Şimdi Ara

proteus isi rf kütüphanesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar proteus isis'in RFkit için kütüphanesini arıyorum elinde olan paylaşırsa çok sevinirim arkadaşlar uzun zamandırda arıyorum

• evet ben de istiyorum, var mı acaba rfkit kutuphanesi???
  • walla olursa bende hayır demem..
  • bulamıyorum:(( nerden bulabilirim yardım edinnn
  • kimse yardımcı olmayacak mı:((
  • arkadaşlar benim için rf farketmez yani hangisi varsa olur.
    ya bende var içinde hiç bir parçayı bulamıyom çünkü yok!!!
  • bu arada rfpic16f675 buldum ama rf olarakbunu kullanacagız sanırım bilgisi olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ege_asigi

bu arada rfpic16f675 buldum ama rf olarakbunu kullanacagız sanırım bilgisi olan var mı?

Microchipin sitesinde 16f675 i bulamadım. Bu entegrenin rf desteği varmı ?
  • bildiğim kadarıyla proteusta rf haberleşme simülasyonu için herhangi bir araç bulunmamaktadır. ancak iki etegreyi asenkron (tek kablo ile) haberleştirebilirsiniz. doğru programı yazdığınızda ise rf alıcı verici kullanarak kablosuz yaparsınız. devresini kurarak denersiniz olur biter.
  • haklısın galiba evet çok araştırdım yok, bugün hocalarıma da danıştım okuldaki, yarın gidip rf 433 mhz alıcı verici alacağım udea firmasından, artık deneyecegim:)), en güzeli:), başka yolum kalmadı galiba:)) teşekürler ilginiz için ama yine de bulursanız proteus için burada paylaşırsanız sevinirim
    quote:

Orjinalden alıntı: agum

bildiğim kadarıyla proteusta rf haberleşme simülasyonu için herhangi bir araç bulunmamaktadır. ancak iki etegreyi asenkron (tek kablo ile) haberleştirebilirsiniz. doğru programı yazdığınızda ise rf alıcı verici kullanarak kablosuz yaparsınız. devresini kurarak denersiniz olur biter.

• YA ÇOK KUSURA BAKMA NOLURRR , 12F, BEN SİZE 16F DEDİM ,rfpic diye arattığımda 12f675 buldum ama rf destegi var diye biliyorum ama galiba porttan rf alıcı verici devresi kullanacağım, sanırım bu dedgim rfpic içinde pic gibi degil, pice baglanması gerekiyor yine porttan, link verdim oradan daha detaylı bilgi edinebilirsiniz

siteler::
    quote:

Orjinalden alıntı: tyilgin1

quote:

Orjinalden alıntı: ege_asigi

bu arada rfpic16f675 buldum ama rf olarakbunu kullanacagız sanırım bilgisi olan var mı?

Microchipin sitesinde 16f675 i bulamadım. Bu entegrenin rf desteği varmı ?

RFPIC12F675H

• yine burada paylaşımlara açığız:) RF HAKKINDA
  • ya ben bisey soracagim, dün rf ile bilgi göndermeye çalıştım ama başarılı olamadım, 16f628a kullanıyorum, PORTA analog onu digital yapmam gerekir mi, normalde portb ye baglı rf alıcı ve verici ama bilgiyi gönder miyor,

.....
    BELLEKTEKİ Bİ ADRESE 1 YÜKLÜYORUM
    MESELA
    DON
    BTFSC DEGISKEN,0
    BSF PORTB
    Goto DON

MESELA VERİCİ PORTB YE BAGLI YUKARDA KISMI KODLARI VAR

ALICI İSE YİNE DİGER PIC İN PORTB RB1 1. BİTİNE BAGLI

.....
    BAK

BTFSC PORTB,1
    BSF PORTA,0
    GOTO BAK
    .....

NEDEN OLMUYORR ACABA? alp_eren@hotmail.it
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.