Öncelikle merhabalar.Prototype'ı 3-4 tane farklı kaynaktan yükledim.Var Olan DVD'den yükledim olmadı..yeni DVD aldım olmadı.Oyuna New Game'Den başladığımda hiçbir problem olmuyor.Fakat kaydedip tekrar girmeye çalıştığımdan "Program Çalışmayı Durdurdu" uyarısı Geliyor. Bilgisayarımın özellikleri: 2 GB ekran kartı 8GB ram Windows 7 İşletim Sistemi Yardımlarınızı Bekliyorum.Şimdiden teşekkürler
aynen ben oyunu sildim bu yüzden cok sevdigim bi oyundu 3saat oynadım sonra kaydedip cıktım.sonraki gün denedim girmiyor sürekli calısmayı durduruyor.ne denediysem olmadı cıldırdım sildim oyunu okadar emek veriyorrsun sonra saveli oyundan baslayamıosn ya!!!
Sorunu Çözdüm.Kayıt ettiğiniz oyunu açmadan önce New game diyorsunuz boş bir slot ve rastgale bir zorluk seçip başlıyorsunuz.Sonra Main Menü Diyip Kayıtlı Oyunu Açıyorsunuz.Her girdiğinizde bunu yapmanız gerekiyor ama en azından çalışıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: hakang9
Sorunu Çözdüm.Kayıt ettiğiniz oyunu açmadan önce New game diyorsunuz boş bir slot ve rastgale bir zorluk seçip başlıyorsunuz.Sonra Main Menü Diyip Kayıtlı Oyunu Açıyorsunuz.Her girdiğinizde bunu yapmanız gerekiyor ama en azından çalışıyor.
gercek mi bu cözüm yolu???
quote:
Orijinalden alıntı: hakang9
valla allah razı olsun kardeş. aradım taradım hiçbir yerde bulamadım. şimdi yaptım oldu. çok sağol :D yoksa 8gb indirdik boşa gitcekti :D