Şimdi Ara

Protein ve bcaa kullanımım doğrumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar spordan yarım saat önce bcaa içiyorum spordan çıktından sonrada bcaa içiyorum artından 15 dk sonrada protein alıyorum bide gece yatmadan alıyorum iyimi yapıyorum kötümü fikirlerinizi almak isteidm kullanış şekli doğrumu yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbruzziCK -- 4 Aralık 2013; 16:15:40 >

• Sadece antreman öncesi alman yeterli, diğerleri gereksiz. Zaten antreman sonrası içtiğin protein tozunda bcaa var, gece yatarken de gereği yok. İleri düzey vgci olsan al derdim de bunu sorduğuna göre başlardasın daha.
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Sadece antreman öncesi alman yeterli, diğerleri gereksiz. Zaten antreman sonrası içtiğin protein tozunda bcaa var, gece yatarken de gereği yok. İleri düzey vgci olsan al derdim de bunu sorduğuna göre başlardasın daha.

aynen hocam daha 6 aydır yapıyorum anladım sağol bildigilendirdigin için gece proteini kesiyim en iyisi
  • Gece kazein içeren birşey yiyebilirsin, peynir,süt,kaşar vs.
  • veya aynen devam et misal bi kaşık bcaa ön ve sonra alıyorsan yarım kaşık önce ve sonra al proteiniönce alsan daha iyi olur sonra alma yatarken sütle al uzun esterli olur bi nevi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.