Şimdi Ara

ps 2 hakkinda bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ps2 adim ve dostlar kullandigimiz televizyonda scart girisi yok , sadece anten cikisi var yukarlak olarak TV yukselticisinden gelen kablonun takildigi yer..
    eski bir TV olduug icin sadece bir anten cikis var . bu baglamda bu ps2 yu nasil baglama gerek , donusturucu tarzi bir sey bulabilr miyim nerede ve kac para bu cihazlar.

sagolun yardimlarniz icin

• donusturuculer var fakat.ps2 aldigin yere sor 15-20 milyon birseydir.Eger senin tv cok eskiyse kumandasizlardan filan ne yapsan NTSC oyunlari gostermez.
  • Universal RFU Adapter,burda bulabilirsin

http://www.xtekno.com/urun.php?urun=21&bolum=28
  • neyse bi
    TV buldum fakakt sonuc husran forumdan ikinci el aldigm ps2 chipli , hic bir cd ve dvd okumuyor( actim bir DVD 8 dk sonra uneble read disc hatasi verdi , orjinalden copya edilmis DVD idi kendisi , read disc deyip dakilalar ca beklyor , allah kahretsin , aldigim adam da piyasada yok..off off..

erken konusmayayim ama chipl oldugu zaman oyunlar farkl mi aciliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angelofnight -- 3 Nisan 2006; 16:04:24 >
  • hayır onunla ilgisi yok,sanırım ps2 yi bi göstermen gerekicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rashamon -- 3 Nisan 2006; 17:04:34 >
  • sorun ne olabilir acaba...read disc deyip hicbir sey okumuyor

garani de biit, simdi bi dunya servis parasi ,bize sifir fiyat igelecek yine
  • Sorun lenste olabilir. Bunun için yapılması gereken ilk şeyi yapmanı tavsiye ederim.

Disc read error ve benzeri mesaj veriyorsa eğer;

Ps2 yi açtığında ekrana ilk gelen menüde joypad'in üçgen tuşuna bas. Console kısmına gireceksin. Orda tekrar üçgene bas. Diagnosis ayarına gireceksin. Diagnoss ayarını on yap. Off'tadır o şu an. Dene bakalım ne olacak. Bu lensin ince ayarını yapmaya yarar.

Ben orjinal oyun kullanıyorum. Lens temizliği neredeyse 6 yıldır 1 kere yaptırdım yada yaptırmadım (emin değilim, makine açılmıştı, belki yapmışlardır). Oyun dvd lerim çiziksiz ve zerre toz yoktur. Ama 1 ay evel oyunları okumamaya, yada çok zor okumaya başladı. Hatta oyun esnasında 6 yıldır hiç olmayan bişey oldu, oyunlada donmala yaşadım. Diagnosis ayarını yaptım. O gün bugündür taş gibi. İlk aldığım günkü gibi oldu. Lens zmanla ayarını kaybedebilir. Bu işlemle ince ayarını yapabilirsin. Lensi temizlemeye götürmeden, tamirciye göstermeden ve en önemlisi makineyi açtırmadan eve ilk olarak herkesin bunu denemesini tavsiye ediyorum..

• Adventure dostum deneyecegim ve yazacagim sagol
  • Eyvallah. Umarım olur. Ben de merak etim, bende sonuç süper oldu bakalım sende ne olacak.
  • Her elektronikçide bu tür çeviriciler var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Sorun lenste olabilir. Bunun için yapılması gereken ilk şeyi yapmanı tavsiye ederim.

Ps2 yi açtığında ekrana ilk gelen menüde joypad'in üçgen tuşuna bas. Console kısmına gireceksin. Orda tekrar üçgene bas. Diagnosis ayarına gireceksin. Diagnoss ayarını on yap. Off'tadır o şu an. Dene bakalım ne olacak. Bu lensin ince ayarını yapmaya yarar.

Ben orjinal oyun kullanıyorum. Lens temizliği neredeyse 6 yıldır 1 kere yaptırdım yada yaptırmadım (emin değilim, makine açılmıştı, belki yapmışlardır). Oyun dvd lerim çiziksiz ve zerre toz yoktur. Ama 1 ay evel oyunları okumamaya, yada çok zor okumaya başladı. Hatta oyun esnasında 6 yıldır hiç olmayan bişey oldu, oyunlada donmala yaşadım. Diagnosis ayarını yaptım. O gün bugündür taş gibi. İlk aldığım günkü gibi oldu. Lens zmanla ayarını kaybedebilir. Bu işlemle ince ayarını yapabilirsin. Lensi temizlemeye götürmeden, tamirciye göstermeden ve en önemlisi makineyi açtırmadan eve ilk olarak herkesin bunu denemesini tavsiye ediyorum..

Walla iyi oldu bunu öğrendiğim.Sonucu bende merak ediyorum.

• Bilgi için teşekkürler ya,bunu bilmemiz gerçekten iyi oldu.Lenste bir sorun olursa hiç olmazsa bi ayar yapabiliriz en azından.

Orjinalden alıntı: Adventure

Sorun lenste olabilir. Bunun için yapılması gereken ilk şeyi yapmanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rashamon -- 4 Nisan 2006; 11:38:43 >
  • Tabi unutulmaması gereken şey şu, eğer kopya oyun kullanıyorsanız o zaman lensin hasarlı olması ihtimali olabilir. Bu durumda bu işlem işeyaramaz elbette. Ama yinede, en başta denenecek işlem budur. Bazen tamirciye götürdüğünüzde de adamlar lens ayarını yaptım der ve paranızı alırlar. halbuki bu ayarı yapmışlardır belki yada onlar bile bilmiyolardır -ki bildiklerini pek sanmıyorum- kalkıp tornavida ile falan elle yapmışladır...

Benimki 2-3 kere sağa sola götürmüştüm belki ondan oynamıştır lensi, emin değilim. Yada oyun oynamaktan dolayı ayarı kaymıştır, o da olabilir tabi. Neyse işte, bu gibi durumlarda bu işlemle olayı kurtarıyorsunuz. Yoksa çok çok iyi kullanılmış, fazla toza falan maruz kalmamış bir aletin lensi gidebildiği kadar gider. Hiç inanmıyorum açıkçası lensin ortalama en fazla 5-6 dayandığına... Neyse.
  • makina calismadi izmirde bir ps2 tamircisi ariyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_6543815/mpage_1/key_//tm.htm#6543815
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.