Şimdi Ara

Proteus Yardım Lütfen Acil.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Resimdeki gibi çizim yaparken atlama yapmam gerekiyor ama entegrenin 9 nolu bacagı ile pad arasında bağlantı yapamıyorum yol bağlanmıyor sorun ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum...

•  Proteus Yardım Lütfen Acil.....

burda dahada net yardım lütfen neden yapar bunu iş durdu bekliyorum
  • çift tık ile top copper e geç öyle yap atlamanı
  • hayır top da degil bottomda çizmem gerekiyor o top olan atlamateli olacak ama entegrenin 9 nolu bacagı ile pad arasında bottom da yol çizemiyorum pad üzerine geldiğimde sağ sola kaçıyor
  • pad kullanma bottom da çiz atlama yapacağın yere çift tık yap kendi pad koysun

ben de denedim pad e bağlamıyor :D
    yolu çiz bottom ile sonradan pad koy hata diyecektir kırmızı yuvarlak içine alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladerunner4153 -- 25 Mayıs 2012; 23:34:02 >
  • ben daha önce bu işlemi çok yaptım 3 4 gün önce 7.9 versiyonunu yükledim bunda oldu herade versiyondan kaynaklanıyor bu ama dediğiniz gibi yaptım oldu bakalım şimdilik teşekkürler...
  • 7.7 de aynen dediğin gibi yapılabiliyor du 7.10 u indirdim aynen dediğin gibi pinlere bağlamıyor .isis te ki bağlantılar dışında hata veriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Trojan acil yardım lütfen
    7 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kütüphanede link adlı elemanlar var. atlama teline karşılık geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dergul

kütüphanede link adlı elemanlar var. atlama teline karşılık geliyor.

kütüphanede aratınca bu çıktı Optokuplör
  • Hayır link dediğini ares programında bak isiste degil areste çıkıyor atlama teli gibi onları kullanabiliriz...
  • TDA8560Q 2X40 Watt Amplifikatör devresi hazır arkadaşlar denemesi kaldı artık...
  •  Proteus Yardım Lütfen Acil.....

Proteus Yardım Lütfen Acil.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nadirsagut -- 26 Mayıs 2012; 0:48:01 >
  • usta harika hazırlamışsın
    devreyi biraz anlatsan ve rar layıp göndermeni rica etsem
  • henüs yapım aşamasında çalıştırırsam koyarım zaten ama şuan koymanın bi anlamı yok 2 3 güne kadar biter tda8560 2x40 watt anfi çıkışı 1524 ton kontrol devresi işallah güzel bi uyum sağlar
  • takip
  • abim tek tek çizmek zor olmuyormu ben üşengeçliten hep otomatik takılıyorumda sonradan bir iki yere rötuş çekiyorum gerçi ama tektek zor gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.