Şimdi Ara

Prowess Wing Chun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kozyatağı Prowess Wing Chun hakkında bilgilerinizi paylaşır mısınız?

Dai-Sihing Cevdet Dönmez hakkındaki bilgilerinizi paylaşır mısınız?

Şimdiden teşekkür ederim.

NOT=PROWESS WİNG CHUN'un sitesinde eğitmenlerinin wing chun eğitim seviyesi(yılı çok az) vede Dai-Sihing Cevdet Dönmez EBMAS'tan gelme.Ve ebmas hocaları çok sert.Yani öğretirken sizi dövüyorlar.Bunlar için ne dersiniz?

• //GÜNCEL
  • Dai Sihing Cevdet DÖNMEZ bildiğin gibi aynı zamanda hem Kick Boks hem de Boks eğitmeni. BJJ de çalışmış Ertan BALABAN'la vaktiyle. Süper bir eğitmen kendisi bu yaz, yaz kampında kendisiyle neredeyse tüm seminer boyunca çalışma fırsatım oldu. 2TG programını o kadar iyi yapıyordu ki görmen lazım. Hem çok hızlı hem de güçlü ve savunma sanatlarına yaklaşımı tüm savunma sanatlarını bir bütün olarak görüyor ve kendini en iyiye ulaştırmayı hedefliyor. Bence Istanbul'da hele Kozyatağına yakın oturuyorsan hiç kaçırma. Süper bir eğitmen bugüne kadar Sifu belgesi alamaması tamamen şanssızlığı sanırım maddi olarak çünkü tanıdığım bir sürü sifudan iyi kendisi. Ama zannediyorum bu sene 3TG'yi bitirip Sifu olacak.
    Bir de biraz sert görünüyor, sert bakıyor falan ama korkma çok sempatik yani öyle hayt huyt şey yapmıyor saygısızlık yapmazsan onun tarafından kötü birşey görmezsin kesinlikle. telefonunu yazayım sana 05076922132

• dostum su an sadece nisantasinda ders veriyo arkadasin soledigi gibi harika bi egitmen sifu oldu zaten adam sana asla bos vaad vermez azimliysen seni bi piskopat gibi dovusture bilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fight night champion-Isaac frost
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.