SELAMLAR geçen hafta buca mezarlık civarında otobüs beklerken yoldan bir proton gen 2 geçti. Baya güzel bir araca benziyordu dış görüüşüyle spor bi otomobil havası var ama yollarımızda pisayada pek satılmayan tutlmayan bir firma proton. Bir diğer artısı arkasında Lotus markasının olması... Daha evelden de protonun waja modelinin donanım olarak BMW ile yarışabilecek kadar iyi olduğunu ve fiyatınında baya bir o kadar ucuz olduğunu duymuştum. Bizde de 91 model corolla var onu yenilemek istiyoruz. sizece nasıl bir tercih olur proton?
inceledim manya bir kasa yapmışlar şekil cok iyi . ama sactan cok guzel farları var ama ince plastikten cok güzel iç dosemesi var ama bezden cok güzel konsol var oyuncak araba platiğinden on kumanda cok güzel. vcd player ama kalitesiz gidin gorun
Güzel arabalara benziyor.Ancak yakından görüp test etmeden almamak lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: yusuf_alp
inceledim manya bir kasa yapmışlar şekil cok iyi . ama sactan cok guzel farları var ama ince plastikten cok güzel iç dosemesi var ama bezden cok güzel konsol var oyuncak araba platiğinden on kumanda cok güzel. vcd player ama kalitesiz gidin gorun
güzel tesbitler..Her ne kadar Lotus teknolojisi kullanılsada materyallerin kalitesizliği malesef insanı arabadan soğutuyor.
Forumdaki bilgiler için ise arama butonunu kullanırsanız bu araçla ilgili gerekli bilgiyi bulursunuz. Onlarca konu açıldı. Yapmanız gereken sadece Arama butonuna basıp PROTON GEN 2 yazmak
quote:
Orjinalden alıntı: Yarbay
Forumdaki bilgiler için ise arama butonunu kullanırsanız bu araçla ilgili gerekli bilgiyi bulursunuz. Onlarca konu açıldı. Yapmanız gereken sadece Arama butonuna basıp PROTON GEN 2 yazmak
evet ama o buton hiç de o kadar fonksiyonel bişey değil... belki proton için olabilir onunla ilgili başlık yada mesaj belli sayıdadır ama daha fazla kullanılan bi aracın modelini yazınca o kadar gereksiz şey de beraberinde çıkıyo ki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme