Şimdi Ara

PS 2 HİLE YARDIM (KILLZONE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bütün silahlar veya sınırsız cephane için oyun sırasında starta basıp L1 e basılı tutuyorum aşağıda yazdığı gibi sol tarafta bulunan yön tuşlarından söylenenleri yapıyorum (Yukarı,Aşağı,Yukarı,Aşağı,right,right,right,Yukarı) resume ile dönüyorum silahlar gelmiyor nedendir?

not: profil adı olarak Shooterman ile hile modunu açıyorum.

KILL ZONE (PS2)
    HILELER : -

Hile modu: Yeni oyuna başlayın. İsim olarak büyük küçük harfe dikkat ederek "Shooterman" girin . Bütün seviyeler ve karakterler açılacak.

hile - Sınırsız cephane
    kod - Oyun sırasında START`a basın. L1`e basılı tutun ve sırasıyla takip eden tuşlara basın; Yukarı,Aşağı,Yukarı,Aşağı,left,left,left,Aşağı

hile - Tek vuruşta öldürme
    kod - Herhangi bir menüde, L1`e basılı tutun ve sırasıyla takip eden tuşlara basın; Daire, Üçgen, Daire, Üçgen, X.

hile - Bütün silahlar
    kod - L1`e basılı tutun ve sırasıyla takip eden tuşlara basın; Yukarı,Aşağı,Yukarı,Aşağı,right,right,right,Yukarı

hile - Tank kullanın
    kod - L1`e basılı tutun ve sırasıyla takip eden tuşlara basın; Yukarı,Yukarı,Yukarı,Yukarı,Aşağı,Üçgen,Daire,Kare ,x (10 defa). (Bu hileyi yaparsanız oyunu kaydetmeyin. Oyun kayıt dosyası bozuluyor)

hile - Kocakafa düşmanlar
    kod - Herhangi bir menüde, L1`e basılı tutun ve sırasıyla takip eden tuşlara basın; Daire,Kare, X,Daire,Daire.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.