. İşte bu da benim canımı sıkıyor.
  • zararlı olduğu söylenemez zararı olmadığı da söylenemez aslında bir karmasa ama bu ve buna benzer haberler doktorların gündem olabilmek için yaptığı şeyler yıllarca kullanmış kullanan insanlar var hangisine ne olmuşta zararlı olsun bu işin en zararsizidir protein tozu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

Zararlı. Araştırma yapma alışkanlıkları olmayan bünyeler içince ölüyormuş. Mesela bu sorunu google'a yazsan milyon tane kaynak çıkar. 9-10 farklı kaynaktan inceleyerek doğru cevaba ulaşabilirsin. Hadi Türkçe sayfaları geçtim, İngilizce yazsan milyar tane şey çıkar, çoğu da bilimsel araştırma olur. Ama sen gelip buraya konu açmayı tercih etmişsin başka birinin ağzından çıkana uyacaksın.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 9 Ekim 2018; 16:36:22 >

• tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    sen boşuna uğraşma bu sporla hacı ağbi çünkü bu kafayla 1 gram yol alamazsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Protein tozu osurtur mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: acy23

sen boşuna uğraşma bu sporla hacı ağbi çünkü bu kafayla 1 gram yol alamazsın.
    protein tozuyla yaptığım spor arasında nasıl bir ilişki kurdun acabaprotein tozu kullanmayı bilmeyenlere bu spor yasak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 1 Haziran 2018; 14:10:5 >
  • Hacı sen sen ol kullanma ben kullandım böbrekleri elime aldım. Böbrekler elimde şu an ne yapacağım bilmiyorum bu arada böbreklere de her gün toz sürerek besliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trespuanie

Hacı sen sen ol kullanma ben kullandım böbrekleri elime aldım. Böbrekler elimde şu an ne yapacağım bilmiyorum bu arada böbreklere de her gün toz sürerek besliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 24 Temmuz 2018; 11:57:37 >
  • var mi bilimsel makale
  • İçtiğiniz koladan, yediğiniz tavuk, hamburger, pizzadan soluduğunuz havadan ne kadar korkuyorsanız wheyden de o kadar korkmalısınız. Ne eksik ne fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

var mi bilimsel makale
    var. bak burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: bidüsün

var. bak burda

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

var mi bilimsel makale
    Aga bu bilimsel makalelere amma taktınız.

Öyle bilimsel makale hazırlatırlar ki parayı basıp isterse yararlı gösterirler isterse zararlı.

Bunu ben söylemiyorum, Şu anda Tr'de özel hastanede doktorluk yapan prof söylüyor, Abd'de üniversitede wifi dalgalarının etkisi üzerine yapacağı araştırmayı yapmaması için yapmadıkları iş kalmamış. Şunu yapmayın üniversiteye şu kadar bağış falan olaylarını saymıyorum. İnanıp inanmamakta sana kalmış.
  • Gün içerisinde gerektiğinden fazla almak ve az su tüketmek gibi bir hata yapılmadıktan sonra zararı yoktur.
  • makale yok mu makale
  • Niye zararlı olsun peyniraltı suyundan yapılıyor ama yemek yiyorsan gerek yok

• Millet takviyeleri geçti anabolikler zararlımı onu tartışıyo.Hala makale yokmu makale diyorsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.