Şimdi Ara

Protein tozum bozuldu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 ay kadar protein tozunu kullandım spora ara verdim diye 1 ay ağzı kapalı şekilde bekletiyorum martın 20si gibi tekrar başlıyıcam kutu yarısına kadar dolu wheyin ama bozulur mu bilmiyorum odamda duruyor odamda sıcak değil aksine geceleeri buz gibi sizce bozulur mu?Bozulursa nasıl anlarım?

Teşekkürler

• Hiç bişey olmaz
  • Özel bir durum olmadıkça o kadar hızlı bozulacağını zannetmiyorum.Kokusundan anlayabilirsin bozulup bozulmadığını.
  • Serin yerde ağzı kapalı şekilde beklediği sürece bozulmaz, ancak bir nevi topaklanmalar olabilir
  • Tesekkurler ben 2 ay body yptm ekim gibi birakyim iste 2012de tekrar basliyicam martin ortasinda o yuzde. Proteinle basldiyicam umarim istedigim gibi iri vucuda kavusurum bir an once :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce başladağımda tekrar 1 ay kullansam 5-6 kilo alıp kollar felan iyice şişer mi bu tozla?
    http://shop.parkfitnesscenter.com/image/cache/data/b255128693d0e417ee62023fa5a387a9[1]-500x500.jpg
  • Protein tozları sihirli değnek değildir, ben şunu kullanayım kollarım şişsin olayı yok. beslenmen daha önemli. günlük aldığın protein oranı önemli. protein tozları sadece günlük alman protein oranını tamamlaman için yardımcı besin takviyeleridir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • günlük 4 öğün yemek yiyorum makarna yada pilav kırmızı et yafa beyaz et spor günleri sabahlarıda 4 yumurta yerim bide lor yeter
  • Spor günleri ve normal günler diye ayırmayın, her gün aynı şekilde protein almaya çalışın. Kasların dinlenirken proteine daha çok ihtiyacı var. Dinlenme günlerinde sadece makarna ve pilav gibi karbonhidratları azaltabilirsin.
  • peki teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.