Bildirim
Proteus Yardım Lütfen Acil.....
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
çift tık ile top copper e geç öyle yap atlamanı -
hayır top da degil bottomda çizmem gerekiyor o top olan atlamateli olacak ama entegrenin 9 nolu bacagı ile pad arasında bottom da yol çizemiyorum pad üzerine geldiğimde sağ sola kaçıyor -
pad kullanma bottom da çiz atlama yapacağın yere çift tık yap kendi pad koysun
ben de denedim pad e bağlamıyor :D
yolu çiz bottom ile sonradan pad koy hata diyecektir kırmızı yuvarlak içine alıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladerunner4153 -- 25 Mayıs 2012; 23:34:02 > -
ben daha önce bu işlemi çok yaptım 3 4 gün önce 7.9 versiyonunu yükledim bunda oldu herade versiyondan kaynaklanıyor bu ama dediğiniz gibi yaptım oldu bakalım şimdilik teşekkürler... -
7.7 de aynen dediğin gibi yapılabiliyor du 7.10 u indirdim aynen dediğin gibi pinlere bağlamıyor .isis te ki bağlantılar dışında hata veriyor -
kütüphanede link adlı elemanlar var. atlama teline karşılık geliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: dergul
kütüphanede link adlı elemanlar var. atlama teline karşılık geliyor.
kütüphanede aratınca bu çıktı Optokuplör -
Hayır link dediğini ares programında bak isiste degil areste çıkıyor atlama teli gibi onları kullanabiliriz... -
TDA8560Q 2X40 Watt Amplifikatör devresi hazır arkadaşlar denemesi kaldı artık... -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nadirsagut -- 26 Mayıs 2012; 0:48:01 > -
usta harika hazırlamışsın
devreyi biraz anlatsan ve rar layıp göndermeni rica etsem -
henüs yapım aşamasında çalıştırırsam koyarım zaten ama şuan koymanın bi anlamı yok 2 3 güne kadar biter tda8560 2x40 watt anfi çıkışı 1524 ton kontrol devresi işallah güzel bi uyum sağlar -
takip -
abim tek tek çizmek zor olmuyormu ben üşengeçliten hep otomatik takılıyorumda sonradan bir iki yere rötuş çekiyorum gerçi ama tektek zor gibi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X