Şimdi Ara

PROTON GEN 2 R3 LPG OLAYI ! ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlk öncelikle chverolet aracımla takas imkanım oldu gen2 r3 ile lakin bu aracı alıp lpg takmayı planlıorum malum benzin fiyatları sizce arac yakıtı ne olur _??????

teşekkürler şimdiden !

not: aracımla takas sadece bu arac girdi o yüzden bu araca sıcak bakıorum !! aracım kalos 1,2

• http://www.araba.com/2492932/Proton%20Gen%20II
    vallaha hayran kaldım protonlara
  • tip olarak çok süper araba yapıyorlar.. gel velakim türkiyedeki imajına.. elinde kalır satamazsın gibisinden sözler.. sinir hastası olursun başka şey deği..
  • Evet herkes soğuk bakıo bu araçlar a...lakin benim araçla başka takas yapan yok(bütceme uygun) benim baktığım gen2 r3 model__acaba lpg takılsa performansı nasıl olur _? parçalarınıda araştırmak lazım gerçiii ! ! ! ! !

--HAYIRLISI NEYSE O OLSUN DİYEREK__araştırmaya devam......

sizlerden istediğim şu gen2 kullanıcısı varmı çevrenizde,var ise kullanan birilerinden bilgi alıp burdan paylaşmanız ! !
  • bende bir ara baktım bu genlere nerdeyse alıyordum ,ama kasa eskidi artık yenisi ni bekliyorum , lotus boşa araç yapmaz
  • proton kullanıcılarının forum sayfasına bak derim...
    Proton TR Forum
  • quote:

Orijinalden alıntı: matgab

proton kullanıcılarının forum sayfasına bak derim...
    Proton TR Forum

tesekkurler forum sayfası ıcın ıncelıorum hemen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2007 Proton Gen2 Kullanıyorum... Sorularınızı alabilirim.
  • Satılmayacak mal yokur.Maalesef bizim milletimizin ağzından ''elinde patlar'' ,''parçası pahalı'' ,''piyasası yok'' gibi deyimler hiç düşmez.
    Ben eski bir Proton 316Glsi kullanıcısıyım,gerçekten çok severek biniyordum ama değiştirmek istedim 3 kere pazara çıktım sattım geldim(Tek kapı olmasına rağmen),hani biraz şans lazım at gözlüğü olmayan biri bulmak için,o yüzden biraz sabır gerektiriyor satmak ..7 liraya şahin vermezler adama,arabamda abs,klima,airbag,4 disk fren vardı 100 bg di ve 18 kuruşu bir kere bile geçmedi tüpte.

Ama piyasası yok ya parçası pahalı ya herkes megane,palio falan kullansın.Saaba falan kimse binmesin parası olan illa mb,bmw,audi alsın...
  • Malezyada taksi olarak kullanılıyo bunlar, ve ordaki taksilerde LPG ZORUNLU, benzinin ucuz olmasına rağmen. Yani mutlaka motor uyumludur.
  • jet fadıl imajından ve şu anki iş bilmez distrübrütöründen dolayı proton bir türlü şu ülkede yerini bulamadı.
    fadıl.a ben de kızıyordum ama şimdi düşününce adam,12 yıl önce abs.si,kliması, otomatik camları,elektrikli aynaları standart olan,mitsubishi motorlu bir aracı türk halkına sattı,kötü mü yaptı diye de düşünmüyor değilim.
  • arkadaşlar gen2 r3 süper ötesi bir araç. sınıfının en az yakan aracıdır. lpg ye direk uyumludur, sorun cıkarmaz. ortalama 140 hızda gıderken 100 km de 7.2 lıtre yakıyor. normal kullanan bırkısı 100 kmyi 6-6.5 lıtre yakar. illa r3 alacam demezsen tavsiyem düz gen2 al. yakıtı cok az. beygırı ıdeal 110 beygır. parça konusuna gelınce, 3 gun ıcınde turkıyenın heryerıne parca ulastırma garantısı verıyorlar. ozel sırketlerde var. bulamayacagınız parcası yok. belkı bır ıkı gun beklersınız. ama değer. yol tutuşu, tarzı cok hos arabalar. alacak arkadas kaza yapmazsa sıkıntı yasamaz. tevsıyem guvenlı bı net adresınden arac parcalarını almanızdır. sanayıdekı parcacıların nerdeyse yarısı parasına alırsınız. birazcık bılgı verebılmıssem ne mutlu bana:))
  • 6 gün Önce Proton 416GLXİ aldım ilk sahibinden. İlgi duymamın sebebi Japon Mitsubishi olmasıydı gerçekten. 8750 TL para verdim Abs, Klima, Airbag, Çelik bariyerli kapı içleri,Enjeksiyon motor 95HP, 4 cam otomatik .Şuana kadar resmen hayran kaldım araca. 2 gün önce Yetkili servise gittim Yağ-Hava ve Yağ filtreleri, direksiyon kayışı değişti 140 Lira para verdim Kdv ile beraber. 1 gün bile bekletecek parçası yok arabanın en küçük vidasına kadar Distribütöründe stok var dediler servisden . Zaten 5 sene distribütörü yokken bile Malezya orjinal parça göndermiş buraya kimse mağdur olmasın diye.

Bende herkes gitsin takoz clio, albea alsın diyorum, yoksa bu kadar kaliteli araçlara ucuza binemezdik :) Satarken 1000 lira aşağıya satarım ama hemen satarım sanki diğerleri değer kaybetmiyor.
  • Tüm proton severleri ve kullananları proton forumuna davet ediyoruz.uzman protoncular sorunlar ve çözümler...www.protonclub.org
  • Arkadaşlar..ben proton 1.5 hatchback kullanıcısıyım..aracım 2000 model..ilk aldığım günden beri keyifle ve güvenle biniyorum..cok sükür tık demedi 11 yıldır..bakım, parça sorunu yok..fiyatlar oldukca ucuz..tek sorunu ki bence sorun değil bu milletin önyargıları..O önyargılar olmasa bu kadar ucuza o Gen2 lere binemezdi millet..2000 yılında doğan slx ten ucuza cift cam otomatik, klimalı airbagli, kapı içleri çelik araç sahibi oldum..8-10.000 liraya satar mıyım?? gözüm kapalı gen2 alacağım bu arabamıda satmayacağım..sizede tavsiye ederim..allah askına cliolara puntolara binin bide protona..sadece test edin başkada bişey demiyorum..evet satmak istediğinizde ucuza satarsınız ama keyifle ve güvenle biner, o önyargılı kişilere bile yan gözle baktırırsınız kendinize
  • quote:

Orijinalden alıntı: biliçç

Arkadaşlar..ben proton 1.5 hatchback kullanıcısıyım..aracım 2000 model..ilk aldığım günden beri keyifle ve güvenle biniyorum..cok sükür tık demedi 11 yıldır..bakım, parça sorunu yok..fiyatlar oldukca ucuz..tek sorunu ki bence sorun değil bu milletin önyargıları..O önyargılar olmasa bu kadar ucuza o Gen2 lere binemezdi millet..2000 yılında doğan slx ten ucuza cift cam otomatik, klimalı airbagli, kapı içleri çelik araç sahibi oldum..8-10.000 liraya satar mıyım?? gözüm kapalı gen2 alacağım bu arabamıda satmayacağım..sizede tavsiye ederim..allah askına cliolara puntolara binin bide protona..sadece test edin başkada bişey demiyorum..evet satmak istediğinizde ucuza satarsınız ama keyifle ve güvenle biner, o önyargılı kişilere bile yan gözle baktırırsınız kendinize

biliçç bey

size katılıyorum bende 2007 model gen 2 var ve çok memnunum önceden 416 glxi vardı 2 günde onu sattım sonrasında gen 2 yi aldım ve performans olarak bir çok araç bunu geçemez konforlu ve seri araçlar

• Mahmut bey merhaba...bende gen-2 almayı dusunuyorum..aracınız lpgli mi? eger lpgliyse size zahmet güncel ortalama degerlerini ogrenebilirmiyim..:)artıları eksıleri neler???bi binene sormak lazım illaki:))
  • Jet Fadıl Yüzünden Hakettiği Değeri Göremeyen Bi Marka ...
  • @ Hakettiği Değeri Göremeyen Bi Marka

Malesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.