Şimdi Ara

PS 2 kolunun ortalama ömrü nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar.Sizin ki kaç sene dayandı ya da hala yaşıyor.Cevaplarınızı bekliyorum

• Eğer benimki gibi kol yiyerek beslenen canavar arkadaşların varsa 2 hafta ömür biçiyorum en fazla
  • Analog tuşları güzel oluyo gerçekten.Ama biraz erken
  • orjğinalin en az 6 ay ömrü var
  • Bu çok az ama
  • Orjinal morjinal dayanmıyor titanyum olsa ağlar valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 5 Ağustos 2007; 23:50:52 >
  • ya pes oynuyon tabi kırcan kolu ne yapacan ki başka
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence insani yaklaşırsak bi kaç yıl gider
  • beyler siz nediosunuz ya ben 2003 ün başında aldım 2007 nin sonlarına geldik hala aynı kol

ve taş gibi Sony e helal olsun çok kaliteli mal yapıo
  • Abi sen napmışın ya müzelik o kol müzelik duvara falan çerçevelerdim ben olsam altına da yazardım savaş gazisidir diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 6 Ağustos 2007; 0:04:35 >
  • Valla Sız Abart Mısınız Ben BI Sene den berı kullanıom Ne Bu Bole 2 hafta Ben Ikıhaftada kolu bı kırıyım valla bıde kol parasımı vercem bu salak makınaya dıye Babam Parçalar Makineyi
  • alakası yok yeri geliyo ben de biraz hırpalayarak kullanıyorum ama yaklaşık 2.5 senedir bozulmadı maşallah hala daha duruyor.kristal gözü bile değişmedi makinenin. bu arada slim benim makine

eğer hor kullanmazsak uzun süre gider temiz kullanım önemli. bana verin X5 i 2 günde hor kullanarak takasını çıkarırım
  • Ben şuana kadar hiç orjinal Sony kol bozmadım.2 kez PS2 sahibi oldum.Biri 1 biri biraz daha fazla bende kaldı sanırım.Sorunsuzdu hep joypadler.

Fatih Abi(Özkan Elektr.) bana anlatmıştı farkını bu joypadler arasındaki.Ama tam hatırlayamadığım için bilgi veremiyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

Abi sen napmışın ya müzelik o kol müzelik duvara falan çerçevelerdim ben olsam altına da yazardım savaş gazisidir diye

hocam bende öle yapcam zaten ps3 alınca Yılların emektar dual shock u
  • Arkadaslar basliga koptum PS2 kolunu hayvan zannettim ömrü ne kadar diye gorunce bu aralar national geographic fazla kacirdimda Abi PS2 kolu ister 1 ay ister 1 sene dayanir kolu kullananin canli turune bagli
  • İyi kullandıktan sonra gamepad'in dayanma süresi ömür boyudur bana göre ama kullanımdan dolayı bir zaman sonra tuşların üstünde ki baskılar siliniyor o kadar...
  • Ben insalcıl yaklaşımdan yanayım.

Benim kafam şu tuşların altındaki plastiklere takılıyo...Oyunlarda oooooo diyip duruyo...Bi zamandan sonra da o tahta gibi şeyin üzeri siyahlaşıyo...
    Bunlar ps2 joystickinde de olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 6 Ağustos 2007; 1:24:41 >
  • Valla benim arkadaşımla birlikte kullandığım makinenin kolları 5 seneyi geçti,hâlâ sorun yok.Nazar değmesin;gerçekten kaliteli mal
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordhammer

Ben insalcıl yaklaşımdan yanayım.

Benim kafam şu tuşların altındaki plastiklere takılıyo...Oyunlarda oooooo diyip duruyo...Bi zamandan sonra da o tahta gibi şeyin üzeri siyahlaşıyo...
    Bunlar ps2 joystickinde de olur mu?

aynı öyle ama kararıp işlev görmez hale gelmiyor bir türlü nalet olsaı sağlam yapmışlar
  • 4 sene kullandım tık demedi şuan bir başkası kullanıyor satıldı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.